kerem_34
kerem_34 (üye)
İstanbul / Meraklı

Yeni Kullanıcı Ve Egitim Bilgisi

merhaba arkadaslar.ben fotografcılıga ilgisi olan bi üyeyim(tüm üyeler gibi)neyse sizden istegim kurs için nerelere gitmeliyim neler yapmalıyım.daha dogrusu bana egitimile ilgili rehber olabilecek arkadaslar var mı içinizde.yardımlar için şimdiden teskkürler.hşçklın

Tarih: 11 Ağustos 2006, 12:02 - İp: 88.***.**8.56
kerem_34
kerem_34 (üye)
İstanbul / Meraklı

siz yanıt vermiyorsunuz.ben kendi kendime vereyim bari.forum bu konuda harika.hşçklın

 

Tarih: 13 Ağustos 2006, 13:00 - İp: 88.***.**5.119
e.neslihan
e.neslihan (üye)
İstanbul / Amatör

Bende senin gibi aynı sorundan yakınanlardanım kerem_34 banada bu linki site üyelerinden biri yolamıstı umarım işine yarar...
http://www.eniyidijital.com/index.php?m=iCube&a=showicube&icube=FotoKurs

 

Tarih: 13 Ağustos 2006, 18:16 - İp: 85.***.**3.90
cappadociaman
cappadociaman (üye)
Artvin / Doğa Fotoğrafçısı

Sayın kerem_34,
İstanbul'da yaşıyorsunuz bu bir şans.
Ayrıca bu siteye girerken anasayfanın sağında uzun bir haber listesi olur.Bu listede çoğu zaman yeri İstanbul olan fotoğrafçılık kursları ve seminerlerinin yeri zamanı ve katılım şekilleri ile ilgili bilgiler olur.

Yani bu kadar kolay bulunabilecek bilgiyi görmeden
" siz yanıt vermiyorsunuz.ben kendi kendime vereyim bari.forum bu konuda harika.hşçklın"
diyerek biraz haddinizi aşıyorsunuz,bence bu tür konularda site gerçekten harika,tabi bakmasını bilene,gören gözlere...

 

Tarih: 13 Ağustos 2006, 18:46 - İp: 88.***.**6.49
kerem_34
kerem_34 (üye)
İstanbul / Meraklı

burkay08 arkadasım.bende en az senin kadar biliyorum hangi kurs nerede.buraya giriş amacı: forumu arama motoru olarak kullanmak değil.o kadar cok kurs varki,o kadar cok dernek var ki piyasada.önemli olan bilgi almak.kim gitmiş nasılmış v.s seklinde.bu yanıtı vererek haddini aşan sensin.hatırlatırım.iyi oku ve anla.tamam.

bu arada neslihan arkadasıma teskkür ederim.cevap yazma zahmetinde bulundugu için.

#kerem_34' tarafyndan 14.08.2006 11:28:29 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 14 Ağustos 2006, 11:26 - İp: 88.***.**5.208
cappadociaman
cappadociaman (üye)
Artvin / Doğa Fotoğrafçısı

kerem_34,
ben sana siteyi iyice incelemeden buraya yazdığın yazı için haddini aşma dedim,madem herşeyi biliyorsun gereksiz topic açma o zaman.Bilgi almak istiyorsan biraz daha araştır,bak elinin altında internet denen bişey var.Sende "armut piş ağzıma düş" diyorsun.Bence bu kadar kolaycılığa kaçmamalısın.
İstediğin bilgiler sana verilmediyse demek ki böyle bir bilgi yok burada...
o zaman araştırmaya devam edersin forumu ve üyeleri suçlamadan...
İşi polemiğe dökmeye gerek yok,önce iyi araştır,yazılanları iyi oku,hatta çok iyi oku,benim önceki cevabımı da oku...
Sana yol göstermek isteyenlere saldırmana gerek kalmadığını göreceksin...
İstediğin ölçülerde iyi bir kurs bulursan yeni topic açarak forumu bilgilendirmenide isterim...
Sana iyi araştırmalar ve başarılar diliyorum...

