Fotoğrafçılık Forumları
Geleceğimiz Hakkında Anket
SİTEYE ÜYE OLAN HERKESİN DİKKATİNE
LİSELİLER üniversite okumak istiyorsunuz ÜNİVERSİTELİLER birkaç sene sonra mezun olacaksınız ÜNİVERSİTE MEZUNU OLANLAR veya çalışanlar acaba bu üniversiteyi okuyup da ne olacağız bi fikriniz var mı soruyorum kaç mezun kendi alanında çalışıyor yoksa diploma bi kenarda yatıyorda kendisi farklı bi işle uğraşıyor kendisi bunu bi netforograf ailesi olarak tartışalım... EVET ACABA BOŞUNA MI OKUYORUZ BUNCA SENE
üniversitede okuyorum ama 2 sene sonra ne olacağım hakkında hiçbir fikrim yok... 5sene öğretmenlik oku sonra bi kpss davası yine geleceğimizi birkaç saat içinde belirlemeye çalışan gençlik... BAKALIM NE OLACAK SONUMUZ
insanın geleceğini okuduğu okul değil,iradesi belirler. kaç üniversite bitirdiğine değil ne kadar kazandığına bakacaksın. kurtuluşu okulda bulmamak gerek.
ne iş yaparsan yap en iyisini yapmaya çalışırsan inanki ilk okul mezunuda olsan bir profesürden çok çok daha iyi para kazanabilirsin.(iyi bir gelecek iyi para kazanmaya bağlıdır bence)
Valla sevgili orhan çok beğendim bu cevabını
teşekkür ederim burkay bey.
İnşallah bunca sene boşuna değildir..
Gerçi hiç bi zaman okulda geçirdiğim zamanlardan pişman olmayacağıma eminim..Çok şey kazandığıma da eminm..
Fikirler düşüncelerde cok önemli..
Ünw. de tabi.Her ne kadar gelecek bir kac saatle belirlenecek kadar sınırlı olsada.
merhabalar ben bir üniversite mezunu olarak sadece benim gibi öğretmen olacaklara seslenebilirm.
ARKADAŞLAR HERŞEYİ DEVLETTTEN BEKLEMEYRCRKSİNİZ!!!
Valla bakın hala atama bekliyorum inşallah ara atamalar diyoruz bakalım kısmetse.
Ben artık eğer atanamazsam boşuna okuyorum diyeceğim bizden yaklaşık 700 bilemediniz 800 kişi kpssye girdi ama devletin istediğ daha doğrusu atayacağı öğretmen sayısı 24.
Ehh böyle bir adeletin yada sistemin olduğu bu devletle okumak pek akıl karı değil.
dip not:Bu söylediklerim benim gibi bazı öğretmenlik proğramında okuyan arkadaşlaradır.
slm ben orta okula giderken mimar olmak istiyorudum..
o yüzden lisedede bi mimarlık olan restorasyona girdim ve üniversitede restorasyon okuyorum...Mesleğim ise hep Restorasyon olucak..Çünkü ben mesleğimi çok seviyorum... Restorasyonla uğraşmak çok zevklidir..Tarihi geçmişin izlerinin içinde olmak bence bir ayrıcalıktır ve o Geçmişe sende bişeyler katabiliyosan çok mutlu edici ve onurlandırıcı bir şey...Bir yandan mimari çizimler,fotoğraf çekimleri, arkeojik kazılar, el sanatları, bezeme kalem işi, oymacılık, ve biryandanda kimyasal temizlik..benim Restorasyon dalında yapabildiklerim...gerçekten ben bu işi çok seviyorum ve kendimi geliştirdim ve dahada geliştireceğime inanıyorum...
o yüzden herkes bence istediği yani ben ilerde anca şu işi severek yapabilirim dediğiniz ve içinize sinen işi yapın...içinize sinmediğiniz işi yaparsanız hem siz mutsuz olur hemde ilerleme kat edemez ve hep geri sayarsınız...o yüzden diyeceğim herkes içinden geçen severek gönülden bağlı olan işini yapsın...okul ve diploma pekde önemli deil bence..önemli olan yetenek, istek ve azimdir...
cabi ne ogretmenligi okuyorsun? meslektasmisiz, ayni durumdayim ama benim pek kaygim yok nedense, guvencem var felan zannetme ama
su anda yaptigin gelecekte karsilasacagin problemler icin dertlenmek. ileride kaza gecirebilirim diye simdiden aglamak gibi
okumak hicbir zaman bosuna degildir, alaninda iyi olmaya bak sadece
İnşallah eraycanli umarım dediğin gibi çıkar okumamızın karşılığını bir şekilde alırız.Valla bende de aynı ümit var ve bekliyorum bakalım...
valla ben okuduğum bölümün(makina müh.) işini yapacağımı zannetmiyorum...
ee o zaman niye girdin!!! cevap belli söylemeye gerk yok.
ama bak endüstriyel tasrımcılık belki!!!
aslında şimdi ünv. okuyan arkadaşlar veya bitirmiş ve iş hayatına atılmış arkadaşlar çevrelerinde bulunan liseli arkadaşlarla ünv. hakkında olsun hayat hakkında olsun bilgilerini paylaşırlarsa kendi okuduğu bölümden şikayet etmeyecek.. bi nesil olacaktır..
ama bizden geçti!!!!
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Hiti 525l Termal Baskı Hakkında Yardım
04 Oca. 2025, 13:30 megavision
153619 Mar. 2025, 13:25
emre11 -
-
Objektif Türü Hakkında Yardım
11 Tem. 2021, 22:12 susurluk1981
0158111 Tem. 2021, 22:13
susurluk1980 -
-
-
Youtube Anket Nasıl Yapılır Anket Oluşturma Şartla
10 May. 2021, 22:47 prodersler
0173510 May. 2021, 22:47
prodersler -
Magnum Photos Ve Çocuk İstismarı Hakkında Konuşabilir
15 Şub. 2021, 19:34 miratcenk
1162316 Şub. 2021, 01:37
ertugrulkoca -
Nikon Af-s Nıkkor 24-70mm F/2. 8g Ed Lens Hakkında İstişare
20 Oca. 2021, 15:21 fotografci3
0241320 Oca. 2021, 15:22
byhudai -
Kodak 35 Lik Film Hakkında Yardıma İhtiyacım Var.
13 Ara. 2020, 02:50 alicgrdmr
2207310 Oca. 2021, 03:14
tugbakuren -