Fotoğrafçılık Forumları
Admine!
admin sana sesleniyorum ,forumdaki arkadaslar tarafsiz konusmayi bilmiyolarmi neden siliyosun konumu...
çıttık çıttık. çoturk, çoturkk (ceviz)
ilahi pazarboy, gülme krizindeyim var yaa
emmilerim ablalarım. en kötü gününüz böyle olsun. ceviz çok güzeldir. ekmekle mütiş olur.
cevizli ekmekte güzeldir...
karnım acıktı
Bugün doğan çocuklara isimler;
Erkek olursa: Admin
Kız olursa: Admine
Tek tük karınca var ya kuzu. Onlar bir anda öyle çığ gibi büyüyorlar ki şaşarsın valla.
Karınca kadar hemen toplanıp imece usulü çalışan bir hayvan daha varmıdır acaba.
Topik sulandırmakta üstümüze yok sanırım.
Bugün hava çok sıcak. Bir rivayete göre yarın İstanbul'da sıcaklık 30 derece olacakmış.
Bugün doğan çocuklara isimler;
Erkek olursa: Admin
Kız olursa: Admine
yok böle bişey yaaaa
Admin sana sesleniyorum !!!!!
Arkadaşlar adam gibi Ceviz çekirdek yemeyi beceremiyorlar her yer ceviz çekirdek kabuğu oldu, neden konuyu taşımıyorsun başka yere.
Fantomm sana sesleniyorum!!!!
Benim baca temizliği yaptırmam lazım, senin pigmelerden birine rica etsen kırmazlar seni, bir el atalım abi o işe, bir zahmet.
Remi & Hayat_can sana sesleniyorum!!!
"hani bana hani bana"
"git kazanın dibini yala"
Allah sizi davul etmesin bu ne leyn.
Bırrr bırrrr bırrrrrrr
Terminatör (pardon Sultan) sana sesleniyorum !!!!!!!
Kazandığın puanların yarısını benle paylaşmanı istiyorum, cimriliğin alemi yok. Hemşo hemşo dedik bağrımıza bastık sen ne yaptın? Çekirdek çitlettin, kamu malına zara verdin.
Hemşom terminatörlük geçmişte kaldı.
İstediğin puan olsun hemşom sana feda olsun.
Çekirdeği çitlettim ama kabuklarını poşete koydum. Hayatta yere çöp atmam , attırmamda. Bilirsin yere kabuk atanı vururum.
Allah asıl seni davul etmesin tiyaman
çok güldüm..
tatar seni de Allah bildiği gibi etsin.. sana hala gülüyorum 2 gündür bitmedi gülmem
o derece gülüncüme gitti yani
kuzu bana karınca deme
hepsine ölüüüüümmmmmm.... katil oldum benn