ahmetçiçek
ahmetçiçek (üye)
Kırşehir / Amatör

A. B.

1-İsviçrede minareler yasak...
2-Almanyada Nazi Demanjanjuk ileri yaşına rağmen (89) yargılanıyor.
İşte size iki avrupa ülkesi..
....
...

Tarih: 1 Aralık 2009, 08:37 - İp: 78.***.**9.109
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Tarih: 1 Aralık 2009, 20:04 - İp: 88.***.**4.181
sansabosa
sansabosa (Dedektif)
Ankara / Özel Gün Fotoğrafçısı

isviçre de meyhanelerin açılmaya başlamasıyla devam edecek uygulamadır.

ne demiş müslüm baba;

-açılsın meyhaneler, yıkılsın minareler

Tarih: 1 Aralık 2009, 20:53 - İp: 88.***.**7.240
tatarbey
tatarbey (üye)
Ankara / Meraklı

Ergenekonun İsviçredeki darbe girişimi Tarak gazetesinin ortaya çıkardığı şok belge ile ispatlandı.

İsviçre deniz kuvvetlerindeki bir albayın imzası ile top secret ibaresi altında sadece isviçre kafesi adlı gizli oluşum üyelerine gönderilen yazıda öncelikli olarak isviçredeki minarelerin yasaklanması için kamuoyu baskısı yaratarak anarşi ve karmaşa ortamı yaratılması suretiyle gizli emellerine ulaşmak için izlenmesi gereken yol ve eylem planlarının ayrıntılı bir biçimde anlatıldığı ifade edildi. Belgeyi inceleyen uzmanlar tarafından bu hareketin akp ve F.G. bitirme hareketinin evrensel bir ayağı olduğu öne sürülüyor.

Ayrıntılar yarın tarak gazetesinde. "Tarak" kafanızı itina ile tarar.

#tatarbey' tarafından 01.12.2009 21:36:31 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 1 Aralık 2009, 21:33 - İp: 78.***.**5.229
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

yakında tarağı başınıza yiyceksiniz.

Tarih: 1 Aralık 2009, 22:02 - İp: 88.***.**4.181
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

bu millet iradesidir. adamlar halkoyuna sundu ve halk istemedi. bu kadar basit.
Okyanus gayet güzel cevaplamış.

Nasıl ki ben ülkemde ruhban okulu istemiyorum!!! isviçre halkıda ülkesinde minare istemiyor.

Ülkemde iktidarda bulunan zihniyetin ARAÇ olarak kullandığı demokrasinin işleyişi bakımından örnek olacak bir referandumdur. Bizlerin gözden kaçırdığı bir nokta var İsviçre'yi eleştiri bombardımanına tutan bay Tayy-ip ve havarilerinin karşı çıktığı konu minare yasağı değil!!! Bu konunun halk oylamasına sunulmuş olmasıdır!!! Muhabbetle

Tarih: 2 Aralık 2009, 22:31 - İp: 88.***.**1.166
t_yaman
t_yaman (üye)
İzmir / Amatör

Aynı parti şimdi de ülkede Müslüman ve Yahudi mezarlarını yasaklamak için referandum çalışmalarına başlamış.

Tarih: 3 Aralık 2009, 15:16 - İp: 78.***.**2.193
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

müslümanlarında kendisinde gabahat araması lazim. nerde bi halt varsa altında onlar. terörizm desen onlar. iğrenç iğrenç kıyafetleri din adına giymek desen onlarda. ben olsam avrupaya bi tane müslüman sokmam .hele bizim ülkücüleri kıstırsam oracıkta......

Tarih: 3 Aralık 2009, 22:34 - İp: 88.***.**8.177
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

müslümanlarında kendisinde gabahat araması lazim

Ne yalan söyleyim böyle bir sözü pazarbeyden duymak beni şaşırttı.
Evet işin en can alıcı yeride pazarbeyin değindiği nokta.

Benim din tüccarı diye adlandırdığım çevrelerin camileri kışla minareleri süngü diye adlandırıp kendi ideolojisine malzeme yapıp savaş sembolü haline getirmelerine hiç ses çıkarmadık hatta onları alkışlarla onure ettik hala ediyoruz.

Ne zamanki ülke sınırları içerisinde sadece 4 tane minareli cami bulunan İsviçre hükümeti minarelerin füze şeklinde yansıtıldığı afişlerle halk iradesi ile minareli cami yapımını yasaklamaya yöneldi birden minarenin islamiyeti ifade ettiğini hatırladık.

Ve gördük ki dinimize en büyük zararı yıllardır camiler kışlamız minareler süngümüz sloganıyla inançlarımızı kendi ideolojisine malzeme yapan din tüccarı siyasiler ve onlara alkış tutan bizlerin vermişiz. Bizlerin dinimize verdiği zarar apaçık ortadayken İsviçre' nin minareleri ve müslüman mezarlıklarını yasaklamasını yadırgamamak gerek.

Gelelim pazarbeyin ülkücüleri kıstırsam oracıkta gafına
Pazarbey yıllarca minareleri süngü diye adlandıran zihniyet ülkücülerin alkışları ve oyuylamı iktidar olma şansı buldu.

Dün minareleri süngü diye tanımlayan malum tayfanın kalkıp bugün isviçrenin yasağını eleştirmesi nası iki yüzlülük ise senin yaptığında aynen o!!!

edit: İmla hatası giderilmiştir.

#mechul75' tarafından 04.12.2009 00:19:56 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 4 Aralık 2009, 00:07 - İp: 88.***.**1.166
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

YAv hakkat gaf olmuş. doğrusu kıstırırsam değil, kıstırırlarsa olacaktı. düzeltir tüm ülkücü kardeşlerden özür dilerim.
benim dediklerime yüzeysel ve sadece siyasi katılmana sevindim. senden fazlasını beklemek haksızlk olur zati.

Tarih: 4 Aralık 2009, 07:53 - İp: 88.***.**8.177
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Fazlasını anlatırım lakin sen anlayabilirmisin bilmiyorum.
Malum din tüccarlarının göz yaşı siyasetine alışkınsındır sen.

Tarih: 5 Aralık 2009, 02:16 - İp: 88.***.**4.140