Fotoğrafçılık Forumları
__dans__
Merhaba bu sitede hepimizin ortak noktası -amatör ya da profesyonel olsun fark etmez- fotograf.. Peki DANS hakkında neler düşünüyorsunuz? Ben amatör olarak modern dans yapıyorum ve DANSı çok seviyorum...
halkoyunlarıyla ilgileniyorum.5 6 yore oynuyoruz suanda ekip olarak..okulda baş danscıyım,derneginde eskilerinden...birde vals yapmayı biliyorum oyle amator işi...
ben bilmiyorum, dansdan anlamıyorum...nedense hep çekindim düğün dernek olayları hep itici geldi bana yürümek ve koşmak dışında ayaklarımı top oynarken kullanıyorum...
Ben de halk oyunlarıyla ilgileniyorum ama modern dansın yeri ayrı...
halkoyunlarından anlarım.
az birazda tango (merak bu ya kediyi bile öldürürmüş)
aslında yakupcum top oynamakta dans bi nevi bana kalırsa.tabi kimine göre diil.tartışılır.
gaijin hangi yöreleri oynuyosunuz??
efendimmm
ne güzel glüyosn
tango yamı güldün yoksa top oynama konusuna mı???
top oynamayaa
ben eskişehir,artvin,giresun,burdur,trabzon,diyarbakır,cok az hakkari,cok az trakya,izmir zeybeklerinin cogunu,mugla zeybeklerin tamamını,aydın zeybeklerininde bir iki tanesini biliyorum..okulda sadece artvin izmir ve eskişehir oynuyoruz..belediyede burdur giresun var..geri kalanlar benim ozel ilgi ve calısmamla ogrendiklerim..ozellikle zeybek oyunları ve kültürü konusunda arastırma yapmak hosuma gidiyor..
ama ciddiyim.4 yıl kadar futbol oynadım.enaz bi danscı kadar efor sarfediyoduk.ve ayak figürleri.inanılmazdı.top hakimiyeti nasılsa danstada müzikle bütünleşmek o sanki gibi gibi yani gibi.
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
Ateşle Dans Ve Vintage Film Actionsu
22 Şub. 2016, 12:15 prodersler
0239722 Şub. 2016, 12:15
zbkdygn -
-
-
-
-