salihbl
salihbl (üye)
İstanbul / Meraklı

Yardımlarınıza İhtiyacım Var

fotograf çekmekten (teknik olarak)zerre kadar anlamam ışığın arkasına mı geçicem gece çekiminı nasıl yapıcam gibi, ama bi okadar da merakım varki sormayın gitsin.Heleki sizin yazışmalarınızı okuyup (saate bak kaç olmuş) gönderdiğiniz fotografları görünce daha bi şevke geliyorum arkadaşlar.Niyetim canon s3 almaktı daha sonra sony h9 u düşündüm.Amacım sadece egomu tatmin etmek değil zamanla çektiğim fotografları buraya attığımda "güzel çekmişsın be" diyebilmenizi sağlamak. 800-1000 ytl arasında hangi makinayı almalıyım YARDIMLARINIZA İHTİYCAIM VAR

Göstereceğiniz ilgi ve alaka için şimdiden teşekkür ederim
Muhabbetiniz bol olsun
kalgın sağlıcakla

Tarih: 27 Mayıs 2007, 03:20 - İp: 85.***.**2.60
bulka59
bulka59 (üye)
İstanbul / Amatör

Fotoğrafçılığa meraklı bir amatör ( muhtemelen bir büyüğün) olarak tavsiyem fotoğrafa ve ışık nedir temel bilgilerini edinmeden fotoğraf makinasına büyük para yatırma. Çünkü biraz bilgi sahibi olunca aldığın makina sana az gelebilir değiştirmen seni zarar sokar yada tam tersi gereksiz yere büyük para harcamış olursun. Önce teknik bilgini biraz geliştirip amatör olarak fotoğrafçılıktan ne beklediğini belirler bumna göre en uygun harcamayı yaparsın.
Geçtiğimiz yıl Nat Geo dergisi Yalçınlar işbirliği ile 4 CD lik bir interactive eğitim seti hediye etti ve hiç bilmeyen yada biraz bilgisi olanlara hitap eden çok güzel bir set idi. Sanırım şimdi Yalçınlar o 4 CDlik seti berlli bir bedelle satıyorlar alabilirsiniz ve çok faydalı olacağını garanti ederim.
Umarım bu bilgi sana faydalı olacaktır.

Tarih: 27 Mayıs 2007, 11:43 - İp: 81.***.**4.235
salihbl
salihbl (üye)
İstanbul / Meraklı

teşekkür ederim sayın bulka59 söylediğiniz cd yi en kısa zamanda alıcam.Bide ilgili arkadaşlar belirtmiş olduğum makınalar arasında seçim yapmama da yardımcı olurlarsa çok daha güzel olucak.
Herkese teşekkürler

Tarih: 28 Mayıs 2007, 08:13 - İp: 85.***.**2.166
DigitalArt
DigitalArt (üye)
Ankara / Stüdyo Fotoğrafçısı

Ben Derim Ki Arkadaşım Senin En Büyük Yeteneğin İmkanLarın DeğiL Bu İşdeki Hevesin Sen Yeterki Hevesini Kırma Deneme YanıLma YöntemiyLe Çok GüzeL FotoğrafLar Çekeceğine İnanıyorum AktüaLite ÇekimLer Pek Yapamıyorum Stüdyodan Çıkamadığım İçin..

FotoğrafLarın Sana Hep GüLümsesin.
SaygıLarımLa..

Tarih: 2 Haziran 2007, 14:05 - İp: 88.***.**4.226
  • 1