sevda
sevda (üye)
Ankara / Amatör

Profesyonel Fotoğrafçılara

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba...

Fotoğrafçılıkla profesyonel olaral ilgilenen ve İstanbul'da yaşayan arkadaşlara bir konu hakkında bilgi vermek istedim.Uzun sureli bir projede yer alacak, seyahat engeli bulunmayan fotografci aranıyormuş..
Ilgilenen arkadaslarin bugün (10.11.2005) en gec 14.00'a kadar aşağıdaki yetkiliye ulasmalari gerekmektedir...

DENIZ OZMAN
D&G ISTANBUL
Creative Director

Telefon
212 29 19 659

Adres:
Hanimefendi Sokak Anne Apartmani 63/5 Sisli Istanbul

Tarih: 10 Kasım 2005, 10:07 - İp: yok
sevgi05
sevgi05 (üye)
İstanbul / Özel Gün Fotoğrafçısı

.

#sevgi05' tarafından 28.08.2007 22:41:14 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 24 Kasım 2005, 18:34 - İp: 85.***.**3.237
sevgi05
sevgi05 (üye)
İstanbul / Özel Gün Fotoğrafçısı

ARZU BENDİVAR PHOTOGRAPY

BELGESEL EVLİLİK,ÇOCUK,AİLE, MEKAN..
EN ÖZEL AN FOTOĞRAFLARI..FARKLI BİR BAKIŞ AÇISI VE ESTETİĞİ İLE...
www.enguzelanlar.com

#sevgi05' tarafından 28.08.2007 22:46:44 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 24 Kasım 2005, 18:35 - İp: 85.***.**3.237
burkay
burkay (bilir kişi)
Ankara / Firma

Sevgili Arzu,
Senin işe alınacağını hiç sanmıyorum.Çünkü çok ama çok dikkatsizsin.Eğer biraz dikkatli olsaydın yazının 10 kasıma ait olduğunu ve müracaat tarihininde en geç aynı gün saat 14'e kadar olduğunu farkederdin.
Ayrıca verilen adresi de incelediğinde bir gariplik olduğunu sezinler hemen türk telekomun rehberinden verilen numarayı sorgular ve o numaranın : Beyin Gücü Destek Hiz Ltd Şti 19 Mayıs Mah, 3436 Şişli, İstanbul(Avr.)
diye bir şirkete ait olduğunu öğrenir bu yazıyı da hiç mi hiç kaale almaz ve hele hele cep telefonu numaranı da özel mesaj yerine burada yayınladığın içinde bir çok kurbağayı öpmek zorunda olmazdın......

Tarih: 24 Kasım 2005, 21:17 - İp: 85.***.**5.118
burkay
burkay (bilir kişi)
Ankara / Firma

Sevgili Arzu,
Senin işe alınacağını hiç sanmıyorum.Çünkü çok ama çok dikkatsizsin.Eğer biraz dikkatli olsaydın yazının 10 kasıma ait olduğunu ve müracaat tarihininde en geç aynı gün saat 14'e kadar olduğunu farkederdin.
Ayrıca verilen adresi de incelediğinde bir gariplik olduğunu sezinler hemen türk telekomun rehberinden verilen numarayı sorgular ve o numaranın : Beyin Gücü Destek Hiz Ltd Şti 19 Mayıs Mah, 3436 Şişli, İstanbul(Avr.)
diye bir şirkete ait olduğunu öğrenir bu yazıyı da hiç mi hiç kaale almaz ve hele hele cep telefonu numaranı da özel mesaj yerine burada yayınladığın içinde bir çok kurbağayı öpmek zorunda olmazdın......

Tarih: 24 Kasım 2005, 21:18 - İp: 85.***.**5.118
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

sevgili arzu, burkay'in bahsettigi cirkin kurbagalari opmemek icin bir an once telefon numaralarini sil..
ayrica bir dahaki sefere, belirtilen numarayi arayarak besvuruda bulun.. allahtan CV'ini yayinlamissin burada..
(lutfen yanlis anlama beni.. )

Tarih: 24 Kasım 2005, 22:12 - İp: 62.***.**2.10
  • 1