Fotoğrafçılık Forumları
Harika!
TIKLAYIN PİŞMAN OLMAZSIN
ben uzun zamandır alırım atlas dergisini. aslında national geographic dergisi çıktı çıkalı biraz üvey evlat muamelesi görseler de tük basınının , türk dergiciliğinin gurur kaynağıdır atlas.
atlas iki adet özel sayı çıkardı sessiz sedasız. ''atlas fotoğrafçılarının sırları'' ve ''dijitale geçiş''.
ikisini de almıştım. açıkçası nationalgegraphic dergisinin fotoğrafçılık cd leri kadar ilgi görmemesi üzücü.
eşsiz bir kaynak diyebilirim.amatör, profesyonel , farketmez. eşsiz bir kaynak. çekim teknikleri, işin etik boyutu, usta fotoğrafçıların fotoğraf öyküleri...
alın okuyun diyeceğim ama bulamazsınız muhtemelen.
neyse, atlas dergisi bir güzellik yapmış ve siteye aktarmış dergileri.
en üstteki linke bir zahmet tıklayın.lütfen seçiniz kısmından da bir fotoğrafçının ismini seçin. okuyun, uzun uzun okuyun.
özellikle özcan yüksek,izzet keribar ve fatih pınarın röportajları. harika.manifesto bence.
keşke fotoğrafların tam boyutu da olsa diteceğim ama onlar da dergide
bir atlas dergisi fanatiği olar seni kutluyorum ben atlas dergisini ilk sayısından itibaren takip ederim yani elimde tam 164 adet atlas dergisi var.ve ben onlara gözüm gibi bakıyorum.Dile kolay tam 13 yıldır birlikteyiz ya kıyamam ben onlara
buffalo link için teşekkürler oldukca yararlı ve basarılı bir çalışmaya benziyor...ayrıntılı okuyamadım hepsini ama baya bi inceledim.işden eve gidince güzelce bi okuyayım.,
dedigin gibi türk dergiciliginde bu adamlar 1 numara kesinlikle
wow memlekette neler varmis da haberim yokmus! tesekkürler buffalo!
Bazı eksik sayılarına rağmen neredeyse on yıldır takip ederim
Tarih-Arkeoloji konusundaki tarzları, doğa çevre konusundaki pozitif duruşları, hatta Irak Savaşı gibi bazı siyasi konulardaki tavırları nedeniyle alkışı ve ilgiyi kesinlikle hak ediyorlar..
Sanıldığının üzerinde bir okur kitlesinin ve tirajının olduğunu da sanıyorum
Fotoğrafçılığa merak salmama biraz da Atlas Dergisi neden olmuştur diyebilirim.
buffalo çok sağol hakkaten çok iiymiş
sağolun arkadaşlar, ne demek
sunsurfer valla,bizim memlekette esasında sahici şeyler de var. ama kartel medya sadece kendi işine geleni duyuruyor. bir sürü yazar, fotoğrafçı,müziyen, gazeteci var. mert adam olduklarından işsiz güçsüz dolaşıyorlar.
atlas nefis dergi.
özcan yüksek in yazısı, bir manifesto bece.
buffalo paylaşımın için çok teşekkürler...Bir de Atlas dergisinin 10 yıllık arşivi vardı herhalde dvd ortamında...bir arkadaşımda gördüm diye hatırlıyorum...(yoksa tübitak mıydı o? ) neyse pazartesi öğrenirim.
atlasın var evet. abone olanlara veriyorlar hediye olarak.
tübitakınki 35 senenin arşivi, o da muhteşem bir şeydi aslında.
buffalo sağol demekki yanlış hatırlamıyormuşum....abone olasım geldi atlasa akşam akşam özür gece gece özür yaa nerdeyse sabah olacak....
Mükemmel bilgi
Teşekkürler...
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Sinematik Videolar Çekmek İçin 15 Harika İpucu
05 Nis. 2019, 12:49 omaryayla
1220205 Nis. 2019, 20:13
mete007 -
Sony'nin Son Teknoloji Harikası A7r Iı
21 Ağu. 2015, 21:21 omaryayla
3368922 Ağu. 2015, 22:26