Fotoğrafçılık Forumları
Bir Şey Ama Ne?
Siteden daha hoşnut kalmak için bir şeyler yapmalıyım ama ne?
Siyasi içerikli bir konu mu açsam? Böylece sıkı sıkıya tartışsam ve içimi döksem..
Sıradan birine veya çok ünlü birine mi sataşsam,
Bir fotoğrafı ağza alınmayacak kelimelerle mi eleştirsem(!)
Gidiyorum deyip "gidiyorsan güle güle" diyenlerle mi dönüp kavgam etsem..
Bayan nikiyle eğri büğrü bir fotoğraf yükleyip gelen eleştrilerle onure mi olsam...
Yoksa yoksa tüm galerimi silip sıfırdan mı başlasam..
Gerçekten bu durağan durumdan kurtulmam lazım..Ama nasıl?
Not:Gereksiz konu olduğunu düşünüyorsanız sadece simileyle cevap veriniz ben anlarım
Gidiyorum deyip "gidiyorsan güle güle" diyenlerle mi dönüp kavgam etsem..
abi bu moda bu aralar.. bence bunu dene..
bir model bul , nü çalış
Forumdan sıkıldıysanız hocam, yapcak pek birşey yok. ama genel bir bıkkınlığınız varsa o zaman birkaç birşey önerilebilir
Sen iyi bir dostsun,tüm gücünle Kütahya'sergisine destek ver,Olumlu şeyler düşün Sefer kardeşim.Sevgiyle kal.
pazarbeyin göbeği can simidimiz.. sıkışınca imdada yetişiyor.. bence o pazarbeyin değil heppimizin göbeği.. pazarbey bizi diskoya götürsün.. dım tıs dım tıs
Sevgili seyyah o çok mda oldu evet mam öyle bir gidiyorum demeliyim ki..İlgi çeksin..Tepkiler dağlar kadar olsun..
Sevgili buffalo yavaş yavaş ona da kendimi alıştırmaya başladım..Mesela parmaklarımı çektim..Nü olur değil mi?
Sevgili melih ne mesela işte..
Sevgili Necat abi elimden gelen,n bir fazlasına hazırım..Sen de iyi bir dostsun.Ama şu an bu sıkkınlığımın bir sebebi de sizlersiniz..Sizlerden uzakta olup ha deyip bir araya gelemediğim birlikte fotoğrafça konuşamadığım içindir bu sıkkınlığım..
Ve pazarbey..Evet kesinlikşle bir gün o da burayı bırakıp giderse biz kimle vakit geçireceğiz..Onsuz bir netfoto lensis bir k10d ye benzer
Sevgili zelim bu fizolofca sözlerin aresında yanlışı aramak, yanlış var mı diye bakınmak o kadar anlamsız ki..Bazen bir nokta olduğumu düşünüyorum..Ancak neyin noktasıyım..Tekerlekli bir sandalyenin mi bir ayağı topal yaşlı bir amcanın bastonunun mu yoksa zalim bir hükümdarın kılıcının mı?..Bir noktayım.Bir işe de yarıyorum elbet.Anma ya yaptığım iş birilerinin üzüntüsü oluyorsa..
lazut bey senin bi caba sarfetmene gerek yok sen baştan aşagıya bir olaysın sen süpersin...diyenlere aldırma..
ASrtık liebstere de aldırmıyrum..Kütahyaya gelecektim sırf onula karşılaşırrım diye oraya da gitmeyeceğim..
İlgili olabilecek konular
-
Gölge Fanzin’den Bir İlk: Sanat Eleştirisinde Yz
07 Nis. 2025, 16:08 miratcenk
024207 Nis. 2025, 16:09
miratcenk -
Capcut'ta Videonun Bir Kısmı Nasıl Bulanık Yapılır
10 Oca. 2025, 20:17 prodersler
065910 Oca. 2025, 20:17
prodersler -
-
-
Drone Teknolojisi Fotomuhabirliği Nasıl Etkiliyor?
17 Eki. 2023, 14:29 miratcenk
080217 Eki. 2023, 14:29
miratcenk -
Neşet Abalıoğlu Ela Gözlü Bir Durnaya Vurgunum
14 Ağu. 2023, 01:24 prodersler
054314 Ağu. 2023, 01:24
prodersler -
Bir Mustafa Kemal Yaratmak - Serdar Yıldırım
19 Şub. 2023, 21:39 serdar102
063619 Şub. 2023, 21:40
serdar102 -
Şarkılarda Biraz da Anlam Arayanlar İçin Şarkılar