eylemozer
eylemozer (üye)
Ankara / Meraklı

Aileler İçin....

merhaba arkadaşlar...ben eylem...şuanda milli eğitim bakanlığında aile eğitimleri için yaptığımız eğitimci eğitimlerinde formatör olarak görev yapmaktayım...bildiğiniz gibi ülkemizde aile eğitimlerinin üzerinde çok durulmamakta ancak önemi de tartışılmayacak kadar büyük..şimdi bir çok kurum tarafından farklı adlarla yürütülen aile eğitimleri meb tarafından tek çatı altında 0-18 yaş aile eğitimi programı olarak yeniden yapılandırıldı....amaç daha çok dezavantajlı ailelere ulaşmak...şimdi bu programın web sayfası hazırlanıyor ve kadın , çocuk temalı fotoğraflar gerekiyor..benimde aklıma burası ve sizler geldiniz...eğer çorbada benim de tuzum bulunsun derseniz cevaplarınızı bekliyorum...şimdiden teşekkürler...sevgiler....

Tarih: 26 Ağustos 2010, 17:02 - İp: 212.***.**2.202
kurab_canavari
kurab_canavari (üye)
Aydın / Amatör

tam olarak istediğiniz nedir?

neler yapılması gerektiğini biraz daha açık bir ifadeyle yazarsanız eminimki bir çok arkadaş yardımcı olacaktır.

Tarih: 26 Ağustos 2010, 17:15 - İp: 88.***.**7.143
eylemozer
eylemozer (üye)
Ankara / Meraklı

tabiki şöyle açayım..programın sitesini görsel olarak da zenginleştirecek kareler istiyorum sizlerden... hepinizin çalışmaları çok değerli bir o kadar da güzel... site şuan yapım aşamasında ve eldeki meb imkanlarıyla yapılıyor...böyle profesyonel fotoğrafların yer alması zor anlayacağınız...en gönüllüsünden çektiği fotoğrafları sitemizde paylaşmak isteyen arkadaşlar arıyorumm) umarım açık olmuştur.. sevgilerr....

Tarih: 27 Ağustos 2010, 08:45 - İp: 212.***.**2.202
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

gidince arşive bir bakalım.

Tarih: 28 Ağustos 2010, 11:20 - İp: 95.***.**8.106
  • 1