hicaz
hicaz (üye)
İstanbul / Amatör

Biçimlendirme Hatası

fujifilm bir makinem var biçimlendirme hatası veriyor ve fotoları göstermiyor bilgisayarada atamıyorum. fotoları silerek düzeltmem mümkün biliyorum ama önemli fotoğraflar var içinde bu yolu denemek istemiyorum. başka bir çaresi var mı?yardım eder misiniz? şimdiden teşekkürler

Tarih: 1 Haziran 2009, 13:30 - İp: 212.***.**7.98
buzlucam
buzlucam (üye)
Yurtdışı / Meraklı

PC inspector file recovery 4.0 programıyla kartı bilgisayara takıp fotoları kurtarmayı dene istersen. ücretsiz bir program bu adresten bulabilirsin.. ben daha önce kullandım çok işeme yaradı.
http://www.inndir.com/program.php?id=10016

Tarih: 1 Haziran 2009, 15:11 - İp: 88.***.**2.106
hicaz
hicaz (üye)
İstanbul / Amatör

ben onu yükledim bilgisayara da kablosu ile makinayı bağladım ama kullanamıyorum. anlamadım bu sadece bilgisayarın içindeki fotoğrafları tarıyor. bağlantıyı görmüyor anladım.

Tarih: 1 Haziran 2009, 15:31 - İp: 85.***.**6.254
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

kartı cıkarıp baska bir makineye yada kart okuyucuya takmayı denedinizmi?
buzlucamın verdigi program, silinen fotografları geri getirmek için kullanılır..

bilgisayar makineyi biçimlendirme yuzunden gormuyorsa, yapacak birşey yok,biçimlendirme yapacaksınız,bu sırada fotograflar silinecek, sonrasında bu programla yada bir benzeriyle silinen fotografları geri getirmeye calısacaksınız..

Tarih: 1 Haziran 2009, 17:44 - İp: 78.***.**3.85
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Sonuç nedir peki,@hicaz ..?

Tarih: 12 Kasım 2009, 07:07 - İp: 88.***.**1.9
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

İnternette bir sürü biçimlendirme bilgileri var, oralarıda size yardımcı olur..Yerli ve yabancı lisanlı gibi..

Tarih: 14 Kasım 2009, 00:17 - İp: 85.***.**3.219
  • 1