Fotoğrafçılık Forumları
Anne Azarları ???
Malum hepimiz onların sabrını zorluyoruz arada.. ne kadar sabredebilirler ki zamane gençliğine işitiyoruz azarları, annemizden, babamızdan, ha bazen saçmalıyolar ama o an işe yaramıyo da değil hani
ve bu saçmalık konusunda ki fikrimi onlar asla bilmicek
siz ne azarlar işittiniz bakalım sizinkilerden
ay birde kıyaslamazlarmı...
annem=bak eminenin kızına ilk yılında üniversiteyi kazandı sen hala otur yerinde.
ben=anne o müzikten hazırlanıyo bense ingilizce
annem=tutturmuşsun bi gavur dili öğrencem diye hadi bakalım
ay birde şey var
bana kızar kızar bağırır çağırır ama en sonunda
''benim gibi olma istiyorum kızım'' der
yahu baştan söyle şunu da canımı ye yaaa
Efecan bence senin adın afacan olmalıymış. Acıdım anneciğine valla
Annemle biryerlere giderken boyum yüzünden çok sorun yaşıyorum. Oraya buraya çarptığım da yok zaten ama annemin içi hiç rahat etmiyor.
"Oğlum dikkat et"(ben geçene kadar bana bakıyor çarpacak mıyım diye)
Birinde işleteyim dedim. Elimi kirişe vurdum sonra da başımı tutarak "Uff" "Anam!" falan derken annemin yüreğine iniyordu. Bu kadar abartacağını tahmin edememiştim; çok pişman oldum.
bununla ilgili bi anımı anlatayım size.annemler küçükken yaramazlık yapınca ağzına biber sürerim derlerdi çok ilgincime giderdi hiç yaşamamıştım nasıl olur diye merak ederken.bigün kuzenim beni fena kızdırdı bende çaktırmadan mutfaktan bu turşuluk ufak kırmızı biberler vardır atom gibidirleri ağıza atınca ateş fışıkırır onu kuzene kışın ortasında çilek olum ye diye kakalarken.saf ve iri cüsseli obur kuzenim ağzına atmasıyla evde turlaması bir oldu.bunun akabinde de gerçekten yaramazlığımdan dolayı benim de ağzıma biber sürdüler onun da tadına bakmış oldum ilk defa.
meliksahu sorması ayıp boyun kaç senin yaa? ay merak ettim doğrusu
portrait; 193 falan
efecan; seninki de baya iyiymiş.
hergün bilgisayarı kapatmam için 10 dk bağırmasını artık azardan saymıyorum alıştım küçükken dışarı çıktığım zaman azarlıyodu.şimdi bilgisayarın başına geçince
(şimdi de çok büyüdüm ya (!)
50 yaşınada gelsekk biz onlar için daha minigiz bilmedigimiz şeyler var tabi öle degil ama gelde anlat azarlamak için her zaman geçerli bahaneleri vardır ...
Mesela ben azarlandıgım konulardan birisi ellerimi yıkarken lavab kenarlarını ıslatmak hoşş nasıl ıslatmıyacaksam işte geçerli bi sebep kendilerince ama onu çok seviyorum...
İlgili olabilecek konular
-
Annem Yalın Ayak Düşürdüler Yollara Bozlak
06 Eyl. 2021, 22:19 prodersler
0109106 Eyl. 2021, 22:19
prodersler -
-
Mobil Youtube Banner Kanal Kapak Resmi Nasıl Eklen
06 Haz. 2021, 22:37 prodersler
0185306 Haz. 2021, 22:38
prodersler -
-