byjehan
byjehan (üye)
İstanbul / Amatör

.

.

#byjehan' tarafından 26.12.2017 12:05:08 tarihinde düzenlendi.


#byjehan' tarafından 26.12.2017 12:05:25 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 2 Eylül 2009, 00:14 - İp: 195.***.**7.65
byjehan
byjehan (üye)
İstanbul / Amatör

1.5 yasında aldıgın bır kopegı mı sahıplenmek kolay yoksa bı yavru kopegı mı ? cınsı ne olursa olsun yavru kopege emek verdıgın ıcın senın cocugun gıbı olur. kuş da besledım ordan bılıorm. benım evımde dogan kuş, anasından daha degerlıydı benım guzumde. o ılk kuştu tamam ama yenı doğan da benım kusumdu. baska kımsenın olmamıştı.

 

Tarih: 3 Eylül 2009, 13:28 - İp: 88.***.**3.31
sultann
sultann (üye)
İstanbul / Amatör

www.minikpati.com sitesini bir ziyaret et lütfen.

Bu sitede köpeklerine, kedilerine yuva arayanların ilanları var.
Kedi ve köpek arayanların ilanları var.
Yuva bulanlara yuva bulundu diye haber veriyorlar.

Köpek eğitimi ile ilgili bilgiler var.
Barınaklarla ilgili bilgiler var.
Sağlık köşesi var. Ve daha bir çok bilgi bulabilrsin.
Çok ciddi çalışan bir sitedir. Üye olmanı tavsiye derim.

Ben sokakt bulduğum 5 yavru kediden birsine buradan cici bir ev sahibi buldum.
Kedinin keyfi yerinde, sahibide çok seviyor.

Umarım gönlünce bir köpecik bulursun sevgili byjehan. Lütfen yazılanları gözardı etme. Özellikle panctomun yazdıklarını. Kendisi senelerce bu sadık dostun sıcaklığını, sevecenliğini çok iyi bilen birisidir.

Gelişmelerden haberdar edersen bizleri sevindirirsin.

 

Tarih: 3 Eylül 2009, 13:34 - İp: 81.***.**2.227
byjehan
byjehan (üye)
İstanbul / Amatör

su anlık calısıo oldugumdan daha sonra ıncelerım. elbette haberdar ederım. daha cok basınızın etını yıcem. dslr satın alma bolumune kanlı ıshal yardım yazabılırım:D

 

Tarih: 3 Eylül 2009, 13:38 - İp: 88.***.**3.31
dedemkorkut
dedemkorkut (üye)
İstanbul / Amatör

byjehan seni kırdıysam kusura bakma çok istiyorsan küçük bir köpek al.sana şunu öğütlerim köpeği anında eğit yani yaptığı şeyin doğru olup olmadığını mükafat veya ceza şeklinde eğit 5 dakikayı geçerse köpek niçin ceza vaya mükafat verildiğini unutur.çünkü benim bir arkadaşım köpeği şımarttı ve onun cezası olarak köpek kızını omuzundan ısırdı.hastanede dikiş atıldı ve arkadaşım çok kızdı silahını çekti köpeği öldürecekti.mani olduk köpeği döverek attı.bu tip şeyler olmaması için eğitim şart ve ev konusunda hassasım mümkünse evde besleme.teras veya bahçede yer yap.aprtman hayatı bir çok şeyleri yapmamıza mani oluyor.sevgiler

 

Tarih: 3 Eylül 2009, 21:46 - İp: 78.***.**0.206
byjehan
byjehan (üye)
İstanbul / Amatör

apartman hayatı yuksek muzık, içki, kız arkadasa da karşı cıkıyor ama dozuna kadar hepsını yaparım. kımsede bısı dıyemez. derlerse zaten depozitomu alır yenı bı ev bakarım:D yok neden kırılıyım ki burda herkes karşılıksız yardım ve paylaşım peşimde. üslubun cok agır olsaydı bile bu kendı egonu tatmın etmek ıcın deıl, bana bır şeyler ogretmek ve paylaşmak için der gecerdım. birinden karşılıksız yardım alıyoruz sonuçta. bu kılçıksız da olabılır kılçıklı da olabılır. hatta bazen kemık bıle cıkabılır. ama yardım=yardım

