Fotoğrafçılık Forumları
Vitrin Fotoğrafı-gelin Damat
herkese merhaba ..bir kaç fotoğrafçının vitrininde aynı gelin-damat fotoğrafını gördüm ve çok beğendim.nette aradım ama bulamadım.bilen arsa yardımcı olabilirmi?
sarışın bir gelin ve esmer bi damat ( binbir çeşit vardır biliyorum en azından elinde bu tür foto olanlar yardım edebilirmi )
gün sonuna kadar bulamazsam zaten gördüğüm fotoğrafçıları ziyaret edicem.sizlerde böyle yap dersiniz zaten ama gezi esnasında görmüştüm ben onları ..
şimdiden herkese teşekkürler
zenci damat dersen izmitte cekildi stüdyonun adını vermiyorum yanlışlık olmasın diye
duyduğuma göre zenci damat model aslında model değil köfteci dir yanimanken olarak bulamaıyabilirsin
............Öncelikle. 1 kaç Studyoda gördüysen. onlar muhetemeldir ki Labaratuvarların manken fotoğrafıdır......... Ama bunları ne için istediğin de önemli......????
............ Bu tür fotoğraflar....... heryerde kullanılmaz....... En azından telif hakları vardır......!!!!!!!!
hazır konu açılmışken bende bir şey sormak istiyorum.
galeri de veya bir kaç sitede fotoğrafçıların studyoda mankenlerle çalıştklarını görüyorum. benimde bir hayli ilgimi çekiyor bu tarz çalışmalar ama o çalışma ortamını nasıl ayarlıycağımı bilemiyorum.
mesala o tarz çalışmalar için bir ajans yardımıyla mankenlemi anlaşmam lazım, eğer öyleyse nerden nasıl irtibat kurabilirim bu ajanslarla.
çalışmak için model buldum farzedin, tabi bu çalışma için de bir studyo gerekicek. acaba studyo kiralayan yerler veya firmalar var mı. varsa onlarla nasıl ve nerden irtibat kurabilirim.
hadi diyelim ki hepsi hallettim, acaba bunların bir günlük maliyeti ne kadar tutar benim için.
inanın ki bu tarz bir çalışmayı hayatımda en az bir kere yapmayı çok isterim.
yardım ederseniz çok sevinirim.
Merhaba istanbul kapsamlı olarak firma dahilinde anlaşmalı oldugumuz mankenler ile yaptıgımız gelin-dağmat vitrinlık katalog çekimlermiz olmuş ve bu çekımlerde bir sarışın(türk)1 esmer(rus) 2 erkek model kullanılmıştır çekimler ise hasselblad ile yapıldıgından netice oldukça iyi alınmıştır.Çeşit ve Ayrıntılı bilgi için
http://www.sencolor.com.tr/html/kampanya.html
adresini ziyaret edebilirsiniz.
Baskı olarak en 76,2 uzunluk ise tek parça 50m ye kadar fotoğraf kagıdına banyolu fotograf baskısı alabılıuoruz.Firma olarak genel itibari ile sergi vb. çalışmalarımız oluyor baskı için ayrıntlı bilgi ve teslimat konusunda yardımcı olmamızı istersen irtibat numaralarmız.:
ŞEN COLOR Fotoğraf Baskı Hizmetleri.
TEL:
0216 391 4 379
0216 334 5 173
MSN:
[email protected]
[email protected]
MAİL:
[email protected]
arkadaslar benım dugun fotograflarımı hıc begenmedım ve foto shop vs bıseylerle yenıletmek ıstıyorum fotograflarımı ceken ve katleden fotografcıyla aynı sehırde degılım olsam oldurum onu zaten...mahkemeye vermeyı bıle dusundum ınanın ..sızlerden rıcam ben bu fotografları nasıl duzelttırebılırım...nereye yazacagımı bılemedım buraya yazdım yardımlarınızı beklıyorum...lütfen...
- 1
İlgili olabilecek konular
-
-
Arayanın Fotoğrafını Gösterme Tam Ekran Yapma İphone
08 Eki. 2024, 22:19 prodersler
036108 Eki. 2024, 22:20
prodersler -
Arayanın Fotoğrafını Gösterme Tam Ekran Yapma İphone
02 Eki. 2024, 18:47 prodersler
060702 Eki. 2024, 18:47
prodersler -
-
Fotoğrafın Geleceği: Bugünüm Var mı Ki, Yarınım Olsun!
04 Ara. 2023, 21:07 miratcenk
091004 Ara. 2023, 21:08
miratcenk -
-
-
Referans Fotoğrafı İle Fotoğraftaki Yazıyı Silme
23 Ağu. 2022, 01:38 rjhtzdmr
0130623 Ağu. 2022, 01:38
rjhtzdmr -
Photoshop'ta Fotoğrafı Daire Şeklinde Kırpmak Prof
28 Eki. 2021, 14:40 prodersler
0308928 Eki. 2021, 14:41