Fotoğrafçılık Forumları
Fotoğrafların Çalınması İle İlgili
Öncelikle herkesten şahsım adına özrümü diler ve iyi akşamlar dilerim...
Başta siz değerli üstadlarımın çektikleri fotoğrafların çalınması ve benim profilimde benden izinsiz yayınlanmasından dolayı duyduğum utancı ve bunun bana mal edilmesinden duydugum rahatsızlığı söylemek istiyorum... Ben uzun süredir bu siteyi takip eder devamlı çekilen fotoğrafları araştırırım ve daha öncede bu şekilde grubumda benim yayınlamadığım fotoğraflar yayınlanmış ve tekrar böyle tatsızlıklar olmuştu...
Efendim uzun lafın kısası ben siz değerli büyüklerimden özür dilerim affınıza sığınıyorum ve bana ait olmayan bütün içerikler silinmiştir.
Tekrardan affınıza sığınıyor özür diliyorum. Yavuz Can CEBECİ
Hiiç yalan söyleme kardeş tanıdıgım tanımadıgım herkesin fotoğraflarının ekran görüntüsünü aldım 20 nisan 22 ni san 26 nisan tarihlerinde yüklenmiş 2 dk da sayfanı almayı nasıl başardın sen he ayrıca sen yapmadıysan neden sayfayı kapattın veya dondurdun ??
#sinekvalesi' tarafından 02.05.2011 22:16:43 tarihinde düzenlendi.
#sinekvalesi' tarafından 02.05.2011 22:16:59 tarihinde düzenlendi.
minareyi çalan kılıfını hazırlar ama senin kılıf bu duruma hiç mi hiç uymaz.Sonuçta sana ait olan ve senin takip ettiğin bir siteden fotoğrafların alınıp kendi sayfana net fotoğrafta yayınlandıktan hemen sonra sayfada yayınlanması çok ilginç geldi bana.
----sana ait olan bir sayfaya fotoğraf yüklenecekde
---- senin takip ettiğin siteye ait olan fotoğraflar olacakda....
---- bu arada bende ARA GÜLER'İM.
Gerekli açıklamayı yapmış bulunmaktayım.
Herkesten edebimce özürümi diledim. Ben ne bir hackerim nede başka bişey... Gerekli açıklamayı yaptım ve birazdan aynı açıklamayı brubumdada yapıcam...
Herkese iyi geceler diler ve tekrardan özrümü ve yanlışlığın giderilmesi için elimden geleni yapıcamğımı bildiririm.
Affınıza sığınıyorum. İyi geceler.
Hem hırsızsın, hemde utanmazsın.
Ortadan yok olmak yerine hala yazmaya devam ediyorsun.
Sen kimsinki senin grubun olacak ahlaksız.
Hem fotoğrafımın altına yorum yazıyosun, hem fotoğrafımı çalıyosun.
#kerempekin' tarafından 02.05.2011 22:37:50 tarihinde düzenlendi.
Yazacak birşey bulamıyorum-ki
Başkasına ait bir fotoğraf yüklemek 5846 sayılı yasaya göre SUÇTUR.
Kendiniz emek vermeden başkasının emeğini çalarak,hırsızlık yaparak,fotoğraf yüklemenin neresi etik?Siz sadece kendinizi kandırırsınız.Facebook ta ben ve benim gibi pek çok arkadaşımın fotoğrafını çalıp,kendiniz çekmişsiniz gibi sayfanıza eklemeye utanıp,sıkılmadınız mı?Yazıklar olsun sizin gibi bir gence ve öğrenciye...Geleceğimiz size emanet olmasın lütfen...
Gencecik bir insansın....
Yazık diyorum bu hikayene....
Efendim defalarca özür diledim gelmeyin üstüme lütfen yaaa
Sinirlerim bozuldu artık sinir krizi geçiricem. Özrümü diledim affınıza sığınıyorum dedim hala üstüme geliyosunuz. Ayrıca ortadan neden kaybolucam söylediklerimin terbiyesizlikle ne alakası var ! Özrümü dilemek için burdayım şuanda.
Grubumdaki Özür Tıklayın !
Burdada tekrardan özrümü belirttim lütfen artık gelmeyin üstüme.
#yavuzcannn' tarafından 02.05.2011 22:38:44 tarihinde düzenlendi.
abi normaldir.adamlar ygs lgs de şifre yaparak kopya yaparak sınav sorularını servis ettiler.İnsanlarını emeklerini duygularını iyi niyetlerini suistimal ettiler.Bir bizim fotoğraflarımız kalmıştı temiz kalabilmeyi başarabilen,onlarada çirkin eller uzandı.Yazık.Hem de çok Yazık.
YAVUZ HIRSIZ EV SAHİBİNİ BASTIRIRMIŞ..
bu sözün bu kadar manalı olduğu aklıma dahi gelmezdi...
#gokhanz' tarafından 02.05.2011 22:39:26 tarihinde düzenlendi.
Birde BÜYÜDÜK VE KİRLENDİ DÜNYA demiş Pehhh.Sizin gibiler kirletiyor bu dünyayı...
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
Vakıfbank Mobil Fast 7/24 Eft İle Para Gönderme Nasıl Yapılı
12 Oca. 2025, 00:12 prodersler
018912 Oca. 2025, 00:13
prodersler -
Adsense Vergi Bilgilerini Girme Eksik Belge Uyarısı
09 Oca. 2025, 19:35 prodersler
018409 Oca. 2025, 19:35
prodersler -
Huzur Veren En Güzel Müziksiz İlahiler
09 Oca. 2025, 14:53 prodersler
019709 Oca. 2025, 14:53
prodersler -
-
Universal Şarj Aletleri İle Bataryalar Şarj Edilebilir Mi?
17 Eki. 2024, 23:54 bilgeakcay
290810 Ara. 2024, 18:56
bilgeakcay -
Sürücü Belgesi Ehliyet Yenileme Ücreti Yatırma
06 Ara. 2024, 20:11 prodersler
026906 Ara. 2024, 20:12
prodersler -
Mhrs İle Randevu Nasıl Onaylanır
08 Eyl. 2024, 15:45 prodersler
041308 Eyl. 2024, 15:45
prodersler -
Samsung Dijital Fotoğraf Makinesinde Yatay Çizgiler Problemi