Fotoğrafçılık Forumları
10-11 Mayıs 2008 Kastamonu Gezisi
10-11 MAYIS 2008 KASTAMONU FOTOĞRAF GEZİSİ PROGRAMI
10-11 Mayıs 2008 tarihlerinde 2 (iki) günlük Kastamonu gezisi planlanmıştır. Gezi planı ve diğer açıklamalar aşağıya çıkarılmıştır. Katılımlarınızı bekler, saygılar sunarız…
10 Mayıs Cumartesi
7:00-7:30 arası Kastamonu Otogarında buluşma.
7:30 Eşyalarımızla birlikte Cide ilçesine hareket
-Ağlı ilçesinde sabah kahvaltısı (Çorba içilecek)
-Şenpazar üzerinden Cide ‘ye hareket
-Yol üzerinde yöresel mimarı örneği evlerle dolu yeşillikler içerisindeki köylerin fotoğraflanması
-Yol üzerinde bulunan köylerde karşılaştığımız insanların portrelerinin çekilmesi
- Köylerde bulunan çiçeklerin ve kelebeklerin makrolarının çekilmesi.
- Öğle yemeği yol üzerinde bulunan Kalaycı köyünde yenecek. Bir taraftan köyde bulunan evleri, bahçeleri, portreleri çekerken, diğer taraftan yöresel kıyafetli köylü kadınların sacda yaptıkları etli ekmekler yenecek, aynı zamanda etli ekmek yapanlar da fotoğraflanabilecektir
—Cide’ye varış. Cide sahilinde fotoğrafların çekilmesi
—Tekne yapım atölyelerinin fotoğraflanması (O gün içinde atölyelerde bulabilirsek, yapım aşamasındaki ahşap teknelerin omurgalarını fotoğraflayabiliriz.)
-Gideros koyunda gün batımı fotoğraflarının çekilmesi
-Cide’de bulunan Bayram Yusuf Aslan Otelcilik, Turizm Meslek Lisesindeki odalarımıza yerleşme ve akşam yemeği.( Otelde 10 oda ayrılmış olup en az ikişer kişi şeklinde kalınacaktır.)
Akşam yemeğinde Çorba-Izgara-( İsteyenlere imkanlar dahilinde balık)- Pilav –Salata ve Meyve verilecektir. Yemekte verilen alkolsüz içecekler ücrete dahidir.
11 Mayıs Pazar
7:00 Kalkış ve Otelde kahvaltı
8:00 Şelaleler ve kanyonların olduğu LOÇ bölgesine hareket
-Evken Şelalesi (Arabayla belli bir yere kadar gidilecek yaklaşık 1 km. lik yürüyüş mesafesinde yürüyerek şelaleye ulaşılacak. Yol boyunca çiçekler, kelebeklerle makro çalışma imkanı bulabilirsiniz.)
-Malyas kanyonu ve asma köprü (Manzara ve makro çalışma imkanı bulabilirsiniz)
- Öğle yemeğinin yenmesi (O bölgede yemek yenecek uygun lokanta vb. bir yer olmaması nedeniyle, soğuk sandviç ve meyve suyu verilecektir.)
- Gömeran kanyonu ve Gömeran şelalesi (Arabayla belli bir yere kadar gidilecek yaklaşık 1 km. lik yürüyüş mesafesinde yürüyerek kanyona ve şelaleye ulaşılacak. Yol boyunca çiçekler, kelebeklerle makro çalışma imkanı bulabilirsiniz.)
- Dağlı kuylucu (Yaklaşık 150-200 m. yürüme mesafesinde suların yeraltına girip kaybolduğu derin çukurları görüntüleme ve yine makro çalışma imkanı bulabilirsiniz)
- Kastamonu’ya hareket.
- Ağlı’da akşam yemeği ( Yörenin lezzetli et yemekleri- pilav- tatlı-salata ve ayran verilecektir)
- Kastamonu’ya dönüş.
#suat hoca' tarafından 23.05.2008 12:25:49 tarihinde düzenlendi.
Sayın pazarbey,
İnşallah başka sefere bir araya geliriz. Sizinle tanışmayı çok isterim...
Mekici Ustam,
Güzel sözleriniz için çok teşekkürler. Saygılar..
SUat hocam. Yetişbey benim için kuymetli bir insan. Onu askere muhakkak böyle uğurlamam lazım.
Yoksa mekici abide bilir sizleri görmek benim için büyük saadet olacaktı. LAkin dediğim gibi insan bir kere askere gider. TEk başıma bile olsa yetişi uğurlamam lazım. [>:D
Sayın pazarbey,
Çok iyi düşünmüşsünüz, yüreğinize sağlık. . Keşke biz de Yetişbeyi uğurlarken orada olabilseydik...Hayırlısıyla gidip döner İnşallah...
" En büyük asker, bizim asker!.."
İnşallah bir gün bir yerlerde buluşuruz .Selamlar,saygılar..
Akıl akıldan üstündür.
Tamam gelin hafta sonu. Pazarbey şatosu müsait her zaman. Başımın üstünde yeriniz var.
Gelin 2 gün gezeriz.
inş gelirim
Sayın Pazarbey,
Gönül her zaman arzu ediyor ama nasip diyelim..
Egemen bey,
Ben de İnşallah diyorum... Saygılar...
Abi essahtan diyom bak. Şeherli teklifi değil.
Sağolun Pazarbey, sizin laf olsun diye bir şey söylemeyeceğinizi herkes bilir. İnşallah başka sefer geliriz.Selamlar...
Pazarbeyin şatosu 30-40 kişiyi geceletecek kadar müsait arkadaşlar...benim için yatak serdiği odada rahat 10 kişi geceler...
Bendemi gitsem acaba...
gel gel bekleriz mekici usta. Kimse olmacek zaten.Sen ben yetiş,
İlgili olabilecek konular
-
-
4x6 Vesikalığı 10x15 Kağıda Action
25 Eyl. 2007, 23:47 adzs
171807731 Eki. 2024, 14:09
mucahit2331 -
Sony Zve-10 İçin Lens Önerisi
27 May. 2024, 10:30 zeynelvardar
0131427 May. 2024, 10:30