arasdağlı
arasdağlı (üye)
İzmir / Amatör

Askerliği Nerde Yaptınız

arkadaşlar belki asker arkadaşımıza rastlarız ben başlıyım acemilik:
ordudonatım balıkesir 1 bakım çavuş eğitim
usta :70.mknz p tug ordudonatım bölüğü şimdiki adı bakım birliği mardin
84/2 kral tertip

#arasdağlı' tarafından 20.08.2007 15:55:35 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 20 Ağustos 2007, 15:52 - İp: 81.***.**7.168
fipar
fipar (üye)
Afyonkarahisar / Meraklı

6.Zırhlı Tugay Tatvan-225.Dönem
Tatvan-Silopi-sonra biraz daha aşağısı,K.Irak...

Tarih: 21 Ağustos 2007, 18:03 - İp: 85.***.**9.31
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Cancaner hatırlaman güzel. Rahat ettirdiler seni dimi.
Bufalo biz havacıydık. Hiç spor mapmadık.BEn revire kaçtığım bi gün yaptırmay kalkmışlar ölüp kalır bunlar diye vazgeçmişler. Kimi kendini sağa, kimi sola atmış. Hasılı bir gün bile spor yapmadık. Varsa yoksa yürüyüş.
Dişi sinek meselesine gelince inan dişi sinekler umrumuzda değildi. Niye bilmiyorum.Sanırım yediğimiz birşey dokunmuş olsa gerek.
Efecan tabi sağlık gibisi yok.Fakat askerlik hiçte öyle heves edilecek birşeyy değil bilesin. İmkanım olsa oğullarımın yapmasını istemem.
Yapılan haksızlık ve kayırmaları gördükçe insanın askerlik yapası gelmiyor. Tv kumanda sorumlusu olurmu ya. Adam sabahtan akşama kadar gazinoda bekliyordu.

Tarih: 21 Ağustos 2007, 18:40 - İp: 88.***.**6.222
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

serbest kürsü konularına bakarken bir ara bu topiği "Erkekliği nerde yaptınız" diye okumuşum.
sonra düşündüm..
düşünmesem daha iyiydi..
umarım bu topiği takiben başka topikler gelmez..
"Sünnetiniz nasıldı"

Tarih: 21 Ağustos 2007, 19:04 - İp: 85.***.**5.59
patara1955
patara1955 (üye)
İstanbul / Doğa Fotoğrafçısı

212.piyade er eğitim alayı kısa dönem arzederim...

Tarih: 21 Ağustos 2007, 19:18 - İp: 85.***.**6.88
buffalo
buffalo (üye)
Ankara / Amatör

valla pazarbey, 3 km yi 14 dakikada koşardım tabi işkembe iflas etmiş bir halde. asteğmenken güya bölüğü koşturacağım, hahaha, bölüğe yetişebilene aşk olsun.

asteğmen okulunda koşularda en geride hep avukatlarla bir tane savcı vardı, onlar kalırdı bir de doçent vardı kelli ferli senin gibi balkonlu

dişi sinek yoktu, o dediğin şeyin etkisi 10 gün bile sürmüyor pazarbey, insan 40 gün sonra kızılay a çıkınca bir tuhaf oluyor doğrusu

ama bak, mardin de adam gibi askerlik yaptım, tam da bu ikinci körfez savaşı sırasında, çok zor günlerdi çoook....

@efecan, büyük bir kayıpta değilsin sonuçta askere gidip dana gibi yatan bir sürü adam var, üzülmene hiç gerek yok.

@rokomet, ne sünneti ne erkekliği yahu

Tarih: 21 Ağustos 2007, 19:40 - İp: 88.***.**3.134
kupabaskı
kupabaskı (üye)
Denizli / Firma

a.s.k.e.r. demek komando demektir.

KIRKAĞAÇ ÖNCE VATAN DAĞLARI ETEKLERİ

burda koşan adamların yanakları pembe kulakları 3 deri atar.

kıncal damarlara kadar çam kokusu ve 100 de yüz oksijen girer insanın ciğerleri bayram eder.

Tarih: 21 Ağustos 2007, 19:56 - İp: 88.***.**2.100
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Kupa baskı kalsın o oksijen.İstemem.
Dediğim gibi biz havacıydık bufalo.Koşma moşma hak getire. Aslında koşsak iyiydi ama nasip değilmiş işte. DEmek komando idin ha.
Rokomet sünneti nerden çıkardın şimdi.

Tarih: 21 Ağustos 2007, 20:14 - İp: 88.***.**6.222
experxxx
experxxx (üye)
İstanbul / Amatör

arkadaşlar valla siirt 3. komando tugayında silahlı techizatlı koşu 5 km 21 dk. sonra spor olurdu. ve her sabah 2.5 km koşu tabi bi ton spor cabası.55 km lik intikalleri(yürüyüşleri)söylemiyorum.onlar bişiy değil.çünki gabbar daki yaptığımız 4 günlük operasyon sonrası. yaptığım intikaller vız geldi çünki ne kadar yürüdüğümü bilemiyorum. bi kaç saatlik uykuyla durmadan yürüdk. vede başımıza gelenler tabi.bide sınır görevi vardı. rakım 2350 k.ırak sınırı ve hatta sınırın 1 km içi.neyse anlayacağınız. güzel bi askerlik geçirdim

Tarih: 21 Ağustos 2007, 20:41 - İp: 88.***.**3.24
dunesea
dunesea (üye)
İstanbul / Amatör

297. dönem asteğmen..
etimesgut zırhlı birlikler okulu ankara...

sonada 16. zırhlı tugay diyarbakır... tankçıydım tankçııı

Tarih: 21 Ağustos 2007, 21:34 - İp: 85.***.**1.87
buffalo
buffalo (üye)
Ankara / Amatör

amma tankçı varmış ha...''ordumuzun göz bebeği, tankçılarız tankçılar'' heyooo

Tarih: 21 Ağustos 2007, 21:42 - İp: 88.***.**3.134