ustaoner
ustaoner (üye)
İstanbul / Amatör

Hazıfa Kartlari Veri Kurtarma

Degerli arkadaslar,

Yasadigim bir sorunu ve uzun arastirmalar sonunda cozumunu buldugum konuyu sizlerler paylasmak istedim.
Dijital veri depolama kartlarimi hepimizi kullaniyoruz. Benden X marka 16 Gb bir kartla 100 lerce resim cektim. Hepsi benim için özel resimlerdi. Ve hafiza kartim hata mesaji vermeye basladi. Ne fotograf makinem ( farkli makinelerdede denedim), nede bilgisayarim hafiza kartimi gormuyordu. Benzer sorunlar forumda aciklanmis. icerigine erisilemeyen kartlar icin forumda arkadalarin paylastigi bazi programlar mevcut. Ancak, kartinizi bilgisayar hic gormuyorsa, bir programlada erismeniz mumkun olmuyor.
Sonucta, interneti uzun sure arastirdim ve tam olarak bu sorunu tanimlayan ve cozum sunan Alman bir site buldum. www.Recoverfab.com sitesine basvurdum ve 5 gun icerisinde, yakasik 1 yildir bekleyen resimlerimin hepsi kurtarildi. Cok profosyonel hizmet veriyorlar. Fiyatlari hakkinda yorum yapmayacagim, ilgilenenler sorabilir, ancak vazgecemediginiz anlarda cektiginiz fotograflari yeniden gormek herseye deger.

#ustaoner' tarafından 05.06.2013 12:39:33 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 5 Haziran 2013, 10:54 - İp: 188.***.**7.139
canmc
canmc (üye)
İstanbul / Özel Gün Fotoğrafçısı

tşk ederiz güzel paylaşım.

 

Tarih: 30 Nisan 2014, 11:09 - İp: 212.***.**3.66
byarslan42
byarslan42 (üye)
Konya / Özel Gün Fotoğrafçısı

Hayırlı Günler, Bence hiç gereği yoktu, Türkiyede Bunu yapan sayısız kişiler var, Hafıza kartı hangi Makinada bozulduysa, Başka Makinalara Takmayın, çünkü içindeki resimler bozuluyor, Kurtarma mevzusuna gelince ise, Bu İşlemi Yapan bir çok program var. Ben Lisanslı Ürün Almıştım zamanında hala kullanıyorum. Bu Konuda yardımcı Olabileceğim Kişiler varsa Herzaman En azından deneyerek Kurtarabiliriz fotograflarını

 

Tarih: 11 Haziran 2014, 16:55 - İp: 88.***.**6.194
  • 1