raiden
raiden (üye)
İzmir / Amatör

Sandisk Imagemate Kart Okuyucusu Hakkınd

Merhaba,

Sandisk imagemate SDDR-189-E20 modeli kart okuyucu arıyorum. Türkiyede hiçbir yerde bulamadım.

Bu kart okuyucuyu aramamın nedeni 34MB/s okuma ve yazma hızına destek vermesi.

Elimde Türkiye' de satışta olmayan Sandisk class 10 sdhc kartlar var. Diğer kart okuyucular ile hiçbir türlü 18 mb/s okuma/yazma hızının üzerine çıkamadım.

Reklam olarak algılanmasın lütfen, çünkü firmanın stoklarında da kalmamış. Ürünü inceleyebilmeniz için örnek bir siteden bu ürün:
http://www.evimavm.com/index.php?do=catalog/product&pid=5096

Bu kart okuyucu veya aynı veya daha yüksek hızlarda okuma/yazma hızlarına destek veren benzer bir kart okuyucusu var mıdır? varsa tavsiyeleriniz nelerdir?

Hatta sadece sdhc ve cf kart girişi olan bir model bile olabilir, yeterki performansı bu ürün gibi yüksek olsun.

Teşekkürler..

Tarih: 24 Ocak 2010, 02:02 - İp: 62.***.**2.141
acarmob
acarmob (üye)
İzmir / Amatör

Sevgili fotoğraf dostum aşağıdaki adrese mail yazarsan sizinle iletişime geçip bedelini eft yaptıktan sonra kargo ile gönderiliyor...

< [email protected]

Bende araştırdım İzmirde bulamadım,fotoğraf malzemesi satan sitelerde'de yok Foto Zenep'te satışı var ama ellerinde yok çünkü kaliteli bir okuyucu 80-100 TL.arasında bir bedel ile satılıyor galiba bence o 10-25 TL.arasında satılan kart okuyucular
karttan aktarım esnasında görüntü kalitesinin düşmesine sebeb oluyor.Hatta fotoğraf makinasından kendi ara kablosundan doğrudan bilgisayara aktarma profosyenel arkadaşlar tarafından tavsiye edilmiyor.Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Selamlar.

 

Tarih: 25 Ocak 2010, 10:34 - İp: 78.***.**2.254
  • 1