panctom
panctom (Objektif)
İzmir / Amatör

10 Yıl Oldu Be Candostum!

Dün 07.07.2007 tarihi, Sevgili dostum Panç'ın 10. doğum günüydü. Beraber 10 seneyi devirdik. 10 yıl benim candostum olarak hep yanımdaydı. Zor günleri ve güzel günleri beraber yaşadık.

2003 yılında büyük bir ameliyat geçirdi Panç.. Türkiye nin en iyi veteriner cerrahı ve ekibi tarafından.. Hem de çok cüzzi bir ücret karşılığı.. Dalağı, testisleri ve idrar kesesinin küçük bir kısmı alındı. 4 saat sürdü ameliyat.. Ölümden döndüğü andı. Dışarıda 4 saat onu bekledim. Hani evladını bekler gibi.. O müthiş ekip onu kurtardı, hayata yeniden başladık o gün..

Panç merhametli, panç sevecen, panç koruyucu, panç güzel kalpli..

Şimdi ise yeni senemize girdik. İnşallah daha nice doğum günleri kutlarız beraber.. Dostlarımızla paylaşmak istedim.
Nice yıllara PANÇ..

[/IMG]

[/IMG]

[/IMG]

#panctom' tarafından 15.10.2007 23:09:08 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 8 Temmuz 2007, 16:05 - İp: 88.***.**4.105
last hope
last hope (Objektif)
Amasya / Meraklı

ağabey ne sevimli köpeğin var maşallah. bir hayvanım bile yok ne kadar kötü bir duygu ya. bir kedi bir köpek veya bir kuş en azından bir balık. varsa yoksa kızım. onunla oyalanıyorum bütün sevgimi ona veriyorum. Allah muhabbetinizi arttırsın. çok asil bir hayvan ne diyelim daha nice yaşına beraber girersiniz inş.

Tarih: 9 Temmuz 2007, 13:43 - İp: 81.***.**7.150
meella
meella (üye)
Çorum / Meraklı

geçmiş doğum günü kutlu olsun Panç 'ın

dostluğunuz kıskanılacak derecede güzel bence

[>:D

Tarih: 9 Temmuz 2007, 17:03 - İp: 85.***.**7.182
panctom
panctom (Objektif)
İzmir / Amatör

Sevgili dostlar;

Biologus,
Last hope,
Meella

Katılınız benim için çok ama çok değerliydi. Eksik olmayın emi, hep varolun! [>:D

Tarih: 10 Temmuz 2007, 02:38 - İp: 88.***.**3.168
ozgurmarti
ozgurmarti (üye)
İstanbul / Doğa Fotoğrafçısı

Daha nice uzun senelere dostlukların daim olmasını dilerim. Yurt dışı misafirlerimden dolayı geciken bir cevap olmasıda ayrıca beni üzmüştür, anlayacağını umarım..Sevgi ve Saygılarımla.. [>:D

Tarih: 10 Temmuz 2007, 10:22 - İp: 88.***.**0.150