Fotoğrafçılık Forumları
Karma Sergi
fotoğraf sergisi için bir grup oluşturabilirmiyiz..
Selamlar dostlar,
Ben bugun yazdım bir şeyler ama anlaşılan o ki galiba düşmemiş buraya..
13 kasım günü için eğer seyahatte olmaz isem geleceğim.
Bu arada karma sergi konusunda hala katılım çok az gibi görünüyor. Bu konuda karşı fikri olanlar da yazarsa iyi olur sanırım. Belki de görülmeyen , düşünlmeyenlerin farkına varılır adına..
herkeslere sevgiler.
13 kaısda saat 13 de verdiğim sozde duramayacağım arkadaşlar ancak saat 6.30 gibi orakoyde olabilirim...Affınıza mahcuben
sergi ve toplantı fikrine aktif olarak destek vereceğimi belirtmek isterim. Sergi salonu ve sergi alt yapısı içinde yardımcı olabilirim. Yurt dışında ve yurt içinde bu konularda bazı çalışmalarım oldu. Baskı ve çerçeve konusundada daha önce yaptığım çalışmalardan dolayı nerede nekadara yapılacağı konusunda bir araştırmam olmuştu. Fotoğrafların özellikle baskı öncesi renk ayarlarının daha önceden belirlenmiş baskı yapacak yerin makinasına göre düzenlenmesi şart aksi taktirde bilgisayarda gördüğümüz güzelliği kağıd üzerinde göremeyiz. Bu tip teknik detayların yüzyüze konuşulması daha uygun olacağı kanısında olup pazar günkü toplantıya geleceğimi beyan ederim.
arkadaşlar ben yarın gelemicem ya- çekimim var maleseffff ama yardım teklifim ve organizasyonda bulunmamam olarak görülmesin lütfeeenn- her bişeye katılcam elimden geldiince...
ortaköyde nerdeydi ya birileri yazsın.
Selamlar
Eğer yalnış hatırlamıyorsam çaydalık diye bir yer olması gerekiyor..
Arkadaşlar yazılarınızı okudum..fikrini çok güzel.ben alanyada olduğum için katılımım zor olu..fakat size maddi manevi her konuda destek verebılırım..burada bir reklam şirketim var.yaz aylarında binlerce ınsan uğrar bu şehre.ilerde burdada bir faliyeet düşünürseniz bu konuda yardımcı olmayı isterim..saygılarımla
günaydın 13kasım saat 13'de çaydanlık kafedeydim maalesef kimse yoktu.
tüh ya..bende sızden guzel haberler beklıyordum..
bir facia oldu ben buluşamadım
İlgili olabilecek konular
-
-
Youtube Kanal Frgmanı Ekleme Ve İçerik Öne Çıkarma
13 Mar. 2020, 20:20 prodersler
093113 Mar. 2020, 20:20
prodersler -
-
-
-
-