Fotoğrafçılık Forumları
Bende e510 alıp köşe açıciiim. Pek ilgi olmayacak gibi ama genede olsun. 5 sayfa olsun yeter
Piri reis, güzel fotoğraflar. Eline sağlık.
Teşekkür ederim arkadaşlar düşüncelerinizi benden ve fotolarımdan esirgemediğiniz için.
Daha iyilerini çekebilmek için hem makina alma hemde fotoğraf çekmeyi öğrenme yolunda çabalar sarfetmekteyim. İlginize layık olmaya çalışacağım
piri reis çok güzel fotoğraflar. Ellerine sağlık.
Son fotoğraf hariç hemen hemen aynı saatte çekilmiş görünüyor ama merak ettim son üçünün fonu neden mavi?
Kusura bakmayın arkadaşlar bu kadar pentax topiği dünyada hiçbir forumda yok.Bu yüzden bu site bende pentax resmi sitesi nikiyle kayıtlı.
Şaka bir yana katılacağınız gezilere beni çağırmazsanız her topiği sabote ederim.Onixon ile yapıcağınız geziye bende katılmak isterim.Araba da var, yakın yerlerede gidebiliriz. Nereye gidiyoruz?
çok güzeller.. özellikle ilk fotograflar..
H1 bir klasiktir. Bir serinin ilk makinesidir. Güzel de makinedir
Piri Reis güzel fotoğraflar.
piri reis çok güzel fotoğraflar. Ellerine sağlık.
Son fotoğraf hariç hemen hemen aynı saatte çekilmiş görünüyor ama merak ettim son üçünün fonu neden mavi?
foxfo fotoğrafların çekim saati hepsinde aynı dakikalar. Fotoğrafları çekerken hava aydınlıktı. Tam olarak netliği alabilmek ve Ay'ın ışığının çok fazla giripte üzerindeki krater'lerin görüntüsünü bozmaması için ilk üç resimde ışığın giriş süresini iyice kıstım ve bundan ötürü hava karanlıkmış gibi çıktı fakat Ay'ın beyaz rengi ve yüzeyindeki kraterler ve Kızıl Gezegen Venüs'ün kırmızılığı biraz daha belirgin oldu. 4. ve 5. resimlerde ise standart ışık hüzmesi ve zamanlamaya aldım ve çektim. Son resmi ise WB ayarını Fluoresant moduna aldım, biraz enstantenesi (Mavimsi) olsun diye ve birazda ışığın giriş zamanını artırdım. Düşünceleriniz için çok teşekkür ederim... Güneş Tutulmasınıda çekmiştim. Birkaç kare göndermiştim daha öncesinde. H1'i çooook seviyorum...
fotoğraflarınız çok güzel elinize sağlık, bir gün önce de venüs ayın karanlık tarafında idi o zaman da çok hoştu görüntüsü(ay yıldız gibi),gökyüzünün siyah olduğu görüntüler hoşuma gitti
Haklısınız. Fakat ben zamanı kaçırmışım sanırım. Aslında özellikle çekilmiş fotoğraflar değil bunlar. Sadece bir tedatüften ibaret. Bir anda farkettim ve çektim... Bursa bölgesinde yapılacak çekim gezilerinde mümkün olursa bende gelmek isterim. Haberlerinizi bekliyorummm...
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
Vakıfbank Mobil Fast 7/24 Eft İle Para Gönderme Nasıl Yapılı
12 Oca. 2025, 00:12 prodersler
048912 Oca. 2025, 00:13
prodersler -
Adsense Vergi Bilgilerini Girme Eksik Belge Uyarısı
09 Oca. 2025, 19:35 prodersler
035909 Oca. 2025, 19:35
prodersler -
Huzur Veren En Güzel Müziksiz İlahiler
09 Oca. 2025, 14:53 prodersler
036009 Oca. 2025, 14:53
prodersler -
-
Universal Şarj Aletleri İle Bataryalar Şarj Edilebilir Mi?
17 Eki. 2024, 23:54 bilgeakcay
2164510 Ara. 2024, 18:56
bilgeakcay -
Sürücü Belgesi Ehliyet Yenileme Ücreti Yatırma
06 Ara. 2024, 20:11 prodersler
054506 Ara. 2024, 20:12
prodersler -
Mhrs İle Randevu Nasıl Onaylanır
08 Eyl. 2024, 15:45 prodersler
062808 Eyl. 2024, 15:45
prodersler -
Samsung Dijital Fotoğraf Makinesinde Yatay Çizgiler Problemi