 

Tarih: 3 Eylül 2009, 22:44 - İp: 78.***.**0.130
dedemkorkut
dedemkorkut (üye)
İstanbul / Amatör

herhalde çalışacaksın yda okuyacaksın belkide günde 1 yada 2 saat görebileceksin ilgilenmiye vakit bulamıyacaksın hafta sonları işin çıkıcak. bunlar benim için geçerli benim bir köpeğe ayrıcak zamanım yok ama istedim bahçeli bir evim olsun köpeği besleyim.köpekle ilginemediğimiz zaman köpeğin ihtiyaçları olucak tuvalet yada dışarı çıkmak gibi köpeğin temizliğide önemli . dışarıda başka bir köpek arkadaş özellikle dişi bulursa sen ikinci plana itileceksin.seni terkedebilir.oyüzden hayatta her istediğimiz olmayabilir.evin bahçesi olsaydı hayvan orda oyalanabilirdi.apartman haytında zor.sana kolay gelsin diyorum benim bir tanıdığım eski komşumun ciğerlerinde köpek tüyü çıktı ameliyatla alındı haytta böyle şeylerde yaşanmış olmuş olaylardır.o yüzden biraz sert oldum kusura bakma.

 

Tarih: 5 Eylül 2009, 10:15 - İp: 88.***.**5.245
byjehan
byjehan (üye)
İstanbul / Amatör

bugun hayyama gıttım. 450d aldım bı tane kıt lenslı. ilk makınam. 2 3 saat gezdım oraları. emınonu karakoy falan. zaten cok gıttıgım yerler yanı sonra gıdıyım bı yavrulara bakıyım dedım. golden dır husky dir falan. gayet guzeldı goldenlar. daha 1 aylık falan. ızın aldım fotograf cekıcem. en fazla 1 aylık bı golden ı foto cekcektım. ayar yapıorm falan derken telefonum caldı. arayan bı kac gun sonra yavrusu olacak goldenın sahıbı. yakın bı arkadasım. kız ve duygusal olması sebebıyle hungur hungur aglıodu (ne zaman kotu bısı olsa oldugu gıbı). noldu sakınleş anlat dedım. yegenı bundan habersız kopegı gezdırmeye cıkarmıs. tasmasız ve netıcesınde yoldan gecen bır arac cıgnemıs VEGAS'ı. tam da golden yavrusu fotosu cekecekken böle bı haber almak ınanılmaz bı sekılde urperttı benı.
dırek arkadasımın yanına gıttım vs falan. netıcesınde uzunca bır sure kopek almıcam. belkıde hıcbır zaman almıcam. cunku bu cok tuhaf bı durum ve cıdden şok oldum.
bu konu benım ıcın bugun noktalandı.

tüm okuyanlara tesekkurler. cevap yazanlara extradan teşekkurler.

iyi akşamlar

 

Tarih: 5 Eylül 2009, 22:45 - İp: 78.***.**0.130
panctom
panctom (Objektif)
İzmir / Amatör

Evlat sahibi olurken bile onu her an kaybetmeyi göze almalı insan..
gün gelir askere yollar, şehit haberi alır, içi kavrulur.
bunlar hayatın acı gercekleri..

benzer bir acı yaşama ihtimalin her an var, bu kaçınılmaz. bu acıyı göze alamıyorsan, tabii ki sen bilirsin.

Ama arabaların gezdiği bir yerde tasmasız hayvan gezdirmek.........
sahibi de istemezdi eminim öyle bir olayı..

ama bu çok önemli.. kırsal yerler hariç, asla tasmasız hayvan gezmemeli..

 

Tarih: 6 Eylül 2009, 00:01 - İp: 88.***.**4.198