Fotoğrafçılık Forumları
Fotolarım Başlığa Konmuyor Artık
Bu topiği derin bir tessür içinde açıyorum.
Artık fotoğraflarım başlığa konulmuyor.En son çıtılgılar adlı fotoğrafım konulmuştu. Ondan sonra konulmadı.
Neden acaba. Çok uzun zamandan beri fotoğraf çekmeyip yeni fotoğraf eklememekten olabilirmi acaba. DEğilse yeni yönetici arkadaşlardar rica ediyorum. Hani benimkilerden de bir iki konsa.
Yeni yok ama eskilerden seçip koyuverin bir zahmet. [>
Abi newrelerdesin sen yahu..Sanırım fotograf çekmekten sıkıldın.Bu kjadar çabuk pes etmemelisin.
Hem ne üzülüyon.Bak ben de s2 yi satamıyorum.Ama onu satamadan da makine alınabiliyor.Eğer bu şekilde suskunluğun devam ederse üyeliğini de düşünmek zorunda kalabilir bazı arkadaşlar..Uyarmadı deme..
Bu topigi iki saat önce açsaydın ya. Neyse rokomete kontör filan gönderir yaparız birşeyler.
okyanus sen ciddi ciddi rokometi mi seçtin.
yok canım şaka ediyon her halde..
senin jubilen etme tarihin geldi..yani son kullanma tarihin bitti
Biz gocadık gari , pazarbeyim
Bir de eskiden sadece sen makro çekiyordun millet ağzı açık bakıyordu, artık herkes ekipmanı dizdi , onlar da çekiyor, sen bu ekipman işinde geç kaldın :D
Isınma turları...
Baş pehlivanın çırağına öğretmediği son numarası geliyor gibi...
performans düşükülü var demekki...
devamlı inşşaatt yazlığımda yazlığım deyince işte boşlayıverdin fotoğrafçılığı vedeee net fotoğraf acımadı..
İlahi Pazarfbey...
Saat gecenin Üçü..
Güldürdün beni..
Sevgili paktom;
Bak ben gülüyomuyum. Hatta ağılıyorum. Lazut hocamın buyurduğu gibi jübilesi gelmiş topçu gibi dolaşıyorum ortalıkta.
Hakkaten jübilemi yapsam. Son kez kırlara çıkıp birkaç makro çeker gibi yapıp bıraksammı bu işi.
Nedimiy çok acımasızsın.Bunun anlatmanın daha az incitici bir yolu olmalı idi.
BUfalo haklısın sanırım. Şu inşaat bir bitsen hele.O zaman ne düzen düzeceğim.
Mersonun buyurduğu gibi son oyunları oynayacağım.
Merhaz sen makro çekmiyon versene bana takımı. Bi jübile yapıp geri vercem.
Okyanus yazıklar olsun demek sen seçiyordunda bir benim fotomu seçmedin. Kaç kontursa verirdik. Şimdi rokomet kontur değil telefon ister. [>
pazarbey,
"Mağduru oynamak" milletvekili adaylarına mahsus...
Haydi hayırlısı...
İlgili olabilecek konular
-
-
-
-
-
-
İlk Makinem Canon Sx150ıs Fotolarım
16 Tem. 2013, 17:00 berkcan58
0184016 Tem. 2013, 17:01
berkcan58 -