Fotoğrafçılık Forumları
Sony Dslr A 230
mrb fotoğrafçı değilim acayip acemiyim bilgim yok fakat bir hevesim var ve bende sony daslr a 230 bi makina aldım fakat kullanmayı bilmiyorum bana yardımcı olabilecek bir arkadaş arıyorum teşekkürler
Makinanın Kitabında herbirşeyi yazıyor,, mevcut video ve kurmsal internet sitelerinde ayarları vs herşeyi var,görselli, *neden o safhalara da bakmıyorsunuz anlamıyorum..
olurmu kumköy34 abi burada netfotograf gibi bütün sorulara balıklamasına aatlayan iyiliksever ..iyi insanlar varken ....
şimdi kim girecek başka sitelere de öğretici video arayacak. değil mi ?
yoksa bilgin laf olsun diye artistlik yapma burda silahmı dayadık kafana yardımcı ol diye
Kime diyorsun sen onu hemşerim,derdin ne onu de,silah milah,tuhafsın..
yoksa bilgin laf olsun diye artistlik yapma burda silahmı dayadık kafana yardımcı ol diye
insan kendisine yardım edene böyle davranırmı yahu???
Besle kargayı oysun gözünü. Bırakın site yönetimine halleder.
kumköy 34 size teşekkür ediyorum yardımcı olduğunuzdan dolayı nizamoğlunadır sözüm. şimdide bir arkadaş bırakın yönetim halleder diyor alla alla ya halletse ne olacak ben 4 gün önce bir makina aldım ve burdada bir msj attım anlayan varsa yardımcı olsun diye ister olursun ister olmassın yani buraya girip benim msjıma yorum yapıp eleştirecek kadar nasıl boş vakit buluyorlar anlamıyorum oku geç kardeşim işine gelmiyorsa yorum yapmanın ne anlamı var site içinde ölmüyorum kaydımı silerse siler çokta önemli değil bir yardım ricasında bulunduk alttarafı bu
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Sayın Arkadaşlar. Çok Yeniyim Yardıma İhtiyacım Var
03 May. 2025, 18:10 aslls
014003 May. 2025, 18:10
aslls -
-
-
-
Drivestyle: Arabada Dinlenecek En İyi Bass'lı Yabancı Parçal
11 Nis. 2025, 22:35 ebede