fotofoto34
fotofoto34 (üye)
İstanbul / Stüdyo Fotoğrafçısı

Bozkurtlar Bdp Ye Geçti

BUDA DEMEK OLUYORKİ MEHEPE +BEDEPE=CEHEPE

SADECE YAZIKLAR OLSUN DİYORUM BİR MEHEPELİ NASIL OLURDA BDP YE GEÇER BU MİLLETİ VATAN MİLLET DİYEREK KANDIRIP KENDİLERİ TERÖR ÖRGÜTÜYLE KOYUN KOYUNA YATANLARI ALLAHA HAVELE EDİYORUM.

BURADA


BURADADA KARDEŞLİK DERSLERİ . MADEM BU KADAR İYİ KARDEŞTİNİZ OZAMAN 80 ÖNCESİ NEDEN BUKADAR KAN AKITTINIZ BİRBİRİNİZDEN

BURADA


SADECE YAZIKLAR OLSUN BU MİLLETİ ZAMANINDA BİRBİRİNE DÜŞÜRÜP RANT ELDE EDENLERE.
MADEM BİRBİRİNİZİN AYNISINIZ NEDEN ŞEHİT CENAZELERİNDE ŞOV YAPIYORDUNUZ.

Tarih: 24 Mayıs 2011, 00:24 - İp: 88.***.**7.140
fotofoto34
fotofoto34 (üye)
İstanbul / Stüdyo Fotoğrafçısı

NEDEN BÖYLE BİR KONU AÇTIM BU SİTEDE SİYASİ KONU AÇIP YALAN YANLIŞ BİLGİLERLE BİR SİYASİ GÖRÜŞE YÜKLENMEK BİRİLERİNİN TEKELİNDEYSE O ZAMAN HERKESTEN ÖZÜR DİLERİM

YOK EGER BİRİLERİNE SERBEST KÜRSÜ İSE BENDE BU HAKKIMI SONUNA KADAR KULLANMAK İSTERİM.

 

Tarih: 24 Mayıs 2011, 00:29 - İp: 88.***.**7.140
biologus
biologus (üye)
Yurtdışı / Amatör

Neyseki gun yuzune ciktita AT izi ile IT izi ayriliyor birbirinden. Hala IT izinin arkasinda kosturanlar olacaktir elbet ama akli basinda olanlar gercekleri gorerek tepkilerini 12 Haziran verecekler umid ediyorum.

 

Tarih: 24 Mayıs 2011, 02:46 - İp: 99.***.**0.203
ozansan
ozansan (üye)
Yurtdışı / Reklam Fotoğrafçısı

Gecenlere baktinmi sen? Zaten onlardan olan adamlari oy icin transfer etmisler zamaninda.Sonra isler degisince geri yuvalarina donmusler hepsi bu.Ben MHP li falan degilim,gerci hicbir partiye oy verme firsatim olmadi dahada,Bahceli bu secimdede 10 kusur oylarda kalacak belli ve hicde etkili bir siyasetci degil..Insan biraz kukrer yahu,biraz etkili siyaset yapar.Daha kaliteli adammi kalmadi yani...Cok etkisiz ve meydan bos kalincada tabi AKP sag oylari supurmeye devam...

 

Tarih: 24 Mayıs 2011, 07:12 - İp: 221.***.**3.132
ercan43
ercan43 (üye)
İstanbul / Amatör

Ben MHP li değilim ama şunu hemen söyleyeyim;
MHP den kimse BDP ye geçmez.
Verdiğiniz örnek bir kişi olup, istisnalar kaideyi bozmaz. O kişi de zaten güneydoğulu.
Ayrıca hatay Erzin'de MHP seçim bürosu açılışına CHP den destek gelmesi sizi neden bu kadar şaşırttığını anlamıyorum. CHP ile MHP mecliste kaç sene yanyana oturdular. Bir çok önergeye, kanun teklifine ortak imza koydular.


#ercan43' tarafından 24.05.2011 13:28:43 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 24 Mayıs 2011, 13:28 - İp: 217.***.**0.240
biologus
biologus (üye)
Yurtdışı / Amatör

ben Mehape li degilm ama....
cok duyar olduk bukelimeyi

ama....

Bu su demek olabilir. Aslinda ne olduklari meydana cikti ama aman oylar akepeye gitmesin diye iki kelime yazayim....

hayirli isler

 

Tarih: 24 Mayıs 2011, 14:32 - İp: 192.***.**9.70
fotofoto34
fotofoto34 (üye)
İstanbul / Stüdyo Fotoğrafçısı

RAHATSIZ OLDUGUMDAN DEYİL.

ŞUNU MERAK EDİYORUM.MADEM BU GÜN KOL KOLA GEZECEKTİNİZ OZAMAN GEÇMİŞTE NEDEN BİRBİRİNİZİN KANINI DÖKTÜNÜZ.
DİYORUMKİ MADEM MEHEPEDEN İSTİFA EDİP BEDEPE YE GEÇECEKTİNİZ OZAMAN NEDEN DÜNE KADAR ŞEHİT CENAZELERİNDE ŞOV YAPTINIZ. DİYORUM.

