kontrast
kontrast (üye)
İstanbul / Meraklı

Bunlar Nerden Geliyor

yani her gun bi kaç mail geliyor bu sekilde nedir ??

MR BIN MUDA.
BANK OF AFRICA.
OUAGADOUGOU -BURKINA FASO.

Reply me here please.
Email:[email protected]

Dear Friend,
This message might meet you in utmost surprise, however,it's just my urgent need for foreign partner that made me to contact you for this transaction. I am a banker by profession from Burkina faso in west Africa and currently holding the post of Director Auditing and Accounting unit of the bank.I have the opportunity of transfering the left over funds ($11.5million) of one of my bank clients who died along with his entire family on 31 july 2000 in a plane crash.You can confirm the genuiness of the deceased death by clicking on this web site
http://news.bbc.co.uk/1/hi/world/europe/859479.stm

Hence,i am inviting you for a business deal where this money can be shared
between us in the ratio of 60/30 while 10% will be mapped out for
expenses.If you agree to my business proposal.further details of the
transfer will be forwarded to you as soon as i receive your return mail.
have a great day.
yours,
Mr Bin Muda

Tarih: 16 Mart 2007, 13:19 - İp: 88.***.**5.53
kontrast
kontrast (üye)
İstanbul / Meraklı

1000 dolar mesele değil mete.. SOnunda 11 miluon dolar var. HEsap numarsını yazmısmı.. Biliyordum talih bir gun bana da gulecekti. İşte bu..

Tarih: 16 Mart 2007, 15:57 - İp: 88.***.**5.53
mete007
mete007 (üye)
Kocaeli / Doğa Fotoğrafçısı

okuduğum haberdeki hikayede.. bir telefon numarası bile vermişler.. karşındaki kimse , darbe yapılmış bir ülkenin cumhurbaşkanı (veya darbeci generali.. tam hatırlamıyorum) olarak kendini tanıtıyor.. yurt dışına büyük miktarda para çıkraması gerektiğini.. sadece hesapnumaranın bir süreliğine bir kaç milyon dolarına evsahibi olmasını.. bunun için havale masrafı olarak, bin dolargibi bir rakamın, kendi hesaplarına yollanması gerektiği..

filan.. feşmekan..

sonra gerilmeye başlarsın.. darbe liderini az önce karşıma aldım....

öylesine işler..

Tarih: 16 Mart 2007, 16:23 - İp: 85.***.**8.191
kontrast
kontrast (üye)
İstanbul / Meraklı

Salaam Alaakum(Greetings) ,

My name is Munawar Ali Mohammed(Jr) ,am 18years old, an Indian National but was born in Lebanon.
I am contacting you based on trust and I believe you will treat this offer with keen interest and utmost sincerity. I have seen war, I have experienced wealth and have seen people die on daily bases because of hunger and war.
My father run a currency trading company and money exchange bureau in Beirut,but following the recent crises between the Israeli forces and the hezbollahs militant group in Lebanon,during one of the Israelis air strike, our office building was razed to nothing leaving 13 people dead including my parents and over 300 injured.

Meanwhile My father deposited the sum of 9 million dollars in a security company due to the nature of his business before his death.So am contacting you to know if you can be my gurdian and credible partner who can assist me invest this fund in real estate business or in your line of business. Athough the security company has evacuated from Lebanaon but they can still deliver the deposit(money) to you in your country through thier diplomat once we agree.
Moreover after you recieve the fund you have make an arrangement for my coming to your country so that I can futher my education while you manage the business, as all my family has gone during the bomb strike.

Please let me know urgently if you can be trusted .From the proceeds of our business you will be entitled to 35%. while 65% will be for me.

Best regards.

Manawar Ali Mohammed(Jr).

Tarih: 16 Mart 2007, 21:16 - İp: 88.***.**7.33
liebster
liebster (üye)
Kütahya / Firma

birader yanlış sitedesin burası halis TÜRK sitesi..

