Fotoğrafçılık Forumları
Eh! Yuh Artık
http://www.fotoajans.com/world/mountains/mountains-i0006.htm
http://galeri.netfotograf.com/fotograf.asp?foto_id=139545
biraz dikkat arkadaşlar, fotoğrafın kenarında zaten yazıyır nereye ait olduğu
yani türkiye yi bilmesek inanacağız .
HEMDE İKİ GOZ USTUSTE..SEN OLSAN KORKMAMDA,BAKSANA BUFFALO NASIL SITELERDE GEZİNİYO,KESİN İLERDE BENDEN DAHA İYİ DEDEKTİF OLACAK KESİN
asıl gezen pazarbey, kendi söylemiyor bulduklarını, başkasına söyletiyo. (Bufallo ağzından kaçırdı) Sen asıl pazarbeye dikkat et, o senin koltuğuna göz diken adam. Hatta bütün koltuklarda gözü varmış. Kütahya baro başkanı pazarbeyinden çekindiğinden koltuğunda yatıp kalkıyomuş.
fi tarihinde bu sitede imagetürk denen bir arkadaş vardı.
böyle geveze bir tip hayal edin,sürekli politika konuşan, millete nutuk atıp duran bir tip.
sonra o sırada siteye ismini hatırlamadığım bir tip daha geldi. adam 3-4 foto yükledi şöhret oldu. 2-3 kere üst üste avatara çıktı.
sonra bu arkadaşla imagetürk birbirine girdi.sonra ben o şöhret olan arkadaşın fotolarının çalıntı olduğunu ortaya koydum. fdiker saatinde şutladı adamı. peşinden de imagetürk yollandı.
bir ara adamın biri birbirinden güzel kuş fotoları yükleyip duruyordu, en son arı kuşu yüklemiş, şu tropik bölgelerde yaşayan minicik kuş.
neyse kuşun latince ismini filan bulmuştum.1 saat aradım, yüzlerce kare inceledim.onu da buldum. o da derhal şuuuut ve gool!
belki hatırlarsınız.
şu aralar pek ilgimi çekmiyor böyle tipler.çalıntı olduğunu bilsem de es geçiyorum
ama bu geceki tam bomba, dayanamadım valla....
bir ara fotokritikte adamın birini kovdurmuştum. adam düşünün, sıradan çiçek makroları, berbat sunsetlerden filan oluşan vasat bir galeriye sahip.
sonra birden bire mükemmel bir nü yüklemiş.kusursuz. fıstık gibi de kız...millet kuşkulanmış aslında, soranlara evde çektik filan demiş.
klasik fotokrtik yorumları''medeni cesaretinizden ötürü kutlarım 4x4 filan''.
daha doğru düzgün cümle kuraayan bir adam süper bir nü çekemez. ben bunu iddia ediyorum.
bu işler o kadar kolay değil.
kusursuz fotoğraf her babayiğidin harcı değil....
çalıntı fotoyu anlamak için biraz dikkat yeterli....
fotokrıtıkten bende birini kovdurmustum...uyeligimde sadece formalite ustelik..adam bızde berna87nın kullandıgı avatarı ben cektim diye yuklemiş..calıntı dedim,actı agzını yumdu gozunu..sana site yonetimi hesap soracak bekle dedi..yarım saat sonra adam yok
buradakileri saymaya gerek yok..forumda topic actıgımdan cok uyarıp sildirdigim var..buffalo haklısın az biraz dikkat yeter..mesela goguslerinden jenna jamesonu tanıyacak kadar..oda bir pazarbeyın bir benım harcım herkes tanıyamaz
Öhömmm köhömmm.
Neler yazdınız ben yokken.Neyse okumayayım.
Konuyu değiştirelim isterseniz. Başka şeylerden bahsedelim. Kuşlar böcekler falan filan.
Bufalo nerden buluyorsun bu çalıntı fotoları. BEn sana kaynak göstermeden açıkla demedimmi. İpliğimizi pazara çıkardın bak. [>
o çekmemiş olabilir ama onun memleketi olma ihtimali yok mu ?
birde dalga gecıyorsunuz...belki kuralları tam oarak bilmiyordur kendı begendıgı bir fotoğrafı yuklemiştir olmaz mı hemen buraya konu acmaya ne gerek var...site yönetmine bi yazı yazarsınız mail atarsınız onlar geregını yapar..
sayfalarca burada tartışamanın bir manası yok sanırım..
ya hadi adam dansözlük yapmış neyse de bu fotoğrafta yazan yazı görülmemiş mi de bu fotoğraf onaylanmış...
@stüdyofoto;
onun memleketeti olma olasılığı yok...bu ardakadaş isviçreliyse ki orası sanırım isviçre de değil, alaska diye biliyorum, onun memleketi olabilir.
ben türkiye de böyle bir yer olmadığını biliyorum.
bu ardadaş alaskalıysa bu kadar güzel türkçeyi nasıl konuşuyor?
hoşuna gitmiş yüklemiştir, ne demek yani?benim hoşuma giden binlerce fotoğraf var.yapılan iş sitenin onbinlerce üyesine saygısızlık.
kuralları tam olarak bilmiyor olabilir. ne demek bu, fotoğraf yüklerken yazıyor kurallar zaten. hem bilmeyecek ne var, blog sayfası mı burası?
evet dalga geçiyoruz, çünkü bıktık, sağdan soldan buldukları fotoğrafları buraya yükleyen bu nedenle sitenin kalitesini düşüren adamlardan bıktık.bu ne ilk ne de son. duyarlı olmak lazım, yoksa bu çalıntı fotolar kanıksanmaya başlayacak.
rahatsız ettiyse okumak zorunda değilsiniz....
burada neden konu açıyoruz?
site yönetimi attığımız pm'yi okuyana kadar bazı arkadaşlar fotoğrafın çalıntı olduğunu fotoğrafa yaptığı yorumlarla belirtiyorlar. bunun üzerine fotoğrafı yükleyen arkadaş derhal siliyor. sonra 1 hafta ara verip çalmaya devam ediyor. olay bu kadar basitken tepkinizi hiç anlayamadım doğrusu....
hırsızlıgın nesini savunuyorsunuz anlamıyorum dogrusu ya...
ustune birde hırsızı yakalayan adamı neredeyse tenkit ediyorsun studyofoto..
blog sayfası degil burası..adam begenmiş koymus diye mazeretmi olur..hadi diyelim begendi koydu...memleketim diye kodakla cektim diye milleti kandırmasına ne diyeceksin???? silmiş adam fotografı,şimdi ne diyeceksin acaba????
yapmayın arkadaslar,herseye muhalefet olun ama hırsızlıgı kucuk birşeymiş gibi,adamın kucuk bı hatasıymıs gibi savunmayın...
Üniversitede bizim evin duvarındada bu fotoğrafın aynısı vardı.
İlgili olabilecek konular
-
Sürücü Belgesi Ehliyet Yenileme Ücreti Yatırma
06 Ara. 2024, 20:11 prodersler
043106 Ara. 2024, 20:12
prodersler -
Arabalar Hangi Ülkede Ve Hangi Şehirde Üretiliyor
01 Ara. 2024, 02:23 prodersler
036501 Ara. 2024, 02:24
prodersler -
Cmeha / Film Sarma Kolunu Kuramıyorum.
23 Tem. 2024, 00:39 cansxcet