Fotoğrafçılık Forumları
Hyundai Matrix
Evet topiğin adını Hyundai Matrix İlk izlenimlerim olarak değiştirdim. Topikte Matrix ile ilgili herşeye ulaşabileceksiniz.Şİmdiye kadar en çok beğendiğim ve beğenmediğim özelliklerini yazayım şimdilik.
Ençok beğendiğim tarafları:
1-Motor :Olağanüstü bir performansı var. İlk hızlanmada yavaş kalsada özellikle 4. vitesle yapılan sollamalarda müthiş bir ivmelenmesi var.
2-Donanım fiyat performansı açısından çok iyi. Araba full bu fiyata çok iyi.
3-Yana yatma olsada araç 1380 kg lik ağırlığı nedeni ile savrulmuyor. 90 km ile girdiğim mucırlı virajda savrulmaması sanırım bunun sayesinde.
En beğenmediğim tarafları:
1-Yol yalıtımı sıfır. Evet tek kelime ile sıfır. HEle mucırlı yolda sanki taşlar tenekeye çarpıyor. BÖyle bir arabada olmaması gerekir. Eski reno toroslardan bile çok ses geliyor. TEk kelime ile berbat.
Ancak ilginçtir motor sesi almıyor.
2-PEdalların üstünde bir cep yapılmış. Bu cep son derece rahatsız edici. Bacak kemiği deyiyor bazen buraya. Çarpışma anında büyük tehlike.
3-El firenini indirmek için eğilmeniz gerekiyor. Buda ergonomik büyük bir hata. Çokta komik bence.
4-Bu kadar yüksek bir arabada benim kafamın girişte sütüna çarpması olacak iş değil. Oturduğumda kafam nerede ise tavana değiyor. Ancak arka koltuk alanı ve yüksekliği çok iyi.
#pazarbey' tarafından 28.10.2008 15:05:59 tarihinde düzenlendi.
#pazarbey' tarafından 13.10.2009 20:53:35 tarihinde düzenlendi.
Bu sitede mesaj servisi varda niye masaj servisi yok.
Bazı sitelerde varmış bilen arkadaşlar öyle söyledi.
Aganigili sitelerdemi.
Ben bilmem onları pazaremmi ben sadece diyenlerin yalancısıyım.
Bu arada İstanbul'da Bacardi barı yine basmış polis dün gastede yazıyordu.
Gelme pazaremmi,, otur kırsalında gannefer yakıp..Millet denize girmeye başladı burada lakin..Kayıkla da kürek çekenlerde var gali..
Zabah zabah riya gördüm,senin arabadan almışım keza tangırtı tungurtusu yok idi,,saterkene emmiler bu adam hassastır,,esahtan bişi çıkmasında,eyice baktınızmı orasına burasına diyorlardı..Sürdüm bişiciki çıkmadı emme barıdak koyacak yirlerini dümdüz yapmışlar idi,,yoktu yani..
Geri döndüm Yakuumm,or no YAKUUMM dedim onlara,,..
Uyandım 30 derece hava,baktım zabah olmuş emmi,bi kargocu geldi gitti bana gali,zarf verdi içünde ambülansın klozları var idi,daha evvel yollamamışlardı çünkü..
hanım kızmakta keza bena satma diyerekten. rüyan hayn çıksın emmi.
adnan menderese ne işkence etmiş zamanın şerefsizleri.
Evet ya,yazık..Senin şeerden götürmüşler teve öyle diyordu sepia çekimli olaraktan dün..
Satma madem sende arabanı rahatlık mı battı emmi,dursun geniş geniş.Bak ev mev dayre alcen daha..
Pazarbeyi iki tane gavur vatandeşi kendi memleketlerinden bize vakalet göndereceklerde bu iş nasıl oluyor onu bilmiyorum biliyosan bi anlatıversene.
Not: Danışma ücreti ödemem.
bak bizim oğlan önce gitcekler kendi noterlerinde vekalet vercekler. apostil şerhi koydurtcekler. kıl bi hakime denk gelirsen geri göndeirirler. sonra ister orda ister burda tercüme mukabili yaptır. danışma mertebesinde d300 ü gönder.
emmi bi taamı dünyaya gelcem. şatom var zati. önce araba alem. sonra ev.
İlgili olabilecek konular
-
-
Hyundai Dc-8367 Aldım Sizce Nasıl
13 Şub. 2009, 13:37 sametkeskin
1184314 Şub. 2009, 00:26
cinascinas