Fotoğrafçılık Forumları
Dosya İndirme Hız Sorunsalı
Arkadaşlar son bir haftadır 1 Mbps bağlantı üzerinden dosya indirirken aktarma hız sorunu yaşamaya başladım. Öyleki bundan bir hafta öncesine kadar 105-110 Kb/sn hızla dosya indirken şu an 9 Kb/sn üzerine çıkamıyorum.
Yaptığım hıztestinde normal olduğunu bildiğim (857.8 kbps = 107 KB/s) sonucunu alıyorum. Bu konuda bilgisi olan ve buna benzer sorun yaşayan varmı?
ben rapidden denemiştim usta.
isterseniz birde torrentten deneyin. ama orada hızın kaç km hızla gittiğini nasıl anlıyoruz tam emin değilim.
ama torrent hattı serverlar müsade ettiğince bol kullanır. hatta bunu denemek bedavadır. en hit bir filmi indirin. onun göndericisi çok olur işte rada hıza bakabilirsiniz.
rapid indirmede en hızlı ben 105km hızı gördüm.
upload konusuna hiç girmeyeceğim. çünkü çok kötü hat hızlarına mahkumuz. gelişmişlik sıfırın altında -15
sizin sorununuz bence telekom şirketinden kaynaklanıyor. oradaki görevlilerde çok pişkinler (sendika mukabiki.. )
bidahaki sefere gidince suratlarına tükürmeyi deneyeceğim.
(şaka tabi
)
daha oturmamış sistem üzerinden olgunlaşmamış hizmetleri satmaya çalışarak insanları kandırmaya çalıştıklarını ben aslında daha önceleride imalı olarak söyledim sizlere..beni anormal insan ilan etmiştiniz.
ahanda bidaha deyiyom;
internet hat hızı hikaye
telefondaki 3G yalan.
wireles hızlı gitmez wiresle hız yapmaya çalışıyorsanız hızlanmaz boşuna uğraşmayın
normal kabloloya göre yavaş kalır demek istemiştim.
Dosya indirme hız sorunum hala devam ediyor. Bu yüzden defalarca aradığım Haririkom görevlileriyle yaptığım son konuşma şayet dedikleri gibi kayıt altına alındıysa mahkeme celbinin gelmesi yakındır.
internet hat hızı hikaye, telefondaki 3G yalan
Bunlar milleti hızla söğüçlemenin gelişmiş versiyonu
mahkeme celbinin gelmesi yakındır.
hiçbişey olmaz krkmayın.
zira bende banka görevilisine hakaret etmiştim. kızda lafımın sonunda benim laflarıma cevap olarak "başka bir arzunuz varmı" diye sordu.
pişkinlik hit yapmış.
recep ivedik misali:
-ivedik -şimdi bu konuşmalarımız müşteri menuniyeti için kayıt altına alınıyor değil mi?
-telefondaki görevli - evet efendim
-ivedik - ozaman sizin gibi servisinde ta allah belasını versin.
şakası bir tarafa ben bu tür işlerimi bizzat yetkiş kişi ile yapmayı tercih ederim. Çünkü bir insanı telefonda başından savmak oyalamak folambaca sokmak çok kolaydır. Zira o müşteri temsilcileri bu iş için eğitim bile alıyorlar.
3G ve hız olayında; sistemler daha yeni çıktı. ve bunlar eski altyapıları kullanıyorlar. mesela telekom: sıfırdan hatmı döşedi? nerden geldi değirmenin suyu?
mesela cep telefonu hattı operatörleri? nerden buldunuz bu hızı? göktemn zenbille mi indi? ek istasyonlarmı yaptınız? e bizim evden bir odadan telefon çekmiyorya o ne olacak?
tövbe tövbeeee
Arkadaşlar bilgisayarıma windows 7 yi kurduktan sonra kullandığım dosya indirme proğramı (Jdownloader) hata vermeye başladı. Öncelikle kullandığım dosya indirme proğramının windows7 ye uyumlu olmadığı düşündüm ama indirmek istediğim videounu bir kaç partını indiriyor bununda proğramlarda uyum sorunu olmadığı gibi kullandığım dosya indirme proğramının sağlam çalıştığı gösterdiğini düşünüyorum. Sorunun kaynağı ve çözüm yolları hakkında bilgisi olan arkadaşlar konu hakkında düşüncelerini paylaşırsa sevinirim
0212- 444 67 87
" " 370 55 55
Yani..
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
E Devlet'ten [dava Dosyası Sorgulama] Nasıl Yapılı
13 Haz. 2022, 14:48 prodersler
0200613 Haz. 2022, 14:49
prodersler -
Word Dosyalarını Birleştirme, Word Belgelerini Bir