mete007
mete007 (üye)
Kocaeli / Doğa Fotoğrafçısı

Babalar Günü

Kutlu olsun...

Tarih: 20 Haziran 2010, 09:29 - İp: 94.***.**3.226
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Mete ağabey nesi kutlu olsun. kaç tane eve ateş düştü. Kim kutlayacak babalar gününü.
Allah bu beceri yoksunu siyesilerden ve askerlerden kurtarsın Türkiyeyi.

Tarih: 20 Haziran 2010, 09:50 - İp: 78.***.**1.50
kurab_canavari
kurab_canavari (üye)
Aydın / Amatör

heryerde siyaset heryerde siyaset.. pazarbey emmi lafı dolandırma

bencede kutlu olsun

Tarih: 20 Haziran 2010, 10:01 - İp: 78.***.**1.165
dedemkorkut
dedemkorkut (üye)
İstanbul / Amatör

tüm babaların babalar günü kutlu olsun.

bizler sadece çanakklaede genelkurmay kayıtlarına göre cephede 250 bin hastanede ve cephe gerisinde 150 bin şehit vermiş bir milletin asil evlatlarıyız.

bizler evlatlarımızı bugünler için yetiştiriyoruz.şehit olanlar yüksek ve imrenilecek bir makama ulaşmışlardır.

ateist bir grubun [pkk] nın bölgenin ve dağlık olmasından faydalanarak ve çevrediki binlerce mağara yapısından faydalanarak bu küçük çapta vur kaç eylemleri yapmasını lanetliyorum.

türkiyedeki tüm partiler bizim canımızdır. chp bizim canımız akp canımız mhp canımız ve diğerleri bizim canımızdır. artık bölücü grupa fırsat verilmemelidir.teröre destek verenlere karşı millet birleşmelidir.

bu yazdıklarım siyaset yapmak değildir.

tekrardan tüm babaların babalar gününü kutlarım.

Tarih: 20 Haziran 2010, 12:09 - İp: 88.***.**3.70
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

Kocaeli’de Yenişehir Mahallesi Şölen Sokak’taki evlerinde taziyeleri kabul eden şehidin babası Kemal Gökdağ :

daha önce en büyük çocuğunu trafik kazasında kaybettiğini, şimdi de en küçük oğlunun şehit olduğu haberini aldığını belirterek, evlat acısının çok ağır olduğunu söyledi.

O son çocuğumdu. 7 çocuğumun en küçüğüydü. Bunun hayat hikayesi çok farklı, o benim içimde, gizli saklı...Ben acıların adamıyım. Buna kader diyorum acılara alışığım. Bunun alın yazısı böyleymiş..

Şehit oldu kahramanca öldü benim oğlum. Yattığı yerler nur cennet olsun. 20 yaşında bebekti benim oğlum. Bir daha ben, annesi, akrabaları göremeyecek artık. Kader böyleymiş."

İnşallah mahşerde beraber, cennette beraber oluruz.
Bebeklik resimleri burada. Daha okulu yeni bitirmişti. Bahçede dut var herkes yedi, ama o yiyemedi bu sene. Duttan yiyemedi." diye konuştu.

#okyanus' tarafından 20.06.2010 21:46:01 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 20 Haziran 2010, 21:43 - İp: 85.***.**2.123
okyanus.
okyanus. (üye)

ne recep bey ne gül bey oğullarını askere gönderemezler.. o kadar cesaretleri yok, ama oğlu ölen ana bir oğlum daha olsa gönderirim diyor!!

Oğlu askerlik yapmayan adam lafa gelince zannedersin ordunun başında Ortadoğuyu fethedecek.İcraata gelince ABD ne emrederse o.

Tarih: 20 Haziran 2010, 21:56 - İp: 85.***.**2.123
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

haklısın bütün üst düzey yöneticiler, bakanlar başbakanlar, paşalar, cumhurbaşkanları, çocuklarını ölecekleri yerde askerlik yaptırmaz. paşa çocukları paşa paşa askerlik yapar.

Tarih: 20 Haziran 2010, 22:07 - İp: 78.***.**1.50
okyanus.
okyanus. (üye)

Bu kadar olmaz arkadaş yahu.

Senelerdir adamlar sınırın karşısında, yeri belli kampı belli üs bölgesi belli. Sen beri tarafında seyrediyorsun. Ne zaman canı isteyecek de gelip saldıracak diye gece gündüz tetikte bekliyorsun.

Gidin dağıtın şu kandili zahoyu. Sokun orduyu kuzey ıraka. Napalm bombası atın mk84 atın yerle bir edin. Yakın yıkın. Yeter yav. Arada bir yanlışlıkla bir iki bomba da şu kürt peşmergesi aşiret ağalarının köylerine düşürün. Altı ay da fazladan kalın.

Bu ne pısırıklık korkaklık. Adamlar 25 yıldır saldırıyor. Biz de 25 yıldır bekliyoruz ne zaman saldıracaklar diye. Aha ordalar işte gidin dağıtın taş üstünde taş bırakmayın.

Hükümet emir versin orduya. Soksun kuzey ıraka.

Tarih: 20 Haziran 2010, 22:21 - İp: 85.***.**2.123
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

hayal görmektesin. defalarca girdiler kuzey ıraka. naptılar hiçbirşey. emmi bak kızıyon sen bana ama bitmesini istemiyo birileri kesinlikle.

Tarih: 20 Haziran 2010, 22:26 - İp: 78.***.**1.50
okyanus.
okyanus. (üye)

emmi girse ne olacak. abd höt deyince alsana bir bot diyen adamlar girse ne olacak.

abd yi afedersin ziplemeyip oraları darmadağın edecek bir siyasi irade lazım.
orduya verecek emri. temizleyemiyorsa genelkurmayı başkanını subayları vereccek divanı harbe.

Tarih: 20 Haziran 2010, 22:30 - İp: 85.***.**2.123
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

emmi büyükanıt höt denince geri gaçmadımı. hükümetin habarı bilem olmadı. hükümeti takan kim afedersin.

Tarih: 20 Haziran 2010, 23:02 - İp: 78.***.**1.50