mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Güzel Şeyler Oluyor.....................

Okyanus ötesi talimatlarla yürütülen ihanet projesi kapsamında dağdan inen teröristlere ekonomik yardım yapılması planlanırken 328 liralık maaşına yapılan 8 liralık zamla yaşam mücadelesi veren gazilerimiz açlıktan hayatını kaybediyor. Birilerinin söylediği gibi buralarda güzel şeyler oluyor ihanet adına!

http://www.habervitrini.com/hukumetin_yeni_plani_dagdan_inene_5_bin_tl-429804.html

http://www.kanalturk.com.tr/haber-detay/16008-kore-gazisi-acliktan-oldu-gundem-haberi.aspx

Tarih: 15 Kasım 2009, 12:25 - İp: 88.***.**1.232
sultann
sultann (üye)
İstanbul / Amatör

Gazimizin fotoğrafını ve haberini daha önce gazetede gördüm.
İnsanlığımdan gerçekten utandım.

Devlet zaten sahip çıkmıyor. O kadar tanıyan insan var etrafında bir tas çorba götürmek bu kadar zormudur bu yaşlı insana. Hele ki gazimizdir.

Diğer konuya gelince. Onla ilgili ne söylesek az. Napalım dağamı çıkalım. Üç kuruş zammı emeklilere vermemek için direnen bu hükümet, kimin parasını kime veriyor.

Elbet bizimde söz hakkımız gelecek bir gün.

Acaba seninde şöyle iç açıcı bir topik açtığını ölmeden görebilecekmiyim meçhul. Ne dersin.

Tarih: 15 Kasım 2009, 15:12 - İp: 78.***.**2.52
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Bilirsiniz cenaze namazlarında cemaate merhuma hakkınızı helal ediyormusunuz diye sorulur.
Sizce unuttuğumuz tüm değerlerimiz gibi sırtımızı döndüğümüz ancak soğuktan ve açlıktan hayatını kaybettiklerinde gazetelerin 3. sayfalarının bir köşesinde görünce hatırladığımız gazimiz bize hakkını helal etmişmidir!..

Acaba seninde şöyle iç açıcı bir topik açtığını ölmeden görebilecekmiyim meçhul.

Sultan bacı bilirsinki güzel gören güzel düşünür.
Şöyle bir etrafımıza bakalım ve birilerinin güzel şeyler oluyor sözleri eşliğinde iç açıcı neler yaşanıyor bakalım!!!!!

Türkiye Cumhuriyeti Devleti terör örgütü ile müzakere masasına oturtulmuş
Sadece ülkemizde yaşama şansı bulan hainlerin ve dönmelerin değerlerimize sövüp saymadığı gün yok!
Milli davamız Kıbrıs Türkü tarihten silinmek istercesine ruma peşkeş çekiliyor.
''Tek millet iki devlet'' dediğimiz kardeş Azerbaycan ermeni lobilerinin emirleri doğrultusunda çok güzel şeyler oluyor denilerek sırtından hançerleniyor!
Adı Irak olmasına rağmen sınırlarımıza pekte uzak olmayan Irak sınırları içinde yeni bir devletçik yaratıldı-yaratılıyor. Bu uğurda katledilen 1,5 milyon insanın katline ortak olurcasına ülke yöneticilerimiz göğsünü gere gere bu projenin eş başkanı olduğunu dünyaya ilan ediyor.
Benzerini bugün yaşadığımız ihanetler sayesinde elimizden çıkan Musul ve Kerkük’te yaşayan Türk nüfusu Irak sınırları içerisinde peydahlanmaya çalışılan bir devletçiğin insafına terk ediliyor.

Birde Cumhuriyet tarihinin rekorunu kıran işsizliğe yoksulluğa bakalımmı
Eğitim ve sağlık sisteminin çöküşüne değinelim
Aslolan hukukun, hukuksuzluktan başka birşey olmadığını hatırlayarak!!!!

Tarih: 15 Kasım 2009, 19:40 - İp: 88.***.**1.232
ercan43
ercan43 (üye)
İstanbul / Amatör

Sultan Hanım, son cümleniz beni çok güldürdü.
Ben de Onur Öymen'e yapılan saldırılar karşısında Dersim'le ilgili bir topik açmayı düşünmüştüm de... Hani Dersim'de ne olmuş diye merak eden bugünün gençleri ne olup bittiğini bilmeden saldırmaya başladılar da

#ercan43' tarafından 15.11.2009 20:05:06 tarihinde düzenlendi.

#ercan43' tarafından 15.11.2009 20:11:20 tarihinde düzenlendi.

#ercan43' tarafından 15.11.2009 20:11:43 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 15 Kasım 2009, 20:00 - İp: 217.***.**1.238
sultann
sultann (üye)
İstanbul / Amatör

En azından sizi güldürebildiğime sevindim Ercan bey.

Benim gördüğüm şey muhalefet her konuda çok zayıf meçhul .

Bu yüzden iktidar maalesef istediği gibi at koşturuyor.

Tarih: 15 Kasım 2009, 20:04 - İp: 78.***.**2.52
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Benim gördüğüm şey muhalefet her konuda çok zayıf

Malesef bu konuda seninle hem fikir değilim Sultan bacı
Muhalefet üzerine düşeni yapıyor. Ancak yazılı ve görsel basının tamamına yakın kısmının yandaş olarak tanımlanan kişilerin elinde olması nedeniyle muhalefetin yaptıkları kamuoyuna ulaştırılamıyor.

