Fotoğrafçılık Forumları
Hyundai Matrix
Evet topiğin adını Hyundai Matrix İlk izlenimlerim olarak değiştirdim. Topikte Matrix ile ilgili herşeye ulaşabileceksiniz.Şİmdiye kadar en çok beğendiğim ve beğenmediğim özelliklerini yazayım şimdilik.
Ençok beğendiğim tarafları:
1-Motor :Olağanüstü bir performansı var. İlk hızlanmada yavaş kalsada özellikle 4. vitesle yapılan sollamalarda müthiş bir ivmelenmesi var.
2-Donanım fiyat performansı açısından çok iyi. Araba full bu fiyata çok iyi.
3-Yana yatma olsada araç 1380 kg lik ağırlığı nedeni ile savrulmuyor. 90 km ile girdiğim mucırlı virajda savrulmaması sanırım bunun sayesinde.
En beğenmediğim tarafları:
1-Yol yalıtımı sıfır. Evet tek kelime ile sıfır. HEle mucırlı yolda sanki taşlar tenekeye çarpıyor. BÖyle bir arabada olmaması gerekir. Eski reno toroslardan bile çok ses geliyor. TEk kelime ile berbat.
Ancak ilginçtir motor sesi almıyor.
2-PEdalların üstünde bir cep yapılmış. Bu cep son derece rahatsız edici. Bacak kemiği deyiyor bazen buraya. Çarpışma anında büyük tehlike.
3-El firenini indirmek için eğilmeniz gerekiyor. Buda ergonomik büyük bir hata. Çokta komik bence.
4-Bu kadar yüksek bir arabada benim kafamın girişte sütüna çarpması olacak iş değil. Oturduğumda kafam nerede ise tavana değiyor. Ancak arka koltuk alanı ve yüksekliği çok iyi.
#pazarbey' tarafından 28.10.2008 15:05:59 tarihinde düzenlendi.
#pazarbey' tarafından 13.10.2009 20:53:35 tarihinde düzenlendi.
rüknettin emmi güzel bi hatunun numarasını yaz arabanın arkasına.
sen hatalıysan biz o nuramayı arayalım.
biz derken yani ben ararım.
diğer arkadaşların kontür israf etmesine greek yok.
oky sen zahmet etme benim 1500 dakikam var turkcellin bedava mukabilinden. ama güzel hatunların sesi telefonda kötü gelir hep. sesi çok güzel gelenlerde hiç zihnimde canlandığı gibi çıkmaz genelde onçün sadece telefonda konuşacaksak güzel olmasada olur yanisi.
emmi baktım gali. tilifonunu nerden buldun. 118 80 denmi yoksa 118 18 denmi.
herkeşi aradım emmi. habar vercekler . arkıdeş ne iş yapar.
matriksi satmıyom gali.
tataremmi gönül girişimleri için altyapı yatırımı yapıp aveyadan 10 000 dk limitli tarife aldım. lakin verdiğimiz paraya değmeli emmi.
farketmez sesi veya kendi güzel olsun. ikisinden biri kurtarır beni.
tataremmi bu arada tapdk ile mevzulu bir dava var.
yarın bir ara seni ararım.
belkide bize gelen yazıyı sen yazıp imzalattırdın hasan t. isimli dayire başkanına.
oky görüşelim o konuyu
tütün değilde toto piyasasını düzenleme komisyonu olsa daha iyi olurdu be hacı..
hem oranın numerosunu yazardık mis gibin..
ellerinde düzenlenmiş toto stoğuda bulunurdu..
hey gidi günler hey..
toto'da nostalji oldu
nası bi dijital çağda yaşıyosak ben bişi anlamadım arkadaş..
kuyu oyununu özledim ben..
müsellesi özledim..
çiviyi özledim..
ilik oynayalım bi ara toplanıp..
olum ifşa etmeyin nen beni.
gizli görevdeyim ben.
İlgili olabilecek konular
-
-
Hyundai Dc-8367 Aldım Sizce Nasıl
13 Şub. 2009, 13:37 sametkeskin
1184314 Şub. 2009, 00:26