dunesea
dunesea (üye)
İstanbul / Amatör

Futbol Ve Fotoğraf

Ailecek hasta fenerli olaraktan tanınırız...(yaşaaaaa Fenerbahçeeeeeeee)

neyse uzatmayalım..geçen cuma maçta idim...bir baktım 3 kişilik bir grup ellerinde S9500 lap lap resim çekiyolar. buraya kadar herşey normal..ama dahada ilginci önlerinde bir laptop.hemen atıyolar resimleri laptop'a gittim yanlarına hayırdır kartınızın kapasitesi mi küçük dedim.yok dediler resimler yolluyoruz arkadaşlara...nasıl yani dedim..şok oldum sonrasında. Bütün stadyumda kablosuz internet erişimi var.elemanlar çekiyolar resimleri..atıyolar bilgisayara.ordanda arkadaşlarına yolluyolar anında.

hatta devre arası bir fotomuhabiri...çektiği resimleri açtı laptop unu şak şak gönderdi gazeteye...

wawww oldumm..

teknoloji işte....Aziz Yıldırım yapmış

bu arada fotomuhabirlerinin bir çoğunda nikon vardı....bilgilerinize.

Tarih: 24 Ocak 2006, 22:42 - İp: yok
guronline
guronline (üye)
Yurtdışı / Amatör

ali samiyende oturmaya koltuk yok,millet taşa oturuyo dunesea kaldi ki 56k bağlanti nerdeeee...
...
ayrica dadanagast in dedigi gibi gsliler kavga etmez..kendi kendilerine kavga ederler..hasan ile necati gibi ornegin..sahada birbirine girdi adamlar..son macta ucakta olanlara nedemeli..kavga etmezlermiş..sen onu külahıma anlat dada...
görüsmek üzere...

Tarih: 24 Ocak 2006, 23:36 - İp: 85.***.**1.96
dunesea
dunesea (üye)
İstanbul / Amatör

euehueh

yorumda bulunmayacam guronline....ama içimden bir ses hmmm haklı bu eleman diyo...auhauah

Tarih: 24 Ocak 2006, 23:56 - İp: 85.***.**2.171
wolkan16
wolkan16 (üye)
Bursa / Firma

bursadaki hollanda türkiye maçını hatırlayanlar varsa sanırım 4 yıl önceydi yabancı foto muhabirleri bi geldiler pir geldiler adamlarda bi teknoloji sorma bursalı foto muhabirleri kafayı yedi o zamanın türkiyede bulunmayan yada bulunan ama astronomik fiyatından dolayı erişilemeyen makineler ve objektifler monopodlar veee laptoplar adamlar devre arası çıkardılar aletleri yolladılar fotoları bizde baka kaldık. sanırım şimdilerde yakaladık onları ama çoook kıskanmıştık herifleri ya o biçim hava yaptılar burda

Tarih: 25 Ocak 2006, 10:15 - İp: 81.***.**8.245
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

cimcomlu arkadaslar nerelerdesiniz yahu?
siz de tek tek gelin valla..

...ali samiyende yakinda bir baglanti kurarlar akliniz sasar.. insanlar buyuk cekmeceden falan baglanirlar stadyuma..

neyse.. tabii ki kavga eden kirrrolar da cikar.. buna kimse birsey diyemez.. cunku nedense, maclar insanlarin stres atma yerleri.. zaten o yuzden de futbola bir turlu isinamadim..

................
valla buradaki stadyumlarda, hep 1d serileri veya d2xler ucusuyor.. hepsinde 400-600mm'lik objektifler var..
ama adamlara sart..
bizlere de sart.. en azindan psikolojik olarak..

Tarih: 25 Ocak 2006, 13:22 - İp: 62.***.**2.10
afrikalı
afrikalı (üye)
Yurtdışı / Amatör

Yaa arkadaşlar, ben kanadı kırık, pençeleri körelmiş kartal olarak, sanırım birazda afrikani olarak düşüncem şöyle: Futbolu sanki bir din gibi sundular bize, beyinlerimiz odaklandı bu spor dalına ve başka sporu göremez olduk. Çıkarları olanlar, (hem parasal hemde politik) olağanüstü çabalarla futbolu destekliyorlar. Şöyle geri çıkıp özel bir pencereden bakarsak neler geliyor insanın aklına, neler... Daha yazarsam polemik olur. Ama, bir çocuk çıkıyor, çok kısıtlı imkanları ile dünya veya olimpiyat şampiyonu oluyor. Basın, "yaşa, varol,(!) bağırıyor ve sonra yitip gidiyor bu değer. Örneğin, dadayı desteklesek siyah kuşağına madalya da takabilir mi acaba? Ama şampiyon gene de kara Kartal.. Gönlümde...

Tarih: 25 Ocak 2006, 14:58 - İp: 195.***.**2.86
portigo
portigo (üye)
İstanbul / Meraklı

kardeşim o dediğiniz sistem rize atatürk stadındada vardır... ki samiyende alası vardır... ki biz bunu konuşmaya değer görmüyoruz galatasaraylılar olarak.

bide güronlinenin dikkatine samiyende koltuk var bizzat kendim oturdum

bakıyorum bazı arkadaşlar 56k yı küçümsemeye başladılar daha iki sene önce 56k için ne diyolardı merak ediyorum (olum internet 56k diye bişe var manyak hızlı bişe sn de 5kb dosya indirebiliyosun... gibi)

Tarih: 25 Ocak 2006, 20:41 - İp: 81.***.**1.174
husmenaga
husmenaga (üye)
İstanbul / Meraklı

aman aman erdem, nerden açtın maç topikini böyle, ortalığı karıştırmak istiyorsunuz galiba, burada bulaşmayın maça filan, fotoğraftan çok da sapmasın bence konu.

şimdi ben diyecem alisamiyende kurulacak kablosuz sistemin maketi yapılmış naylondan, kaynak bulunduğu takdirde, 5 yıla kadar hayata geçirilmiştir diyecem, bir sürü patırtı filan olabilme ihtimali olacak, onun için bu mevzulara girmemek lazım bence

Tarih: 25 Ocak 2006, 21:33 - İp: 85.***.**5.251
guronline
guronline (üye)
Yurtdışı / Amatör

bi ses geldi...biri bana bise mi dedi acaba

Tarih: 25 Ocak 2006, 23:04 - İp: 85.***.**1.96
applemac
applemac (üye)
Konya / Amatör

fakiriz belki ama gururluyuz...

sizin saydığınız o teknolojileri daha internetin bile ne olduğunu bilmezlerken Galatasaray yabancı basına kullandırtmak zorunda bırakıyordu.. başka türlü yakalayamıyorlardı kramponları (!)

biz UEFA ve SUPER CUP'I teknolojinin sayesinde almadık..

CİM BOM BOM!!!

ilker adam tut.. gardını al, ben yanındayım..

Tarih: 25 Ocak 2006, 23:21 - İp: 85.***.**1.32
guronline
guronline (üye)
Yurtdışı / Amatör

alla halla...bi vizilti geliyo ama 2 oldu bu...hayirdir insallah.

Tarih: 26 Ocak 2006, 00:07 - İp: 85.***.**1.96