serrex
serrex (üye)
İstanbul / Meraklı

Bir Fotograf Dostunun Haykırışı

Kimden: warrior_tr
Kime: Fotograf Dostlarına
Konu: Hoşçakalın Dostlar
Tarih: 11 Nis 2007, 02:14
Mesaj: 2006 yılının eylül - ekim aylarıydı. Çekinerek te olsa fotograf ekledim, ve baktım ki bir anda bir, iki derken yorumlar gelmeye başladı.
En sıkıntılı zamanlarımda bile beni dışarıdaki hayattan ve stresten izole etmeyi başarmıştı netfotograf ailesi.
Derken yaklaşık 1 ay önce Panasonic Fz30 makinam çalınmıştı ve buna çok üzülmüştüm ve yine netfotograf ailesi üzüntümü sıkıntımı benimle paylaştı, sanal bir alemde de olsa, şahsen tanışmamış da olsak yine de bana tebessüm ettirebilmişti, "vay be bu dünyada halen iyi insanlar varmış" dedim ve çok sevindim hepinizin kocaman yüreğine ve gönlüne sonsuz teşekkürler. Bu umutla zaten hepimizi zorlayan ekonomik koşullara rağmen 7 Nisan da NikonD40 marka bir makina almıştım ne acıdır ki 9 Nisan günü bir kaç şerefsiz tarafından arabamdan çalındı. Artık bazı şeyler için ümidimi yitirdim. İlk olayda olduğu gibi ikinci olay da da hiçbirşey olmayacak, hiçbir gelişme olmayacak, maalesef emniyet tedbirleri, emniyet görevlileri ve yasalar biz masumları sanırım koruyamıyor sadece ve sadece resmi evrak yazılan resmi makamlar olarak faaliyet göstermeye devam edecek.
Bu konuda söylenecek çok şey var ancak susmayı tercih ediyorum. Fotograf makinası da almayacağım, fotograf da çekmeyeceğim. Hayatımdan bazı renkleri çıkartıp sadece siyah ve beyaz renklerle idare edeceğim çünkü anladım ki hayat böyle yaşamaya zorluyor.
Hepinize sonsuz saygılar, bu kısa süreç içindeki paylaşımlarınıza sonsuz teşekkürler. Yüreğinizdeki sıcaklık hiç eksilmesin.

Hoşçakalın.



warrior_tr nickli bir dostumuzun, daha önceleri fotoğrafa duyduğu ilgiyi ve aşkı bu sene sizlerin sayesinde gerçeğe dönüştürmeyi başardı.
Sizlerle birlikte fotoğraf ve bilgi paylaşımlarında kendine ve fotograf sever dostlarımıza pek çok şeyler kattı.
Sevgisini, dostluğunu ve bunları yansıttığı fotoğraflarını bizlerle paylaştı.

Ancak yukarıda kendi elleriyle, üzülerek yazdığı veda mesajını kabul etmek istemiyoruz.
Bunun için site yöneticileride izin verirse, fotograf severlerin gönlünden koptuğu kadarıyla bir miktar para toplayıp , toplanan para ile arkadaşımızı bu aşkından ayırmamak için, bir fotoğraf makinası almayı öneriyorum.

Saygılarımla

Serkan OZSU



Tarih: 11 Nisan 2007, 17:36 - İp: 88.***.**1.42
warrior_tr
warrior_tr (Objektif)
İstanbul / Stüdyo Fotoğrafçısı

Hepiniz çok incesiniz sizler gibi insanların var olduğuna halen inanamıyorum. Ancak lütfen para falan toplamayın buna gerek yok herkesin derdi kendine yeter. Herkesin kendine göre ne dertleri vardır manevi olarak desteğiniz beni rahatlattı. Hepinize çoooook teşekkürler koca yürekli, benzersiz insanlar topluluğu.

 

Tarih: 11 Nisan 2007, 18:14 - İp: 85.***.**1.241
merson
merson (üye)
Manisa / Amatör

Söyleyecek bir şey yok, üzüntü yeni.
Bol bol küfredin, rahatlarsınız hiç olmazsa...

