Fotoğrafçılık Forumları
Gitmiyorum.
Bond'u değiştirdiler Brosnan gitti, harbidende tadı kaçtı şu 007 serisinin.. yeni filmini merak dahi etmiyorum, o sebeple gitmiycem o filme.. Geçen seneki neydi öyle; parayı teröristlere kaptır, esas kızı kurtarama.. Yok valla gidilmez o filme..
Belki başroldeki kimse yanlış.. Hitman'in Timoti olipant'ı (okuduğum gibi yazarım işte ) daha doğru tercih olurmuş..
Bugünlerde, illaki sinema yapacak arkadaşlara Ölüm Yarışı'nı öneririm.. 18+ şeklinde görülmesinin sebebi; kanlı bir film oluşu.. Buna rağmen, bence izlenesi bir yapım..
Muhabbetle kalın..
Görüşmek dileğiyle Atakan..
brosnanıda sevmezdim... sean dan sonra hiç ısınamadım desem yalan olmaz..
belki biraz roger.. ama oda hafif efemine hissi uyandırıyordu..
ama iyi olmuş...
topik diyorum... hoşuma gitti..
Sİz yeni üyemisiniz yoksa.
gözüm bir yerden ısırıyor ama bilemiycem
arada selam-kelam edelim lütfen
işte özlenen metenin geri dönüşü.
senin için gitmiyeceğim o filme...
ama netten indirebilirim, indiremeyedebilirim söz veremem.
mete abim öncelikle hoşgeldin özlemişim bea [>:D :D :D<] gel bi hasret giderelim arada. senin hatırına gitmeyeceğim sinemeya o filme. netten indirip izleyeceğim
birde izlemeyenler için hotel ruandayı kesinlikle izleyin derim
Bence konuyu açan mete007 değil, onun adını kullanan bi başka arkadaş. Zira, konunun hiç bir bölümüne link eklenmemiş
patron haklı. mete abimden ve harmancı üstadımdan kalam bir alışkanlık olsa gerek yazıyı okurken hep metnin üzerinde mouseyi niye gezdiriyorum diye kızıyorum kendime. sebebi belliymiş ling isteriz abi altı çizili olmasa da olur. bizi başka alemlere götürsün yeterli
bende kuşkuluyum metenin dublörü gibi ama yinede "hoş geldin mete" diyorum..