 

Tarih: 14 Ağustos 2006, 13:31 - İp: 85.***.**2.23
kerem_34
kerem_34 (üye)
İstanbul / Meraklı

bana karsı herkes yazıp yazmamakta özgür.forumda bilmeyen yok diyorsan bilgilerini biraz tazale o kadar profesyonel var,birçoguda iş güç sahibi.nasıl bilmezler yada bilgi sahibi değiller diyebilirisin.senin yaptıgın burda savunmaktan baska bişe değil.2x2=4 yazan yok arkadasım,yazan yok.ikincisi armut piş agzıma düş diye bişe yok;ben buraya bosuna mı üye oldum.ayrıca bana kimse haddimi astıgımı söyleyemez.kurallara aykırı davranırsam,bu bölümün moderotörü vardır.uygun bi dille uyarır.cok bildigimi söylemedim en az senin kadar biliyorum nerede ne oldugunu dedim.forum insanlarını savunarak biyere varamazsın hatırlatırım.

 

Tarih: 14 Ağustos 2006, 13:46 - İp: 88.***.**5.208
cappadociaman
cappadociaman (üye)
Artvin / Doğa Fotoğrafçısı

Anlaşıldı,senin derdin laf düellosu...Birkaç gün önce siteye üye olarak herşeye veryansın ediyorsun.Sonra başka bir konu buradaki hiç bir üyeyi savunmuyorum çünkü savunulacak bir konuları yok.Foruma bir soru yöneltiyorsun cevap gelmeyip veya gecikince "forum bu konuda harika" diyerek alaycı bir tavır takınıyorsun.Sana bu yüzden haddini aşma dedim.Senin yaşından daha fazla fotoğrafçılık geçmişi olan insanların bulunduğu foruma bu tarz bir yaklaşımını beğenmediğim için sana haddini aşma dedim. bu işareti göstererek suçlayıcı pozisyona giriyorsun.
Kurslarla ilgili bilgilerin olduğu yeri söylüyorum,ben zaten biliyorum diyorsun,araştırmanı tavsiye ediyorum en az senin kadar biliyorum diyorsun.Bu kadar bilgilisin madem neden soruyorsun.Sonra sorduğun her soruya cevap verilecek diye bir şart yok burada.Eğer bunu öngörerek siteye üye olduysan bilmiyorum.Bu kural sadece burada değil her türlü forum platformunda geçerlidir.Bakarsın bir gün istediğin cevabı veren biri çıkar.Sabırlı olmayıda bilmelisin.
2X2=4 diyen birini bulamazsın burada.Neden mi?Bana göre iyi makina x markadır sana göre y markadır,başkasına göre hala iyi bir makina yoktur.Kurslar içinde aynı şeyler geçerli.İki kişi aynı kursa gitmiş birisi iyi takip etmiş anlatılanları çok şey öğrendim iyi oldu diyor.Diğerinin amacı başkadır,bir zırnık öğrenmemiştir o da berbat bir kurstu diyor,anlıyor musun? Buradaki inanların kendini geliştirmesini bekliyorsun.Sana vereceğim cevap savunma değil bir tespittir.Zamanla sende göreceksinki buradan öğreneceğin bilgi ve tecrübeyi hiç bir kurs sana veremez.Çünkü aramızda bu işin üstadları çok fazla ve bir çoğu müthiş paylaşımcı ruha sahiptir.Forumda iyice dolaş onları zaten sende bulursun.Bildiklerini sonuna kadar paylaşıyorlar.Öncede söylemiştim.Biraz sabırlı olmayı dene.Yaşının verdiği dinanizmi iyi kullan derim.

 

Tarih: 14 Ağustos 2006, 14:27 - İp: 85.***.**2.23
yucelkoca
yucelkoca (üye)
Diyarbakır / Amatör

Böyle tartışmalar uzar gider...Benim de bir kere tecrübem olmuştu...En iyisi tartışmayı burada kapatmak...Bu tür tartışmaların kazananı da olmaz...Özellikle kerem_34 tartışmaya eğilimli görüyorum sizi...

 

Tarih: 14 Ağustos 2006, 14:55 - İp: 85.***.**6.246
  • 1