mehmetbozdemir
mehmetbozdemir (üye)
Ankara / Amatör

Atatürk Posteri | Baskı Yapmak İçin

Öncelikle merhabalar,
Siteye ve aranıza katılmaktan mutluluk duydum. Yeni üye oldum. Firma adımızı vermek etik olmaz diye yazmıyorum. İşimiz gereği Bayrak ve Atatürk posteri yapmaktayız. Photoshopla ilgilenen iyi bir personelimiz vardı. İşten ayrıldı ve ayrılmadan evvel tüm orjinal yaptırdığımız poster çalışmalarınıda kendisine kopyalayıp sistemden de orjinallerini silmiş. Bu tatsız olaydan sonra elimizde net bir Atatürk posterimiz yok. Bu alanda yardım istenebilecek en doğru kişi ve yerin burası olduğunu düşünerek sizlerden yardım istemeye karar verdim. İşimizi severek yaptığımızdan baskılarını yaptığımız resimlerin net olması ve kaliteli olamsına özen gösteriyoruz. Kumaş üzerine 1 metreden başlayıp 12 metreye kadar resmi günlerde asılan Atatürk posterlerinde kullanılmak üzere olabildiğince net Atatürk resimlerine ihtiyaç duymakta ve yardımızı beklemekteyim. İlgi gösteren herkese şimdiden teşekkür ederim. mail adresim [email protected] veya [email protected] e-mail adresimize veya forumda ilgili bölüme yüklemelerini saygı ile rica ederim. Teşekkürlerimle. Mehmet BOZDEMİR.

Tarih: 21 Ekim 2010, 14:01 - İp: 81.***.**1.53
mete007
mete007 (üye)
Kocaeli / Doğa Fotoğrafçısı

http://forum.netfotograf.com/fon.asp

linkdeki bölümede konu açın..

geçmiş olsun diyorum... çalışanından böyle bir davranış görmek, çok kötü.. hayırlı işler dilerim..

Tarih: 21 Ekim 2010, 20:16 - İp: 94.***.**3.41
  • 1