Fotoğrafçılık Forumları
Habere Bakınız
bir fotoğrafçı olarak ne dersiniz ?
http://www.8sutun.com/node/58539
hocam yanlış anlama ama hikaye bunlar. bir gözün görmediği şeyi makine nasıl görür. photoshop denen şeyde 2 dakkalık iş onu yapmak. açıkçası ben inanmam böyle şeylere. zaten 1-2 yıl önce böyle fotoğraflar modeyadı. yok hayalet, yok cin hepsinin fake olduğu çıktı sonradan
bi ara da asyalılara bebek yediriyolardı fotoşopla
ula yıllardır aynı hikaye feyk bunnar feyk
Makine, 1/5 sn gibi bir enstantenede çekim yaparsa, herhangi bir arkadaşımızı hayalet mertebesine yükseltme şansımız vardır.. Hiperaktifler, hemen o vaziyete geçerler..
uzun pozlamaylada yapılmamış bence, direk photoshop. çünkü en azından uzun pozlamada belki öyle bir kirlilik çıkar ama bir eyrdede kendi net görüntüsü de çıkması lazım, enstantenenin süresi bittiği zaman.
fotoşop icad olundu mertlik bozuldu
Bu ps ile neler yapılmaz ki? Bence haberi yayınlayan ün peşinde..Ama doğru yada yanlış ahlaki ya da ahlak dışı vs farketmeden gündemde kalayım da ne olursa olsun mantığı..Kınıyorum
Oh be uzun zamandır hiç kimseyi kınamamıştım
demekki doğruymuş bakın bende çektim arka taraftaki camdan yansıyanla ,öndeki hareket halindeki hayalet
işte kırmızı işaretliler
Harbiden ya..Ama bak yetiş hocamın bu fotosunu görünce dink diye bir ışık yandı beynimde..
Bu bir fizik kuralı sanırım arkadaşlar..
Biri yakında biri uzakta olan iki cisim düşününüz.Bunların aynı doğrultuta olduğunu ve aynı hızlarda hareket ettiğini varsayınız..
Size daha yakın olan cisim uzaktakine göre daha fazla yer değiştirir.Yani değiştirir gibi görünür.Dolayısıyla makine de olayı aynı şekilde algılar..Ve gerçeğini fulu gösterirken yansımasını daha az fulu gösterir
Nasıl açılamasını yaptım ama..
Anam öcüü hemde güpegündüz...
Maksat aksiyon adrenalin kan basıncı gibi şeyler olsa gerek
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
Hırsızlık . Makinalarım Çalındı.. Bakınız!
25 Kas. 2009, 12:49 yerkan5806
8327027 Kas. 2009, 23:28
eko58 -