Bakın 10 Kasım günü TBMM de yapılan ön görüşme esnasında akepe grup başkanvekili Suat Kılıç 2000 yılında yapılan mavi akım projesiyle ilgili yapılan kapalı oturuma dair bir takım iddialarda bulunarak kendince yaptığı şov yandaş isimlerin medya söktöründe sahip olduğu çoğunluk nedeniyle 24 saat boyunca ilk sırada tutuldu.

Ancak ertesi gün MHP grup başkan vekili Oktay Vural'ın, Suat Kılıç'ın bahsettiği mavi akım projesiyle ilgi yapılan kapalı oturum tutanaklarının kamuoyuna açıklanması yönünde verdiği öneri gereken on yıllık süre dolmadığı için (on yıllık süre 3-4 ay sonra dolacak olmasına rağmen) red edildi. Fakat bu hadise basında yandaş isimlerin çoğunluğu aracılığıyla kamuoyundan kaçırıldı.

http://haber.gazetevatan.com/MHPnin_onerisi_reddedildi/270410/9/Siyaset

Ve yine 10 Kasım günü yapılan meclis görüşmesinde mecliste grubu bulunan bir siyasi parti vekillerinin pankart açmasını burası miting meydanı değil diyerek eleştirilmelerini günlerdir manşette tutan yandaş basın, yine aynı mekanda terör örgütünün sözcülüğünü yapan siyasi partinin grup toplantısına terör örgütü kıyafeti giymiş 4 yaşındaki bir
çocuğu getirmesini nasıl görmedi anlamış değilim!!!

http://www.beyazgazete.com/cocuga-pesmerge-kiyafeti-giydirdiler.html (yandaş isimlerin basındaki ağırlığı nedeniyle kaynak olarak ancak bu linki verebiliyorum )

Bu yüzden iktidar maalesef istediği gibi at koşturuyor.

At binmeyi bilmeyen atı ne kadar sağlıklı koşturur görmüştük

edit: Linkler eklenmiştir.

#mechul75' tarafından 16.11.2009 01:33:49 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 15 Kasım 2009, 20:40 - İp: 88.***.**1.232
kurab_canavari
kurab_canavari (üye)
Aydın / Amatör

bende askere sıksam ben pişmanım desem bana bir tempra parası verirlermi?

bu tempra marka arabayla kuşadasına gitsem birki sefer daha sıksam sağa sola veya katliam yapsam dağa kaçsam geri gelsem pişamnım desem bir araba parası daha verirlermi?

bu geçim kaynağı hem maceracı hem artistik hemde fantastik bir geçim kaynağı olarak kayıtlara geçer mi?

Tarih: 15 Kasım 2009, 21:55 - İp: 88.***.**8.187
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

pişamnım desem

Dağdan inenler pişman olduklarını söylemediler

Tarih: 15 Kasım 2009, 22:12 - İp: 88.***.**1.232
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Yav bunlar iyice gemi azıya aldılar.
Adama bak ya bu seferde mobese kameralarının kaldırılmasını istiyor.
Ulan deli etmeyin adamı. Suç işlemeyecek bir adam niye rahatsız olar kameradan. Bu kadar utanmazlık olurmu. Allah ALlah. DEli olmamak mümkün değil bu ülkede.
Adamların karılarla ilişkisini çeken ergenekona ses çıkarmıyorlar mahkeme kararı ile dinlenince rejim sorunu oluyo. Suç işlemiyorsan niye korkuyuorsun dinlenmekten. Dinleyin benim telefonumu. İsteyen istediği kadar dinlesin. Korkum yok keza. Alnımk ak.
Fakat bunların alnı ak değil. Kara kara alınlı bunlar. Her türlü meymenetsizlik bu adamlarda.
Bakın bakalım kimlerle konuşmuş bunlar. Terör örgütü üyeleri ile, kadın pazarlayanlarla, uyuşturucu tacirleri ile. Ohhh ne ala. Onlar yapabilir. Fakat asla kimse onrları suçlayamaz ve dinleyemez. NE ala iş valla.

Tarih: 15 Kasım 2009, 22:46 - İp: 85.***.**5.200
kurab_canavari
kurab_canavari (üye)
Aydın / Amatör

Dağdan inenler pişman olduklarını söylemediler

harbiden valla bu şerefsizler daha pişman olduklarını bile söylemediler değil mi?
cezada yok

iyi valla bu iş..

bu işin sonu nerye varacak ben çok merak ediyorum.

Tarih: 15 Kasım 2009, 23:27 - İp: 88.***.**8.187
kurbaga_kermit
kurbaga_kermit (üye)
İstanbul / Amatör

pişmanım demek zorunda değilsin REMİ'cim...
"örgütten ayrıldım" demen yeterli... "örgütten ayrıldıııım .....barışştım...ayrıldııııım,barıştım" yapabilme şansın da var

"karmaşık bir ilişki bizimkisi ,ne onunla ne de onsuz yapamıyorum" dersin

Tarih: 16 Kasım 2009, 00:32 - İp: 88.***.**3.151