BURDA BİR YANLIŞLIK YOKMU SİZCEDE YA DÜN YANLIŞ YAPIYORLARDI YADA BU GÜN YANLIŞ YAPIYORLAR.

ŞU GÜNLERDE HER PARTİ SEÇİM BUROSU AÇIYOR NEDEN SADECE MEHEPEYİ YADA CEHEPE Yİ ZİYARET EDİP BİR BİRİNİ ALKIŞLIYORLAR DİGER PARTİLERE NEDEN SERT BİR ŞEKİLDE SALDIRIYORLAR.

OZAMAN BEDEPE+MEHEPE+CEHEPE = ÇETE ,TERÖR ,YOLSUZLUK ,SEXS, SADECE KENDİ ÇIKARLARI UGRUNA BÜTÜN DEGERLERE SÖVEN, BÜTÜN MİLLETİ ENAYİ SANAN, BİZ HERŞEYİ KENDİ ÇIKARIMIZA GÖRE YAPALIM VATANDAŞ BUNLARI UNUTABİLİR , AFLAK ,APTAL DİYE DÜŞÜNEN BİR KARDEŞLİK BAGLARIYLA BİRBİRİNE BAGLI AYNI KİŞİLER TARAFINDAN YÖNETİLEN PARTİ LER DİYEBİLİRİZ SİZCEDE ÖYLE DEYİLMİ

 

Tarih: 24 Mayıs 2011, 15:15 - İp: 85.***.**8.9
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

sevgili fotofoto34..Lütfen küçük harf kullan..Bağırmadan konuşalım

 

Tarih: 24 Mayıs 2011, 16:04 - İp: 78.***.**9.129
fotofoto34
fotofoto34 (üye)
İstanbul / Stüdyo Fotoğrafçısı

tamam hocam

 

Tarih: 24 Mayıs 2011, 17:39 - İp: 85.***.**8.9
ercan43
ercan43 (üye)
İstanbul / Amatör

Biologus,
Takiyye yapmıyorum.
Tekrar yazayım ben MHP li değilim.
CHP liyim.
MHP li olsam neden saklayayım?

 

Tarih: 24 Mayıs 2011, 18:23 - İp: 217.***.**0.240
ozansan
ozansan (üye)
Yurtdışı / Reklam Fotoğrafçısı

Biologus arkadasim AKP ye oy veren versin yani hic ugrasmam vermeyin diye.Ben zaten oy kullanmadim hayatimda malum gavurdayim.Zaten bu gavurdakilerin sinir kapilarinda falan oy kullanmalari gibi haksiz ve aptalca bisey olamaz.Hayatlarini gavurda gecirecekler,maaslarini gavurdan alacaklar,vergilerini onlara verecekler ama dogru duzgun yasamadiklari bir ulkedeki hukumet kararinda hak sahibi olacaklar.Bence cok yanlis...Hukmen elenmeliler.Ben kendimi coktan eledim.
MHP ye gelince dediklerim hala gecerlidir.Baskanda is yok.
CHP ye gelince Kilicdaroglu bazen acemilik belirtileri veriyor ve cok tekrarliyor her dedigini.Ama milletin herseyi cok cobuk unuttugu gerceginide hatirlarsak belki ise yarar.Baykal daha hakimdi soylemlerinde ama onunda kadrosu inatciydi ve malum kaset kurbani oldu.
Durustluk konusunda Kilicdaroglunun haram lokma yemiyecegine inaniyorum.En azindan akrabasini esini dostunu zengin edecek bir adam degil.
AKP ye gelince.Tayyibin dedigi dedik ve kimseleri dinlemedigi ortada.Bu onu saglam karekterli ve guclu bir sahsiyet olarak gosteriyor olsada fazla dikbaslilik iyi degildir.Kilicdaroglunun TV de duello olayindan kacmasi ,bir medeni ulkede olsa oy kaybi demektir ama bizim ulkemizde bu hala gecersiz.

Bir baska avantaji,Sermaye acisindan tek basina iktidarin hos karsilanmasi sag oylarin yine AKP de toplanmasinin onunu acmasidir.

Dugumu cozecek olan emekliler,esnaf,ciftci,memur ve issiz gucsuz kalmis garibanlardir.Rusvet ile oylari satin alinmaz ise AKP nin oy kaybi yasayacagi kesindir...Tekrar 1.parti olur olmaz bilemem ama eski sandalye sayisina erismesi biraz zor...Tabi MHP kazara safdisi kalirsa olay degisebilir...Zaten su anda tum planlar bunun uzerine.Kasetler falan hepsi zamanli programli.Millete bakin bunlar ahlaksiz.zinaci,dinsiz imaji verecekler.Garip dindar halktan ahlak oylari gelsin diye bekliyorlar yani.Bana gore olay tamamen ozel hayat,kimseyide ilgilendirmez eger bir suc unsuru yok ise(Tecavuz,Evlilikde iliski,Kacak rus ile para ile iliski gibi...

 

Tarih: 24 Mayıs 2011, 18:51 - İp: 221.***.**3.132