Fotoğrafçılık Forumları
Altındeş,meke,göreme,konya Mantaliteleri
Gittik gezdik gördük,,meke ve çevresel talî yerlerde de yardımlarından dolayı mekici emmiye de teşk ler..
En güzeli de yerinde mevsimin taze lezzetli meyvalarını yemek idi..Hele de İvriz Ereğli/Halkapınar'ın sarı kirazları..
...
YAAKUUMMM
var emmi var. tatar öyle demekte keza. gidiyonmu sen angaraya.
dalgalara bak emmi.
Parana zamanına yazık yahu hiç gidilirmi girilir mi o dalgalı kirli denize..Tüühh..
407 yi boş ver..bu gün gördüm pejo yeni bir model çıkarmış..tek kapıydı,maseretti ye ön hazırlık kabilinden olur....sanki 607 nin değişik bir hali..
olsun emmiler giderimde alırımda.
Zabah zabah en erkenden sahile gidersen kayıp avrupa gözlüğünün kıyıya vurmuş olduğunu göreceksin zati..Kargalar şiyini yemeden gitmen lazım ama..
Naaber şabanemmi,atmadın mı sen daha makinalarını nilifer çayına..Uğraşma tamirle eski şiylerle gali.
atmaya kıyamam..bak milletin attıklarına dünya para verdik..ufak bi fark yüzünden d300s ten vazgeçtik..o iştah ile 50-500 üde alırdık..hele bi bayram geçsin..birazda pazarbeye takılalım,o hala uğraşadursun.....
At gitsin uğraşma eskilerle,, eskici gasparemmi vardı eskiden, şeremininde.. O da toplardı,uğraşırdı ölene kadar öyle kalmış idi mantaliteleri hep..
emmiler nassınız bakam. çok gezdim bugün. yoruldum gali.
Eyferim,gez bakam..
İlgili olabilecek konular
-
-
-
Arama Motoru Yok Mu Ben mi Göremedim?
21 Tem. 2009, 02:07 deskjet007
3166708 Eki. 2010, 19:31
kumköy34 -