Fotoğrafçılık Forumları
Hyundai Matrix
Evet topiğin adını Hyundai Matrix İlk izlenimlerim olarak değiştirdim. Topikte Matrix ile ilgili herşeye ulaşabileceksiniz.Şİmdiye kadar en çok beğendiğim ve beğenmediğim özelliklerini yazayım şimdilik.
Ençok beğendiğim tarafları:
1-Motor :Olağanüstü bir performansı var. İlk hızlanmada yavaş kalsada özellikle 4. vitesle yapılan sollamalarda müthiş bir ivmelenmesi var.
2-Donanım fiyat performansı açısından çok iyi. Araba full bu fiyata çok iyi.
3-Yana yatma olsada araç 1380 kg lik ağırlığı nedeni ile savrulmuyor. 90 km ile girdiğim mucırlı virajda savrulmaması sanırım bunun sayesinde.
En beğenmediğim tarafları:
1-Yol yalıtımı sıfır. Evet tek kelime ile sıfır. HEle mucırlı yolda sanki taşlar tenekeye çarpıyor. BÖyle bir arabada olmaması gerekir. Eski reno toroslardan bile çok ses geliyor. TEk kelime ile berbat.
Ancak ilginçtir motor sesi almıyor.
2-PEdalların üstünde bir cep yapılmış. Bu cep son derece rahatsız edici. Bacak kemiği deyiyor bazen buraya. Çarpışma anında büyük tehlike.
3-El firenini indirmek için eğilmeniz gerekiyor. Buda ergonomik büyük bir hata. Çokta komik bence.
4-Bu kadar yüksek bir arabada benim kafamın girişte sütüna çarpması olacak iş değil. Oturduğumda kafam nerede ise tavana değiyor. Ancak arka koltuk alanı ve yüksekliği çok iyi.
#pazarbey' tarafından 28.10.2008 15:05:59 tarihinde düzenlendi.
#pazarbey' tarafından 13.10.2009 20:53:35 tarihinde düzenlendi.
Sen makinenin iso sunu yüksektemi unuttun.
Fotoğraflarının hepsinde karıncalanma var. Ama şu pembe elbiseli genç anne hariç.
Şelalede de makineyi sabitlememişsin herhal. Benim 1/6 perde hızıyla çekip net çıkan şelalelerden biraz örnek al. Net olsa güzel fotoğrafmış.
Adam sehpam mehpan yok idi diyor zati,, alışacak elbette, baksana şelalelerin yerini bilem bilmiyordu, gide gide öğrenecek emmi, [gıda yok olma mertebesinde gene..]
f 6.3 olunca mecburen yüksek ıso olması gerekiyo.
Tamron 17 50 alsaydın f in 2,8 olurdu her odak uzunluğunda.
okyanus abi alcem. Nihayi hedefim onlar zati. 70-200 le alcem hemde.
Öhhö öhö öh., pazaremmi saat kaç yahu.?

Okyanus emmi görmesin..Birde tonturmalı çay içmiş mudanya sahilinde ,gali..

Sondaki biladeri tebrik ettim. Adam denizi bile keyif alacak ortama dönüştürmüş. Eskiden kıllanan adam vardı bilirmisin. Deniz ortasında şambirelin üstünde çay içerdi.
Vardı evet..Eskiden şamreller ve kaliteli rulmanlar pek revaçta idi, rulman mertebesi iyi asfaltta inşaat tahtalarından araba yapılıp kuuurrr kuuurr diye yollarda kaydırılır ve kafa da şişirilirdi zati..
Şamrelinde iyisi denizde bazı müspi menfi pek çok amellere şahit olmuş idi..
Bir de askı mukabili vardı,askı..,araba tekerlekleri aksesuar bağlantı vs ,yukarıdan üçgen bağlanıp sağlam sağlam yani,anla ,işte..pazaremmi anlamaz zati..
İlgili olabilecek konular
-
-
Hyundai Dc-8367 Aldım Sizce Nasıl
13 Şub. 2009, 13:37 sametkeskin
1184414 Şub. 2009, 00:26
cinascinas