tiktak
tiktak (üye)
Adana / Meraklı

Cf Kart Hafızası

ARKADAŞLAR BU KONUYA ÇOK TAKILDIM.
BENDE 16 MB LIK CF KART VAR.GEÇENLERDE RESİM KURTARMA PROGRAMI İLE GEÇMİŞ DÖNEMLERE AİT 98 MB LIK RESİMİ GERİ KAZANDIK. 98 MB LIK RESİMLER NASIL OLUYORDA 16 MB LIK KARTA SIĞIYOR.USTALARDAN CEVAP BEKLİYORUM.

Tarih: 6 Mart 2005, 13:25 - İp: yok
cou_grace
cou_grace (üye)
İstanbul / Meraklı

Hmm ılgınc bır konu Bu konu hakkında pek bır sey bılmıyorum ama bıldıgım kadarıyla kart uzerındekı resımlerı sıldıkten sonra uzerıne bır sey yazılmamak sartıyla gerı kurtarılabıldıgını bılıyorum. Ama senın soyledıgıne gore ustune yazdıgın halde gerı kazandık dıyorsun. Eger boyle bır sey butun kartlarda gecerlıyse butun kart fırmaları ıflas edecektır. Dusunsenıze resmı cekıyorsunuz , sora sılıyorsunuz. Sonra tekrar cekıp cekıp sılıyorsunuz.

Pekı bır sey sorcam tıktak bu kurtardıgın resımlerın kalıtelerı nasıl? Yanı orjınalle aynı kalıtedemı yoksa daha dusuk kalıtedemı?

 

Tarih: 6 Mart 2005, 19:08 - İp: yok
rbaricello
rbaricello (üye)
İstanbul / Firma

kalitede bir kayıp olmaz. kartlar fabrika çıkışlarında şifrelenirler bu nedenle daha fazla çekime izin vermezler kart üreticilerinin iflas etmesi ancak bu şifrelerin çözümüyle mümkün olabilir ki buda pek mümün değil. ayrıca bu işlemin garantisi yoktur yani her zaman bu yöntemi kullanamazsınız. bir süre sonra kart buna izin vermez.

 

Tarih: 14 Mart 2005, 17:34 - İp: yok
  • 1