pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Efsane Geri Döndü Kütahya Netfoto Çetesi

Hafta sonu Kütahyada arkadaşlar buluştuk. HEp beraber yedik içtik gezdik tozduk. ankaradan sağolsun eraycanlı da geldi. Güzel bir gün geçirdik.
Ahada fotosu.

#pazarbey' tarafından 18.08.2008 00:31:26 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 3 Şubat 2008, 20:33 - İp: 88.***.**4.21
oguz43
oguz43 (Objektif)
Kütahya / Doğa Fotoğrafçısı

pazarbey beni çektiğin kare pek bi gözel olmuş hakketen...

beni, merkeze alman dışında ..

benim avatarda, senin ulu cami önünde cektiğin foto..

acaba bunla değiştirsem mi..

dur bi deneyem..

Tarih: 1 Nisan 2008, 08:35 - İp: 194.***.**9.34
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

niye oğuz43 abi merkeze almak günahmı yoksa.
yetişbey rica ederim ne demek. xd kattıda zorla düzelttim. bozuldu dilye epey korttuk valla. şimdi çalışıyo. olan yetişin 4 ytl sine oldu.
bu arada sen askere gitmeden birde altıntaşta yapam toplantıyı hemi. [>:D

Tarih: 1 Nisan 2008, 10:10 - İp: 88.***.**0.103
mekici
mekici (Objektif)
Konya / Doğa Fotoğrafçısı

#mekici' tarafından 01.04.2008 11:22:47 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 1 Nisan 2008, 10:23 - İp: 85.***.**0.144
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

mekici abi bak sislerin içinde ne de güzel çıkıyor değilmi.
Ah Ah şöyle sisin içinde koyunlar olcek kadınlar olcek.ne foto olurdu.
Adamın hayatında bir kere çıkar böyle bir şans karşısına.

Tarih: 1 Nisan 2008, 10:42 - İp: 88.***.**0.103
sabanersan
sabanersan (üye)
Bursa / Meraklı

beytullah yangınja körükle gidiyorsun,birde üstüne benzin döküyorsun...nazarrımız değmemiş demeki...kabahati altından taç yapmışlar kimse alıb başına takmamış....vur abalıya....(debbağ misillu oldu)

Tarih: 1 Nisan 2008, 10:48 - İp: 88.***.**4.139
mekici
mekici (Objektif)

Dediğim gibi dostlar;herşeyde mutlaka bir hayır vardır.sisler içinde mahalli kıyafetli bir kadın ana ve sürüsü her fotoğrafçı için güzeldir ama benim için çok daha önemliydi...beynimde ve gönlümde çekilmeyi bekleyen fotoğraflardan birisinde öyle bir sahne vardı zaten...Ne mutlu ki o fotoğrafı gösterdi yaratan...gösteren mevla çektirmeyede kadirdir diyor ve sabırla bekliyorum...O fotoğrafı 10 fotoğrafçının çekmiş olduğunu düşünebiliyormusunuz.Gavur parasıyla 5 paralık bir değeri olurdu...Ama bir kişi çekerse değer biçmek bile akıllara ziyan verir...Bundan dolayı son derece müsterihim.O fotoğrafın çekilmesini engelleyen herkesten Allah razı olsun diyorum...(bilmeyenlere anlatayım .bu fotoğraf tarafımızdan aynen görülmüştür ve o an dur ısrarlarımıza rağmen siste tehlikeli olur endişesi ile durmayan şoför dostumuz pazarbey tarafından sizlere sunumu engellenmiştir.)

Tarih: 1 Nisan 2008, 11:38 - İp: 85.***.**0.144
mekici
mekici (Objektif)

Şaban dostum;Pazarbey dostumuz kendi kendine kaşınır ve geçer...eğer kaşınan yer sırtındaysa kaşıma işini sen incitmeden yaparsın.ben söylenecekleri söyledim.bundan sonrasına kadı bakar...

#mekici' tarafından 01.04.2008 12:47:54 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 1 Nisan 2008, 12:10 - İp: 85.***.**0.144
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

MEkici abi saşan abimi hiç güzel çekememişsin. Portre 2.8 le çekilir. Al sana Şaban abi

Tarih: 1 Nisan 2008, 12:57 - İp: 78.***.**4.250
mekici
mekici (Objektif)

Ben o fotoğrafı 2.8 le çekmedim"hişştt..."le çektim...bunun ne olduğunu çözersen senden esirgediğim ünvanı geri alabilirsin...

Tarih: 1 Nisan 2008, 14:16 - İp: 85.***.**0.144
seledon
seledon (üye)
Kütahya / Amatör

işlerimin yoğunluğunda dolayı fazla giremiyorum siteye biraz önce girdim şöyle bir göz gezdirdim ve sisli bir kare gödermeyi uygun buldum

Tarih: 1 Nisan 2008, 14:26 - İp: 194.***.**9.34