pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Asla Yalnızca Hayvan Deme Iı

MAhallenin namusunu korumak için nasılda koşuşturuyorlar.
Etipufun hoşgörüsüne sığınarak.

Tarih: 4 Nisan 2008, 23:08 - İp: 88.***.**2.253
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)
İzmir / Profesyonel Fotoğrafçı

Tarih: 5 Nisan 2008, 00:14 - İp: 88.***.**5.21
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Anlaşılan bugün günümüzdeyiz. Evet eraycanlı haklısın. ÇEksende onlar geri çıkıyordu.Bizim bunu öğrenmemiz ise biraz zaman almıştı. NE kadar dersen epeyce bir zaman.
Hamam böceklerinin tamamen yok etmek nerede ise mümkün değil.Zİra yumurtalarını bir kese içinde bırakıyorlar ki buna iliç işlemiyor. Bu sebepten yapılacak şey kimyasal mücadele yerine fiziki mücadele. Enh etkiliside osmanlı tokadı.

Tarih: 5 Nisan 2008, 00:17 - İp: 88.***.**2.253
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Anlaşılan hayvanat-ı mahlukatın üreyiş destanlarını sergiliyorsunuz..

Eh o zaman alın bunlar da benden..

Not:Siyah bantlar emeğe duyulan saygı nedeniyl konmuştur

Tarih: 5 Nisan 2008, 00:23 - İp: 88.***.**6.238
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Emeğe saygı. BEnde niye tam açılmıyo diyom. Pek safım yav.
Bu arada eti puf hala yok.

Tarih: 5 Nisan 2008, 00:26 - İp: 88.***.**2.253
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

dunyada nukleer bir patlama olsa ve hersey yokolsa bile hamambocekleri yokolmazmıs,evrim konusunda mukemmel varlıkmıs bunlar,azdaha guzel bişey olsaymıs bari... aklınızın bi kosesinde bulunsun..

karınca berekettir cekilmez oldurulmez..bırakın gezsinler yuakrdan asagı..

kadir bende zenit var bitane..
onu kullancam makro için..şimdi uzatma tupunu az daha uzatma ugrasındayım..yaklasık 10 cmlik bi uzatma yaptım..
2 kat buyutme saglıyorum
ufak yarım santımlık vıdaları tam kadraj alıyor ama alan derinligi cok az..
buarada ufak bir not daha
pazarbeyın makro objektifi 680 lira ve yanlızca 1:1 buyutme yapıyor...
ogrenci zekası parayı herzaman yener...

Tarih: 5 Nisan 2008, 00:27 - İp: 78.***.**0.223
eraycanli
eraycanli (üye)
Ankara / Amatör

abi bizim ogrenci evinin mutfagini 2 sene once yazin sari hamamboceklerinden sarmisti, en sevdikleri yer olan buzdolabi altina yuva yapmis namissizlar. ben onlarca tablet koymustum dolap altlarina felan ama nafile, direnc kazanmislar yem gibi geliyodu onlara, acaip uremeye basladilar baktim boyle olmayacak, 2-3 gunlugune evi bosalttim, mutfaktaki erzagi felan da cikardim, sonra 2 kutu raid bocek ilaci aldim (sprey) mutfagin disariyla olan butun baglantisini kestim kapi altlarina felan havlu tikayarak. sonra tekini aldim tuplerden, bi daldim mutfaga tup tamamen bosalana kadar cekmedim parmagimi tetikten bocekler tabi deli gibi kacisiyo yerde (haliyi da kaldirmistim tedbiren) butun dolap altlarini ustlerini ilacliyorum. sonra baktim boyle olamayacak, bogulcaz boceklerin arasinda olcez, diger kutunun ucundaki cubugu havaya dikip tetigin kenarina tahta tikayip ciktim mutfaktan iki gun sonra gelip mutfak kapisini acinca bocek mezarligina girmis gibi oldum, yerde abartisiz yuzlerce kucuk sari hamambocegi ters donmus vaziyette yatiyordu olduklerinden emin oldugum icin gonul rahatligiyla hepsini elektirikli suprgeye cektim. daha sonra 1 sene kadar kaldik o evde, bir tane bocek gormedim tabi tabletleri de duzenli yenilemistik

Tarih: 5 Nisan 2008, 00:28 - İp: 81.***.**7.8
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

hocam bu nee
bunlar işin sehvet boyutunu asmıs,kaplumbagaya bak agzından soluyo

Tarih: 5 Nisan 2008, 00:29 - İp: 78.***.**0.223
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

şşşt gaijin emeğe saygı lütfen

Tarih: 5 Nisan 2008, 00:32 - İp: 88.***.**6.238
eraycanli
eraycanli (üye)
Ankara / Amatör

karincayi koli bandiyla agda yapar gibi duvardan toplayan adamla birlikte yasadim ben, cekerek vijdanli davraniyodum, hayvancagizlar arkadasin iskencesine maruz kalmasin diye

Tarih: 5 Nisan 2008, 00:33 - İp: 81.***.**7.8
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Evrim mi. Ay gaijin sen hala böyle batıl inançalarım sahipsin. SEnde biraz makro çek bak bakayım evrime inanabiliyonmu. Iyyyy.
Yav lazut hocam hakkaten aşmıssın sen artık.Nİye dağlara çıktığı belli. Allah bilir satıyondur sen bu fotoları.
Bu gidişle el birliği ile kapattırcez siteyi. Fdikerde hepimizi.......
Eraycanlı bizde aynı yöntemle aynı neticeyi almış idik.Emme halı gibiydi ölüler.

Tarih: 5 Nisan 2008, 00:34 - İp: 88.***.**2.253