gurhan.d.
gurhan.d. (üye)
Antalya / Profesyonel Fotoğrafçı

Birşey Anlamadım Arkadaş!!!!

galeriye resim eklemek istiyorum ama bir türlü kabul ettiremedim siteye... ilk başta güzel bir manzara ekledim (toros dağları, akdeniz ve falezlerin üstünde bir site vardı kompoızisyonda) ama onaylamamışlar.
şimdi siyah-beyaz bir resim ekledim bakalım onaylıyacaklar mı?

ACABA BENİ Mİ BEĞEN MİYORLAR? YOKSA MAKİNAMI MI?

#gurhan_87' tarafından 09.03.2007 18:37:16 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 9 Mart 2007, 18:36 - İp: 88.***.**1.65
nemru_t
nemru_t (üye)
Ankara / Meraklı

hımmm efet gördüm şimdi ama arkadasların dedigi gibi takılma böle seylere...benimde 1fotomu eklememişlerdi halbuki bence sanat eseriydi ama neysee sen foto cekmeye devam et daha cekecek cok kare var böle şeylkere takılırsan işin iş..makinendede sorun yok fıstık gibi makine.

Tarih: 10 Mart 2007, 10:06 - İp: 81.***.**1.62
eminakca
eminakca (üye)
Almanya / Özel Gün Fotoğrafçısı

Hocam fotografini gördüm orada bir kac öneride bulunulmus bence arkadasinda dedigi gibi böyle seylere pek takilmana gerek yok buraya da yüzlerce fotograf geliyordur hergün onlarida anlamak lazim ince eleyip SIK dokumak zorundalar tahminimce sana kücük bir önerim ben öyle yaptim eger bir fotografci arkadasin varsa onunla beraber cikin beraber ayni kareleri cekmeyi calisin birbirinizle eksik yönlerinizi cikarabilirsiniz benim burdaki arkadas bikti benden cep telefonuma bile cikmiyor artik eskilerin bir sözü vardir (azimli fare beton deler)isigin ve sansin bol olsun
Saygilar

Tarih: 10 Mart 2007, 11:06 - İp: 85.***.**2.136