dmt_sk
dmt_sk (üye)
Sakarya / Amatör

Bu Çaylağa Bir Yardım Eli :)

[>:D :D<]

Tarih: 18 Aralık 2008, 12:20 - İp: 78.***.**0.253
dmt_sk
dmt_sk (üye)
Sakarya / Amatör

merhaba üstadlarım !

Fotograf çekmek için can atıyorum. Ama bir çok eksiğim var bir makinam bile yok. Yardımcı olursanız çok sevinirim. İlk adımı nasıl atacağımı bilmiyorum.

Tarih: 18 Aralık 2008, 12:48 - İp: 78.***.**0.253
ardabalkan
ardabalkan (üye)
Eskişehir / Amatör

İlk Adım: Kendinize bir fotoğrafm makinesi alın!

Tarih: 18 Aralık 2008, 14:46 - İp: 194.***.**6.5
dmt_sk
dmt_sk (üye)
Sakarya / Amatör

tşk ederim ama asıl sorun makinada ... hangi makinayla başlamalıyım bu konuda pek bilgim yok

Tarih: 18 Aralık 2008, 15:38 - İp: 78.***.**0.253
haletiruh
haletiruh (üye)
Sivas / Amatör

Bu konuda bende yeniyim yeni makina aldım 2 aydır kullanıyorum makinamdanda memnunum çok mükemmel değil ama bana göre çok kullanışlı kolay
öncelikle çok yüksek özellikli bi makinaya gitme teknik bilgileri bilmeden dslr denilen makinlardan alırsan moralin bozulabilir
pek bilinmedik makinaların markalarınada yönelme hem maddi yönden uygun hemde özellikleri güzel bir makina alabilirsin
Allah kolaylık versin

Tarih: 18 Aralık 2008, 22:45 - İp: 78.***.**1.206
ardabalkan
ardabalkan (üye)
Eskişehir / Amatör

Canon, Nikon, Pentax, Samsung, Kodak, Panasonic veya Sony gibi markaların 500 YTL civarındaki kompakt makinelerinden biriyle başlamanız uygun olacaktır. Satın alacağınız makinenin otomatik mod dışında manuel ayarlarının yapılabildiği bir seçeneğinin olması daha uygun olur. Yüksek megapiksel, yüksek ISO değeri ve yüksek zoom değerini çok önemsemeyin. Herşeyin fazlası zarardır

Tarih: 19 Aralık 2008, 00:03 - İp: 194.***.**6.5
  • 1