nozlemeser
nozlemeser (üye)
Ankara / Amatör

Afsad Kontrast Dergisi Eylül Ekim Sayısı

KONTRAST DERGİSİ EYLÜL-EKİM SAYISI ÇIKTI


Kontrast Dergisi, 19. sayısındaki yeni dosya konusu, köşe yazarları ve söyleşi konuklarıyla birlikte fotoğrafseverlerle birlikteliğine devam ediyor.

Eylül – Ekim sayısı dosya konusunda Şule Tüzül “Fotoğrafta Erkek Egemenliği”ni gündeme getirerek kadının fotoğraf ve sanat dünyasında, dolayısıyla toplumdaki varolma çabalarını etkileyici ve düşündürücü bir bakış açısı ile ele alıyor ve “Fotoğrafın cinsiyeti olur mu” diye sorguluyor. Söyleşi konukları Merih Akoğul ve Orhan Cem Çetin. Gerek eserleri gerek düşünsel yaklaşımları ile fotoğraf dünyasına imzalarını atan iki usta fotoğrafçının doyumsuz söyleşilerini okurlar defalarca okumanın keyfini yaşıyorlar. Merakla izlenen İmece, f/64 ve İnce Elek’te köşe yazarlarımız İlker Maga, Özcan Yurdalan ve Altan Bal fotoğraf üzerine görüş ve düşüncelerini paylaşmaya devam ediyor. Onur konuğumuz Gültekin Çizgen, Mart-Nisan sayısında İlker Maga’nın İmece’de değindiği poplulerlik konusuna alternatif bir bakış açısıyla bakarak Kontrast’a zenginlik katıyor. “Fotoğraf Dalları” değişmeyen bölümlerimizden ve bu sayıdaki konuğumuz Cengiz Oğuz Gümrükçü. “Bakış Egzersizi”nin konuğu ise başarılı fotoğrafçı Reha Bilir. Belgesel fotoğrafın ustalarındanTahir Özgür Sarıkeçililer fotoğrafıyla “Bakaç” bölümünde bizlerle. “Usta İşi”, “Yorum”, “Kitaplık”, “Fotoğrafta Farklı Uygulamalar” ve “Yurtdışı Haberler” yeni konularıyla yoluna devam ediyor.

Fotoğraf severlere en geniş ağ ile ulaşmanın hedeflendiği Kontrast dergisi ücretsiz olarak dağıtılıyor ve tüm fotoğraf severlerin ulaşabilmesi için dergi www.kontrastdergi.com adresinden de online olarak yayımlanıyor. Kontrast dergisi ile ilgili derneklerimizin taleplerini [email protected] adresine iletmeleri bekleniyor.

AFSAD Yönetim Kurulu

Tarih: 18 Eylül 2010, 13:11 - İp: 85.***.**1.135