tutuff
tutuff (üye)
Hatay / Amatör

Memory Stick Pro Ve Ms Pro Duo

selam arkadaşlar ben sony dsc h1 fotoğraf makinesi aldım. bunun içinde ek hafıza kartı almak istiyorum. makine elime tam geçmedi ama. memory stick pro ile memory stick pro duo arasında yapı olarak fark varmı, yani makinem her ikisinide destekliyormu. girişleri farklımı.
üstatlara teşekkürler

Tarih: 23 Temmuz 2005, 18:12 - İp: yok
cogito
cogito (üye)
İstanbul / Amatör

memory stick pro normal standart memory stick lakin duo ise memory stikten daha küçük bir boyuta sahip bir karttır küçük ince makinelerde kullanılır. Ama istenirse memory stick duo kızaklarının içine konup memory stick readerlardada kullanılır

 

Tarih: 24 Temmuz 2005, 21:10 - İp: yok
puma
puma (üye)
İçel / Amatör

ya arkadaslar benimde sorunum aynı. sony h-1 icin ek hafıza kartı alacam. 512 mb sandisk memory stick pro bulamadım. ama proı duo var. o kart kızagın icine konup o sekilşdemi yerlesiyor makinaya? ve pro ve duo arasında bi fark varmı? makinadaki performansaları aynı mıdır? bilen ve kullanan arkadaslar cevaplarsa memnun olurum.

 

Tarih: 23 Ağustos 2005, 21:51 - İp: yok
zyilmaz
zyilmaz (üye)
İstanbul / Amatör

Arkadaşlar "cogito" zaten gerekli açıklamayı yapmış.Normal memory Stick ile Duo arasında sadece yapı farkı var. Duo lar Ek adaptor ile normal memory stick yerine kullanılabiliyor. PRO nun anlamı ise 128 MB dan sonraki kartlara SONY PRO diyor. Ayrıca elimde 256 PRO kart var. İsteyen olursa piyasa fiyatından daha uygun verebilirim. Kart sıfırdır.

 

Tarih: 5 Eylül 2005, 17:27 - İp: yok
  • 1