Tarih: 16 Mart 2007, 21:24 - İp: 85.***.**7.214
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Hüseyin kardeşim tıkla tıkla bir şey olmaz Gerçekten bir şey olmuyor.Buna benzer bir meil banada gelmişti.Tafiu diye birinden.Allahtan okulda ingilizce hocamız vardı.Metni bir tercüme ettirdim.Kısaca güya nijeryada bir uçak kazası oluyor.-Araştırdım harbiden böyle bir kaza olmuş.CNN arşiv haberlerinde buldum-Bu kazada zengin bir iş adamı ailesiyle birlikte ölüyor.Ama bankada bunu 3 milyan dolar parası varmış.Tafiu denen şahıs da güya bankada çalışıyormuş ve benden de o iş adamının varisi gibi bazı evraklar hazırlamamı istedi.Bana %40 nı gerisini de kendisi alacaktı.Yani 3 milyon doları kırışacaktık..Ama tabi ki mahkeme ve avukat masrafları için 8000 dolar verirsem vs vs vs..

Uzatmayayım.Ben de ona beni nerden bulduğunu sordum.Cevabı da çok ilginç ve güzeldi. "Çok dua ettim .Allahım dedim karşıma bu paraya ihtiyacı olan birini çıkar.Ve nette emailinizi görünce işte dedim kendi kendime bu o."

Yani adam öyle bir hikaye düzdü ki. Neyse..

Gogola "BANK OF AFRICA.
OUAGADOUGOU" ı bi arat ta bak bakalım karşına neler çıkacak neler

Ha bir de Tafiu ya bana sen bir dslr al dedim 2 milyon dolar sana klasın diye bir meil de attım

#lazut' tarafından 16.03.2007 22:48:20 tarihinde düzenlendi.

#lazut' tarafından 16.03.2007 22:51:30 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 16 Mart 2007, 22:43 - İp: 88.***.**8.81
cappadociaman
cappadociaman (üye)
Artvin / Doğa Fotoğrafçısı

Feyk bunlar feyk....

Benzer bir mail bana geldi....

Neymiş efenim:
Zengin bir kodaman uçak kazasında ölüyormuşmuş.Mirasçısı yokmuş muş(burada gülmekten öldüm zaten)Bankada bulunan yüklü parasının bir kısmı devlete kalıyormuşmuş.Geriye kalanıda rastgele seçilen kişilere dağıtılacakmışmış.Veee burada dümen başlıyor...Taaa Afrikadaki bilmeme ne bankasının ölen mudisinin yüklü mirası gele gele beni buluyormuş...
Hemen bizle temasa geçin mail atın filan dediler ...

Yani tam film...

Bence gülüp geçebilirsin yada maceraperest bir ruhun varsa adamların dediklerini tektek yapar beklersin ne olacak diye

Belli mi olur doğru olabilirde

Tarih: 16 Mart 2007, 22:54 - İp: 88.***.**4.52
adem yener
adem yener (üye)
İstanbul / Amatör

hehe yazıya bak yaw
evet feyk bunlar gerçekten de buna benzer bende bir çok hikaye duymuştum ama bu sebeplede ii bir spam yollıyabiliriz

Tarih: 16 Mart 2007, 23:05 - İp: 85.***.**2.151
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Çekilin ben kontrasın avukatıyım. Mirasmı kalmış kontrasa burkina fasodaki paşa amcasından.
Durun ben %20 mi keseyim bi.

Tarih: 16 Mart 2007, 23:47 - İp: 85.***.**0.40
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

ben gonderiyorum mailleri..ama benim okadar ingilizcem olmadıgı için tercumana yazdırdım enazından onun parasını cıkarmam için 1800 ytl kadar bir ucret istiyorum..sonra ben ihya ederim sizi..

ay meyk yu veri veri hepi,i like you,i kiss you

Tarih: 17 Mart 2007, 00:31 - İp: 88.***.**0.163
kontrast
kontrast (üye)
İstanbul / Meraklı

Beyler nasıl da tavırlarnız değişti bana karşı. BEn şu 1000 doları denkleştireyim görün siz. ALemin en zengin adamı olacam.

Pazarbey tüm haklarıma seni vekil tayin ediyorum. Sen bu işin peşini bırakma. Gerci bir dslr alamayan fakir bir avukata ne kada guvenebilirz ki.

Tarih: 17 Mart 2007, 11:57 - İp: 88.***.**8.220