Fotoğrafçılık Forumları
Ankarada Mekan
Merhabalar
Ben yeni aktif olan bir üyeyim ..Sitenizinde yabancısıyım haliyle..
Alışma evresindeyim
Benim sormak isteğim ankaradaki fotoğraf severlere...Malum bu hava şartlarında ışığı ayarlamak zor..Havada soğuk..yağmur ,kar derken ..kapalı mekanlara yöneliyoruz..( portre ,kurgu ve moda çekimi yapanlar için)
Ben Ankarada yıkık dökük bir bina arıyorum..kendi önceki bir çekimim için bi yer buldum...ama farklı yerlere de ihtiyacım var ..
çektiğim fotoğraflara burdan bakabilirsiniz(..malum yeni üye olunca günde 1 fotoğraf ekleyebiliyorum)...www.edaeris.tr.cx
Sevgiler.
istanbulda var esasında.
yidikulede eski tiren ve avagazı depoları vardır, çokça gelip klip filan çeker giderler, içeride sinama filmide çekerler hâlen..
Mustafa üstad, Hanımefendi İstanbul' da değil, Ankara'da mekan arıyorum diyor.
biz istanbullular olarakten yazdık, angaralılarda çıksın yazsınlar gali,, burası paylaşım sitesi zati..
kalenin dışında pek aklıma bir yer gelmiyor. doğal manzara derseniz karagöl var çubuk dolaylarında
dünyada mekan ahrette iman emmi.
keza
evet emmi, aynen öyle..
ankaranın neresindesiniz? bahçeli tarafında benim daha önce çekim yaptıgım bi yer var. özelden ulaşırsanız resimlerini gösterebilirim
Fazlada issiz dokuk harabe yerlere girmemek gerekir malum tinercisi var,sapigi var.Gerci istanbulda bunlarin cogu yani,ipini koparan oranin yolunu tutmus da,Ankarada istanbuldan sonra geliyor dikkat etmek lazim
Belediyeyi arayin nerede yikim var,eski harabeler var size yardimci olurlar bence(Ciddiyim)Melih Gokcek ile temas kurun belki yardimci olur
- 1
İlgili olabilecek konular
-
-
Ic Mekan Gayrimenkul Fotoğraf Cekimi Genisaci Lens
12 Nis. 2018, 18:49 yekta70
3320026 Haz. 2018, 18:01
recepok -
İc Ve Dış Mekan Panaromik Album Tasarimi Yapilir
24 Mar. 2017, 09:53 faruk30
0257324 Mar. 2017, 09:53
faruk30 -