 

Tarih: 11 Nisan 2007, 18:25 - İp: 88.***.**4.228
easy
easy (üye)
İstanbul / Özel Gün Fotoğrafçısı

Savaş arkadaşım aldığın karara çok üzüldüğümü bilmeni isterim. acı tatlı bir çok olay yaşar insanoğlu doğduğundan ölene kadar. sen yaşadıklarına haklı olarak isyan etmişsin ama verdiğin ceza kime . bence kendine ceza vermişsin. kararını tekrar düşünmeni dilerim .bende bu site ile ilk tanışmamda burada bulunan insanların ortak noktalarının olduğunu içlerinde bulunan güzellikleri fotoğraflarına yansıttıklarını hissetmiştim. geçen zaman beni haklı çıkardı . şahsen tanışmasakta buradaki insanların bir çoğunun duygusal, kalbi temiz hiç yoktan ALLAH korkusu taşıyan insanlar olduklarını hissettim , ve bundan dolayı mutlu olduğum bu oluşumu burada istenmediğim sürece terk etmem. bir süreliğine ayrılmanı umuyor seni tekrar aramızda görmeyi canı gönülden istiyorum. ( EASY ) GÖKHAN KÖZ

 

Tarih: 11 Nisan 2007, 22:52 - İp: 85.***.**1.48
benmychree
benmychree (üye)
İstanbul / Amatör

Sevgili savaş arkadaşım;YOK ÖYLE PES ETMEK!OKUL YILLARINDA BERABERDİK & ÇOK UZUN SENELERDEN SONRA TESADÜFEN SEN BENİ ,BULDUN BU SİTEDE(NETFOTOĞRAF),TEŞEKKÜRLER...
BEN & SENİ SEVEN ARKADAŞLARIN OLARAK BIRAKMAYIZ!İNSAN OĞLU NE ACILARLA ,GÖZ YAŞLARIYLA TANIŞIYOR,HAYAT-YAŞAM BU İŞTEEE...ÖYLE PES ETMEK YOKKK... EEe GİT OZAMAN KÖPRÜYEE SAVAŞ ALLAHH ALLAHH YAA...
BEN UYGUN GÖRÜLDÜĞÜ TAKTİRDE PARA TOPLANMASI TARAFTARIYIM,KİMİN GÖNLÜNDEN NE KOPARSA!SERKAN KARDEŞİM SANADA SELAMLAR...
TÜM FOTOĞRAF SEVERLER-FOTOĞRAF AŞIKLARINA SAYGI & SELAMLAR...

 

Tarih: 12 Nisan 2007, 09:29 - İp: 213.***.**9.131
cemone
cemone (üye)
İçel / Amatör

Herturlu destek icin burdayim. Sevgi ve selamlarimla..

 

Tarih: 12 Nisan 2007, 13:40 - İp: 198.***.**2.234
panctom
panctom (Objektif)
İzmir / Amatör

Buradaki fotoğraf dünyamız dışında, özel hayatta da dostum olan sevgili Savaş'ın ne kadar güzel bir kalbe sahip olduğunu ve bu olayın onu ne kadar derin yaraladığını ben biliyorum. Bu topiğin açılmış olması bile onu son derece mutlu eder. Buradaki dostların bir iki sıcak sözü bile ona moraldir. Çünkü maneviyata çok önem veren bir insan.

Ben de onun burada kalması için gereken her türlü desteğe tabi ki hazırım ve kalacağına inanıyorum. Çünkü Savaş, gerçek dostlarının bulunduğu mekanı terketmez.

Buraya yazan, destek veren herkese teşekkürler..

 

Tarih: 12 Nisan 2007, 14:12 - İp: 88.***.**9.79
serrex
serrex (üye)
İstanbul / Meraklı

O zaman önerim su arkadaşlar.

Site yoneticilerinden de olumsuz bir cevap gelmedigine gore,
fotograf severler arasında tanıdıklarımıza bunu duyuralım ve burada sanal bir banka hesabı olusturalım.Eger makul bir miktar elde edersek, gercek banka hesabına yatırılmak uzere belirtilen ucretleri tranfer edelim.

İlk Örnek kendimi veriyorum.

Serkan ÖZSU 50 YTL

 

Tarih: 12 Nisan 2007, 17:36 - İp: 88.***.**1.42
gencmenn
gencmenn (üye)
Almanya / Amatör

hep yanindayim, ne gerekiyorsa yaparim.

 

Tarih: 12 Nisan 2007, 23:24 - İp: 83.***.**6.212
banvit82
banvit82 (üye)
Aydın / Amatör

Ben de buradayım haberim olsun.selamlar.

 

Tarih: 13 Nisan 2007, 23:40 - İp: 88.***.**9.79
  • 1