nr
nr (üye)
Adana / Meraklı

Canon Memory

Merhaba arkadaşlar Canon makinalarının original memory kartlarını nerden temin edbilirim ben bulamadım. Genelde Kingston kullanılıor fakat ben canonun memory kartını arıorum yardımlarınızı bekliorum.Saygılar...

Tarih: 23 Haziran 2005, 00:16 - İp: yok
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

selam nr..
canon makinede canon marka hafiza karti kullaninca makinen sana: "aaa, bak canon marka kullaniyor, kiyak geceyim bari" demiyor.. yani hicbir farki yok.. sadece daha fazla verdiginle kalirsin..
bana canon, hediye olarak 256mb'lik sandisk kart gonderdi.. yani kendi kartindan bile gondermediler.. cunku fark yok... ultra hiza sahip olan kartlardan herhangi birini sec, zaten cok memnun kalacaksin.. canon'un ultra hiza sahip karti da yok diye biliyorum..
valla canon marka kart bir tek canon satiyor, alan malan yok.. kimse iki kati ucret verip de kart alamaz.. cunku farklari yok..

 

Tarih: 30 Haziran 2005, 12:52 - İp: yok
starfish
starfish (üye)
İzmir / Amatör

gerçi konu ile ilgili deil ama, canon hakk1nda bilgili insanlari görüncü bir yüzsüzlük yapayim dedim....

ben canon powershot A520 fotoraf makinasi aldirttim yurdisindan haftaya elime gececek, diger bütün makinalerin türkçe kullan1m k1lavuzlari kendi web sayfalarindan indirilebilirken, canonun böyle uygulamasi yok,?
benim talebim canon a520 ye ait pdf ortamda elinde türkçe kullanma kilavuzu olan bir arkadas varsa bana gönderebilir mi... tesekkürler
[email protected]

simdiden tesekürler

 

Tarih: 7 Temmuz 2005, 22:02 - İp: yok
me-sa
me-sa (üye)
Şanlıurfa / Meraklı

sevgili arkadaşım bahsettiğin hafıza kartı bildiğim kadarıyla sadece almış olduğun fotoğraf makinesi ile birlikte veriliyor. ama senin için bir araştırma yapıp en kısa sürede sana döneceğim bu vesile ile tanışmış oluruz.

 

Tarih: 23 Temmuz 2005, 19:22 - İp: yok
vikont
vikont (üye)
Ankara / Amatör

hiç gereği yok...kingston iyidir..ve eğer fotograf makinanla sürekli video kaydı yapmayı düşünmüyor ve seri fotoğraf çekmiyceksin..normal bir kart dahi yeterli..fazla paran gitmesin be güzel kardeşim...

 

Tarih: 12 Ağustos 2005, 00:08 - İp: yok
nr
nr (üye)
Adana / Meraklı

arkadaslşar kingston 512 alacam.Umuyorum yeterli bi verim alırım. ilginize cok teskkürler.
Saygılar...

 

Tarih: 15 Ağustos 2005, 02:34 - İp: yok
  • 1