Fotoğrafçılık Forumları
"bayramoğlu Hayvanat Bahçesi"
"Bayramoğlu Hayvanat Bahçesi Kuş Cenneti ve Botanik Parkı"
Şimdiye kadar sadece dergi sayfalarında ya da filmlerde gördüğünüz pek çok hayvanı bir adımlık mesafeden görmek istiyorsanız bu merakınızı gidermenizin bir yolu var..
NASIL GİDİLİR?
Özel araçla İstanbul'dan çıkanlar Kocaeli il sınırları içinde Bayramoğlu'nda yer alan parka gelmek için otoyolu kullanarak Darıca sapağına gelebilirler. Otoyol gişelerden çıktıktan sonra Bayramoğlu yönünde kavşaktan tabelaları takip ederek hayvanat bahçesine ulaşabilirsiniz. Burada korumalı özel otopark bulunuyor. Giriş için siviller ve öğrenciler ayrı ücret öderken gruplar için indirim uygulanıyor.
Bayramoğlu Hayvanat Bahçesi Kuş Cenneti ve Botanik Parkı Darıca - Tuzla Yolu caddesi No. 15
Bayramoğlu - İstanbul - TÜRKİYE
Tel. 0.262. 653 57 43 - 653 13 74
Faks. 0.262. 653 46 64
Bir önemli konu ise ziyaret azlığından ve sponsor bulamadığı için kapanma tehlikasiyle yüz yüze.
Her ay yaklaşık 3 ton et, 2 ton balık, 4 ton arpa, 3 ton buğday, 3 ton saman, 2 ton yonca, 2 ton karışık yem ve 500 kilo da ithal yem kullanılılan parkta hegün yaklaşık 3000 ytl zarar ediyor.
Duyarlı bir hayvan sever olarak ve dünyanın farklı yerlerindeki hayvanları gidip yerlerinde göremeyeceksem kendi Ülkemde bir çok hayvan türünü görme şansına sahipken bunun ortadan kalkmasına gönlüm razı olmadı ve konuyu sizlerle paylaşmak istedim..
Sevgi ve saygılarımla..
o fil oleli 2 seneden fazla oldu
o kadar olmamıştır ya en son yazın gitmiştik biz diye hatırlıyorum.
o zaman vardı.
ben gecen yazin olmadigini hatirliyorum. hatta netfotograftan birkac arkadas ile gitmistim
Öyle diyorsan doğrudur dostum
alla allaaa
demek 2 sene olmuş...
kızım fotoğrafını falan çekmişti filin...
SIRIN , 1952 de gelmis Ankara'ya,
2006 Temmuz'du yanilmiyorsam oldugunde,suradan biliyorum ; fotografini cektigimin ertesi gunu oldu.Iskeletini sergileyebilmek icin,ozel sartlarda gomuldu...ilerde iskeletini sergileyecekler.
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
After Effects Düğün Bahçesi Şablonu
29 Tem. 2015, 01:04 prodersler
0151529 Tem. 2015, 01:04
zbkdygn -
-
-
-