Fotoğrafçılık Forumları
Fotoğrafçılık Kulübü - ( Okul )
Merhabalar değerli arkadaşlar. Fotoğrafçılıkla uğraşmaya çalışan (sitedeki mükemmel fotoğrafları görünce sadece uğraşmaya çalıştığımı anladım)bir sınıf öğretmeni olarak okulumuzda geçen sene Fotoğrafçılık Kulübü'nü kurdum (Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu-Oğuzeli/GAZİANTEP). Şimdilik çocukları fotoğraf ve video çekmeye heveslendirdiğimi söyleyebilirim. Çektikleri fotoğrafları birkaç basit Photoshop işlemimden sonra Kubübümüzün panosuna asıyorum ve bu onları çok mutlu ediyor. Bütün okulun, öğrencilerimin çektikleri fotoğrafları incelemeleri onları havalara uçuruyor açıkçası. 30 kişinin içinde sadece 5-6 kişinin fotoğraf makinesi olması işi birazcık sıkıntıya sokuyor. Bu nedenle gelecek sene öğrenci sayısını 10-15'e çekmeyi düşünüyorum. Bu konuda görüş ve önerileriniz varsa memnuniyetle dinleyebiliriz.
Ayrıca hevesli öğrencilerin makinelerinin olmaması da sıkıntı yaratıyordu. Bunun için elimdeki eski makinemi (Kodak CX7220) öğrencilerin kullanımına sundum. Fotoğraf makinesi olmayanlar benden makineyi alıyorlardı ve bir gün sonra çektikleri fotoğraflarla birlikte geri getiriyorlardı. Tabiki bir süre sonra makinem bozuldu Ancak sorun değil zaten eski bir fotoğraf makinesiydi. Amaç fotoğraf çekmeyi sevdirmek ve özendirmek olunca bunları önemsenmiyorum.
Sizlerinde eski, kullanmadığınız maddi değeri düşük, gözden çıkardığınız dijital fotoğraf makineleriniz varsa ve hediye etmeyi düşünürseniz, seve seve kabul ederiz Aklınızın bir köşesinde bulunmasını isterim.
Okulumuzun internet adresi: http://www.oguzelifsm.k12.tr/
Sınıfımın internet adresi: http://27oaltintop.blogcu.com/
Kulübümüzün internet adresi: Gelecek eğitim-öğretim yılında kurmayı düşünüyorum. Çocuklar da çok istiyorlar açıkçası.
İlgili olabilecek konular
-
Sayın Arkadaşlar. Çok Yeniyim Yardıma İhtiyacım Var
03 May. 2025, 18:10 aslls
010503 May. 2025, 18:10
aslls -
-
-
-
-
Drivestyle: Arabada Dinlenecek En İyi Bass'lı Yabancı Parçal
11 Nis. 2025, 22:35 ebede